Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mlodaczarnamalpa

Czesc Dziewczyny i Chlopaki! :))

Polecane posty

Jeśli się przeholowało to zawsze można się przeprowadzić. Poza tym są w innych krajach ludzi nie obchodzi życie seksualne innych i nikt nie robi skandalu czy afery z tak prozaicznych rzeczy. Tylko w Polsce panuje taka pruderia i nieposzanowanie intymnego życia innych ludzi.

To, że teraz nie rucham to nie znaczy, że nigdy nie ruchałem czy coś. Mam kolokwia w tygodniu i muszę się pouczyć :P Ale jakoś zaabsorbowałem się czymś innym eh

to ty sugerujesz, ze 23 letnia dziewica jest czymś nienormalnym, masz racje nasz popęd prędzej czy później daje o sobie znać, podobno nawet calkiem predzej niz pozniej;) już bardzo malutkie maluszki poruszając nóżkami (pocierając o siebie) odczuwają seksualna przyjemność ale to teorie amerykanów a jak powszechnie wiadomo ich granty sa wydawane na beznadziejne badania, chce przez to powiedzieć, ze potrzeby to jedno a ich realizacja to całkiem co innego...

Ja cię nie zmuszam do tego, żebyś szukał takiej kobiety, ale po co się takich czepiasz. Poza tym załóżmy, że trafisz na taką i pod innymi względami okaże się dla ciebie ideałem, no ale będzie miała spore seksualne doświadczenie to zostawisz ją tylko dlatego, że poczujesz presję swoich znajomych i opinii publicznej? Słaby masz charakter w takim razie.

Gość on z podobno fajnym
potem sie dziwic ze dla małolat to wstyd byc dziewicą w wieku 16 lat.. jak takie cos czytają.. takie teksty niby studenciaka jakiegos. ale moze ten studenciak bedzie mial kiedys corke.. i wtedy napewno jej powie kiedy bedzie miala 14 lat.. coreczko są inne waznejsze wartosci.. wykształcenie,wiedza, zaradnosc.. a dziewictwo ? jak najszybciej córeczko.. bo to jest dziwne... :)) koncze ten temat bo zle jest sie zadawac z glupkami :)

dużo partnerów to spore doświadczenie? osobiście uważam, że wiecej można doświadczyć z jednym z ktorym jest się długoooo, bo trzeba urozmaicać, kombinować i duzo latwiej poszukiwać nowych doznań z osoba znajoma, zaufaną niż z przygodnIm kolesiem🖐️

Gość on z podobno fajnym
ostatni tekst dopisze.... CZLOWIEKU CZY TY WIDISZ TO CO PIESZESZ ? KOBIETY KÓTRA MIALA BOGATE ZYCIE SEKSUALNE NIE BEDZIE NIGDY DLA MNIE IDEALEM. nawet jak bedzie miss świata. do ciebie jak do dziecka trzeba gadac.

Gość Mlodaczarnamalpa
gorzej jak ta coreczka 14 letnia, powie tatusiowi ze jest w ciazy... Ciekawe jaka wtedy bedzie reakcja? Studenciak jestes na studiach tam panuje taka opinia ze sie kazdy rucha to i ruchaj sie Ty... Innym dziękuję bardzo za odpowiedzi calusy :))))

Arnold, chodziło mi o ilość (myślałem, że się domyślicie). Nie mam pojęcia jak to jest mieć córkę, ale nie będę jej mówił, kiedy ma stracić dziewictwo albo z kim i gdzie. Zostawię tę decyzję jej.

Skoro seksualne doświadczenie jest dla ciebie jedynym kryterium na podstawie którego dobierasz partnerki to gratuluję. Dobrze, że mam szersze horyzonty i postrzeganie :)

Gość Mlodaczarnamalpa
studenciak a moze Ty ruchasz bo Cie zadna za faceta nie chce, moze sie do zwiazku nie nadajesz??? bo jak sie przyznasz rucham co popadnie to kobiety odrzuca od Ciebie

Nie czuję potrzeby chwalenia się moimi podbojami i nigdy tego nie robię. Poza tym nie uważasz, że ruchać to jest jakiś wstyd, więc jeśli chciałaś mi pocisnąć to nie wyszło ci. Strać to dziewictwo w końcu. Nawet twój facet powiedział ci, że to nic dobrego.

Gość malinka211
skoro jej nie będziesz mówił tzn, że kto ją bedzie wychowywał ? koleżanki ? haha :) nie bierz się człowieku lepiej za dzieci. Apropo tego kyterium co napisaleś koledze: po tym jednym kryterium można wlaśnie sporo sie domyślic jak wartościową jest ta osobą i czy ma rozum w głowie. Ja lubie seks, ale uprawiac go z kimś wartościowtym kto jest mi bliski. Nikt na mnie złego słowa wtedy nie powie, bo tak łatwo mnie zobyc nie idzie, tak jak co niektórym sie wydaje.

Gość Mlodaczarnamalpa
studenciak jak mi chciales dowalic to Ci nie wyszlo hahah, zebys tatusiem nie zostal za mlodu

Gość jolkaitomekdobranapara
Studenciak chodzacy penis.... widac ze tylko nim myslisz

Gość malinka211
Studenciak Ty sie nie musisz chwalic. Twojej potencjalnej kobiecie do związku, kilka osob powie jak to z Ciebie ruchacz, ze masz szersze horyzonty, ze opinia innych jest dla Ciebie nie ważna. Żadna normalna kobieta nie bedzie chciała sie z takim związac, a tym bardziej zakładac rodziny. Jedynie jakaś z marginesu społecznego.

Studenciak częściowo się z Tobą zgadzam,nie można z góry oceniać kobiety po ilości partnerów i,że są inne ważniejsze rzeczy niż to.Ale widzę pewną różnicę pomiedzy laską która puszcza się na imprezach z byle kim i byle gdzie a laską która miała wielu partnerów w związkach.Dziś także znaczenie ma to jaki tryb życia prowadzimy,przykładowo jest kobieta której całe życie zajmuje kariera,pracuje całymi dniami i nie ma czasu na związek,tak wybrała.Dla Niej jedynym rozwiązaniem jest partner do seksu jeżeli tego potrzebuje,ale partner a nie stado przygodnych gości.

Dawno się tak nie rozpisalem:D Ale dodam jeszcze,że zgadzam się z twierdzeniem odnośnie opinii innych,nie powinniśmy działać pod wpływem tego co o Nas myśli otoczenie każdy ma swój rozum i postępuje wg swoich reguł.To co dla jednych jest tragedią dla innych jest niczym,tak jest,było i bedzie.

Gość śmiechłem
on z podobno fajnym jesteś ograniczony i tępy