Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

czy jest tu ktoś kto kocha na równi męża i dziecko?

Polecane posty

jestem pojebana. słucham na youtube świadectw osób z nerwicą i depresją. po co mi to? :(

no ja właśnie chyba na terapię jednak już nie idę, wiesz? mam wrażenie, że już wszystko zostało powiedziane. było parę dobrych rad, ale ona sama się irytuje, że ja się powtarzam. no i będę się powtarzać. a ona mi nie odpowiada. monolog był, a ja płacę za to grubo. tak więc... więcej się tu nawyżalam... taniej jest, a efekt ten sam w sumie;-pp

idę ale termin taki że chyba nie dożyję w pon może jeszcze gdzieś zadzwonię ale rzygam tym i już tracę nadzieję. to nie chodzi o chorobę. tylko o moję życie ktore skopałam nikt mi nie może pomóc bo każdy ze swoim życiem robi co chce a ja jestem żałosna, jestem śmieciem i skopałam

Gość cmiwows,do
co ty, tutaj sa tylko tacy co kochaja bardziej dziecko niz faceta/kobiete

"co ty, tutaj sa tylko tacy co kochaja bardziej dziecko niz faceta/kobiete" ... Nie mam dzieci, ale dam sobie rękę uciąć , że ty nie masz na pewno.

Gość facjata wariata
a chuj ci do tego czy ktos ma dziecko czy nie ma, dzisiaj to powszechny problem, zaslepione mamuski zakochane w dzieciaczku, ze meza nie dostrzegaja, ludzie zamiast isc do przodu to odmozdzaja sie coraz bardziej i zaciera im sie granica miedzy poprawnymi i zdrowymi relacjami maz-zona, rodzice- dziecko

Gość facjata wariata
na widok dziecka momentalnie zapominaja jak to bylo przedtem i kto im to dziecko dal

ale whedif, co Ty tak właściwie spaprałaś, co???? choroba to nie Twoja wina, a poza tym jesteś wyposażona w szereg pozytywnych cech kognitywnych, które moga pomóc Ci dobrze pokierować drogą życiową.... cieszę się, że ktoś na kafe wie o co mi chodzi, hehe;-)

lol no widać coś spaprałam skoro jestem zdolna obwiniać tylko siebie wiele osób źle mnie potraktowało a ja jakoś ich nie darzę nienawiścią, nie obwiniam, raczej całą nienawiść kieruje na siebie, zawsze tak mialam jedynym wyjątkiem jest moja matka ale ona jest na chwilę obecną kompletnie w tej kwestii nieważna

Nie pisałem o relacjach mąż - żona. Odniosłem się do słowa kochać. I chociaż to co piszesz jest prawdą nie ma większego z tym związku.

Gość cmiwows,do
dokladnie, co to za roznica czy mam dziecko czy nie, tutaj chodzi o cos zupelnie innego i niestety taka jest prawda, ludziom miesza sie w glowach i nie potrafia pogodzic ze soba macierzynstwa z partnerstwem, jest tylko albo albo. Nie ma rodzice- dziecko, tylko dziecko - dziecko

Gość cmiwows,do
"Nie pisałem o relacjach mąż - żona. Odniosłem się do słowa kochać. I chociaż to co piszesz jest prawdą nie ma większego z tym związku." x a co rozumiesz poprzez slowo milosc? Mylisz sie i to bardzo, nie wystarczy tylko czuc cos do kogos, ale potrafic to tez OKAZYWAC, jezeli ktos w chwili pojawienia sie dziecka skupia sie tylko na nim, a partnera stawia na 2 miejscu to jest tu cos nie tak i ma to duuuzo wspolnego z miloscia

Gość vive la france
sa taki momenty w zyciu,kiedy mozna sie skupic duzo bardziej na dziecku...i partner przechodzi na 2 plan.I nic z tego nie wynika.

Gość zdziczaly dziczq
wynika tylko 1- ktos ma problem ze soba i to duzy. W zdrowym zwiazku, relacji taka sytaucja NIE MA prawa zaistniec!!! Dziecko owszem jest wazne, ale czy ty slyszysz siebie sama??? "partner moze zejsc na 2 plan", to jest chore, dlaczego ktos ma schodzic na 2 plan? Dlaczego jak ktos powie, ze facet moze zejsc na 2 plan to wszystko jest ok, ale jakby powiedziec, ze dziecko ma zejsc na 2 plan to zaraz byloby wielkie oburzenie. Moim zdaniem ktos kto broni tak "relacji z dzieckiem ponad wszystko" sam ma nierowno pod sufitem

Gość zdziczaly dziczq
normalny czlowiek nigdy nie dopuscilby do tego aby ktos musial schodzic na dalszy plan i byl mniej wazny nie, normalni ludzie nie potrzebuja nikogo spychac ani stawiac wyzej i nizej, tylko wszyscy sa tak samo wazni

Gość vive la france
zdziczaly i to solidnie... a pod sufitem nie zapali sie lampka,zeby doczytac slowo MOMENTAMI?

Gość zdziczaly dziczq
tak tak, "momentami" czyli pierwsze 2 lata, a moze wiecej, a moze na zawsze...skoro ci to by nie przeszkadzalo i to zycze ci wielu takich "momentow"

Gość vive la france
ja juz po tych momentach i jeszcze fajniej jest...takie to zycie,a nie puste teorie :-)

Będę przystawał przy swoim. Człowiek oprócz serca składa się zasadniczo z mózgu i dużej dawki chemikaliów. Wyobrażam sobie że sama głowa zwłaszcza u młodej mamy generuje niezrozumiałą ilość problemów więc trudno w takim chaosie znaleźć spokojne sentymentalne miejsce.

Gość zdziczaly dziczq
no to nic jak tylko sie cieszyc i dziekowac bogu ze tak sie udalo

ale jak się ma więcej niz jedno dziecko i to w dodatku pod rząd, to wtedy takie jajca jak się podsumuje, to nawet 6 lat z zrędu wyjdzie. w tym czasie babki tez często spią z dziećmi, więc jakaś forma bliskości zanika mimo wszystko. i seks w sumie, bo niech mi nikt nie mówi, że przy małych dzieciach są bóg wie jakie fantazje, i siły by to robić w jakims bardziej spontanicznym miejscu. pod prysznicem też nie, bo jak dwoje wejdzie to kto się dzieckiem zajmuje wtedy?? taka prawda- jak się śpi z dzieckiem to seksu nie ma, a za dnia za dziećmi się goni, a nie bawi w nadrabianie braków łóżkowych. a potem zdrady i bóg wie co... a jak 3 dziecko, to i do 9 lat takie jajca się przedłużaja. ogólnie uważam, że im więcej dzieci tym bardziej z reguły nieszczęśliwe pary. kiedyś nawet raport był na temat małżeństw. i też było- najszczęśliwsze bezdzietne, a potem im więcej potomstwa tym słabiej.