Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bariusz

Jestem gejem i mam syna!!! Jej rodzina izoluje go ode mnie

Polecane posty

Gość bariusz

Jestem homoseksualistą. Kiedyś by wyprzeć się swojej orientacji seksualnej spotykałem się z 19letnią dziewczyną która mnie fascynowała. Myślałem że to coś więcej, jakieś uczucie ale byłem w błędzie. Natura okazała się być silniejsza. Więc wczoraj spotkałem się z jej ojcem, dziadkiem mojego 6letniego synka i starałem się go przekonać do siebie że będę płacił alimenty na dziecko(ona powiedziała że nic ode mnie nie chce). Niestety to jakiś potwór nie człowiek bo powiedział mi bym trzymał się z daleka od dziecka by nie zrobił się takim samym pedałem jak ja. Groził mi że mnie zabije. Postanowiłem że pójde z tym na policje.

Gość bariusz
Chociaż sam już nie wiem czy ja nie jestem też pedofilem. Chcciałbym synka posadzić na kolana ;) Mrrrauuu ;)

poskarż się do europejskiego trybunału w Strasbourgu, na dyskryminacje . może nawet trybunał spowoduje , ze odbiorą za to matce synka i dadzą Tobie

Jako ojciec mimo orientacji mam jakieś prawa do dziecka. Próbowałem ich przekonać do siebie, niestety oni nie chcą ze mną rozmawiać.

masz nawet wieksze niz heteroseksualny ojciec. czemu z tego nie korzystasz? helsinska fundacja, trybunal w hadze , amnesty i inne. jest tyle mozliwosci. .....

To nie jest prowokacji. Jak wy byście się zachowały na miejscu matki mojego dziecka. Jakby wasze rodziny postąpiły w tej sytuacji?

widać rOOchałeś laskę z wyjątkowo prymitywnej rodziny, skoro jej stary nie potrafi odróżnić orientacji seksualnej od parafilii 😴

Gość hhhhhhhhhhhmmmmmmmmm
po 6 latach przypomniales sobie ze masz syna????

zdecydowana wiekszosć polaczków to ciemnogród pełen homofobii , nietolerancji i nienawisci do wszystkiego co inne. wiec zdecydowana większosć Niewiast , niewinnych i niebogich by się zachowała niegodnie Ciebie nie wspominając ich rodzin przeważnie starych ciemnych rodziców. tylko trybunał w Strasbourgu Ci pomoże. na szczęście jesteśmy w UE , jesteśmy w NATO i obowiazuje tolerancja , ktora daje Ci ochronę i przywileje.