Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdruzgotana.mama

Czy moge oddać 15letnią corke do domu dziecka?

Polecane posty

Gość Zdruzgotana.mama

Jest prostytutką, pije imprezuje i pali, nie szanuje mnie, nie traktuje jak matki. Mamy z mezem dosc, chcemy ją oddac

Gość lolek,]]
czyli zarabia na siebie a ty jej pewnie zazdrościsz

Gość ppooghgdgf
pewnie

Gość też mama cór
Proponuję w pierwszej kolejności zwrócić się o pomoc do pedagoga szkolnego. Jeżeli to nie pomoże, o wzywać policję na intterwencję w każdym przypadku pijaństwa itp. Ostatecznie pójdź do jakiegoś prawnika specjalizującego się w prawie rodzinnym, żeby pomógł Ci rozwiązać ten problem konkretnie. Może zamknięcie w szpitalu psychiatrycznym na leczenie pomoże. W każdym razie zrób coś zanim będzie dla córy za późno. Mieliśmy podobny przypadek w rodzinie. Dotyczył chłopaka, który postępował podobnie. Niestety on już nie żyje. Eksperymenty z alkoholem, narkotykami ittp. zakończyły jego krókie życie. W takich sytuacjach nie ma zmiłuj. Działaj konkretnie i ostro.

Gość też mama cór
Proponuję w pierwszej kolejności zwrócić się o pomoc do pedagoga szkolnego. Jeżeli to nie pomoże, o wzywać policję na intterwencję w każdym przypadku pijaństwa itp. Ostatecznie pójdź do jakiegoś prawnika specjalizującego się w prawie rodzinnym, żeby pomógł Ci rozwiązać ten problem konkretnie. Może zamknięcie w szpitalu psychiatrycznym na leczenie pomoże. W każdym razie zrób coś zanim będzie dla córy za późno. Mieliśmy podobny przypadek w rodzinie. Dotyczył chłopaka, który postępował podobnie. Niestety on już nie żyje. Eksperymenty z alkoholem, narkotykami ittp. zakończyły jego krókie życie. W takich sytuacjach nie ma zmiłuj. Działaj konkretnie i ostro.

Gość Krecik CS
po co oddawać za free, lepiej ją sprzedaj do burdelu

Gość ja wywalilam swojego syna
z domu, mial wtedy 20 lat, nie pracowal nie uczyl sie i jeszcze rzucal sie do mnie do bicia. Dostal z sadu zakaz zblizania sie do mieszkania. Po paru latach zalatwil sobie mieszkanie, pracuje. Serce mi krwawilo, ale inaczej by on mnie albo ja jego zatlukla na smierc.

Gość singielka800
możesz , ja oddałam dwie : Magdę i Natalię i wreszcie mam święty spokój

Gość dddddddddddddddd
zrzeknij sie ;praw rodzicowlskich bo jej jeszcze ktos podpowie ze masz jej placic alimenty jak sie jej pogorszy zdrowie no zla[pie AIDS

Gość fffiute
Chętnie wezmę sobie twoją córkę, tak się sklada że nie mam w co wkładać siusiaka, a gumowe lale są bardzo drogie

Gość Desperadoska
To wszystko brzmi strasznie... Ale nie dziwie sie, ze myslicie o oddaniu jej. Jak to sie dzieje, ze dzieci sie takie staja?? Ja chce miec dzieci ale coraz bardziej sie boje jak o tym czytam. Tyle czasu i uczucia wklada sie w ich wychowanie, a potem taka klapa...

Gość lolek,]]
DO fffiute moze sobie koze kup bedzie gdzie wsadzać

Gość singielka800
zrzekam sie praw rodzicielskich , niech ja bierze kto tylko chce ,a co z nia zrobisz , to mnie to juz nie obchodzi , możesz nawet siusiaka wkładać , to juz NIE MOJA SPRAWA , NIE MÓJ BACHOR !

Gość fffiute
kozy mnie nie kręcą tak jak ciebie