Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaMammmmaaaa

Jestem w 6 tyg. ciąży. Fatalnie się dziś czuję.. :(

Polecane posty

Gość skąd tyle chamstwa.........
wypowiedź powyżej jest przykładem zawistnych ludzi. Właśnie Twoja matka musiała być rozwrzeszczona i histeryczka jak z toba w ciązy była - dlatego teraz taka /taki jesteś dla otoczenia.

Gość takich topików było setki
No widać że to ty masz jakiś problem ze sobą, bo tyle wyrzygałaś nienawiści i pogardy do drugiego człowieka w jednym poście z uśmiechem na twarzy. I co ? Ulżyło ? Po kiego grzyba wchodzisz na to forum. Pewnie żeby tę swoją nienawiść wyładować bo w biały dzień prosto w oczy już pewnie nie bardzo sobie możesz na to pozwolić. Polecam wizytę u psychologa bo to jak piszesz to nie jest normalne. A co do złego samopoczucia to nastanie i taki dzień w twoim życiu kiedy sama się bardzo źle poczujesz (niekoniecznie ciąża) no ale wtedy to już pewnie będzie zupełnie co innego co ? Ale tak to jest jak się świata poza sobą nie widzi.

Gość Liliana 1982r
u mnie mdłości i wymioty od 7 tc do 20 tc:( później było lepiej.

Gość derafa
ja szczennym sukom w realu tez nie odpuszczam. Zadnych miejsc w autobusach, zadnego przepuszczania w kolejkach. A nawet potrafie niezauwazalnie sie "potknac" w sklepie i wozkiem taka szczenna babe potracic. Ubaw mam z histeryczek jak ta lala :D

Gość ty wyżejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
szczennym sukom???? pomyliłeś forum ... o pieskach możesz porozmawiać tutaj http://forumozwierzetach.pl/

Gość takich topików było setki
ale ja w dupie mam twoje ustępowanie. W autobusie nie pcham się do siedzenia, w kolejkach w sklepie też się nie pcham na pierwszego. Widać że masz pewnie ze 20 lat. Pogadamy za 10-15

Gość hyhy
Ale ludzie to chamy..kurde, niech koniec świata będzie...

Gość 20 lat??? sporo dajesz
to pewnie gimgówno, po którym jeżdżą jak po szmacie w szkole, ciupciać się chce a panny szdzą, chce jakoś odreagować biedactwo :D.

Gość no jak ty używasz
słowa szczenne suki tzn. że cała ludzkość czyli 7 miliardów ludzi wychodzi od szczennych suk łącznie z tobą złośliwy trollu. Niektórym widać że życie i ludzie w dupe dali ostro i im żal dupe ściska że im na chodniku o to jedno miejsce więcej przybędzie. Ale co ty trollu myślisz że tylko tobie miejsce w świecie się należy ? Ale sprawiedliość nie bój sie i ciebie dotknie. Kiedyś ani się obejrzysz ja ty będziesz kiedyś matką a jak nie to staruszką (o ile dożyjesz) to wtedy natrafisz na takie same złośliwe młodociane trolle jak ty dziś co tylko spluną na ciebie i ci jeszcze noge podłożą bo miejsce zajmujesz. Zobaczysz