Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

perusia

nie mam zeba nie chce zyc :(

Polecane posty

nie mam 3 zeba i nie chce mi sie zyc, a nie stac mnie na wprawienie zeba, poniewaz nawet nie pracuje. mam 18 lat pochodze z wioski i mam rodzicow alkoholikow:(:(:(:( tak smiejcie sie ze mnie, gnojcie... tylko na to zasluguje...

Gość inna277
o, to cie znam :)

nie chce pieniedzy, ani gadac o jakims koncie czy o pomocy. darujcie sobie. chce wsparcia

Gość podarte rajstopy
a jak to się stało, że go straciłas? a reszte zebow masz zdrowych? jak o nie dbasz?

Gość nie przejmuj sie, na pewno
jestes ladna:) Gdybym sie zakochal to nawet brak zeba by mi nie przeszkadzal, poza tym pomoglbym :)

Gość inna277
znam osobe bez trojki i jej rodzice sa alkoholikami, to pewnie ty :)

tak naprawde nie chwalac sie jestem bardzo ladna,zgrabna zawsze bylam popularna w szkole mialam duzo znajomych itp. stracilam go poniewaz mialam dosc duzy ubytek, mialam robione plomby i dosc czesto wypadaly ;/ wiec najlepsze rozwiazanie wg.mojego dentysty bylo usuniecie go. stalo sie to 3 dni temu:( nie wychodze od tego czasu z domu.... nie wiem co robic....

Gość zrezygnuj z neta na 3 miechy
to znajdzie sie kasa na ząb

tak wam sie wsystko wydaje takie proste... za internet placi chlopak mojej siostry, ktory u nas mieszka. a i wyprzedze wasze wypowiedzi on mnie nie wspomoze !!!

My Cię wspomożemy, ja byłem kiedyś głupi i dałem sobie wyrwać 5-tkę, na szczęście 3-ka i 4-ka tak fajnie się rozrosły, że praktycznie dziura nie istnieje. W innym wypadku miałbym już jakiś implant zrobiony. Wiem co czujesz :( Musisz wstawić sobie, bo inaczej popadniesz w depresje.

taaaa mialabym to w dupie gdybym wygladala jak nie wiem co ;/ ale ze mialam rowne biale zabki to nie daje mi to spokoju.... zreszta naprawde jestem ladna.... a teraz to juz nikt na mnie nie spojrzy;/;/

chce wstawic, ale to kosztuje 2 tys zl ;/ a mnie na to zwyczajnie nie stac ;/ raczej do pracy w sklepie bez zeba mnie nie przyjma prawda ? ! a do zakladu nie dam rady isc .... mam ciezka astme ;/

leon Ametur ale bez 5 da sie zyc.... przynajmniej jakis czas... ne widac tego jak sie mowi ;/;/

Gość jaskuł
ja Cie pokocham:)

No bez 5-tki jest OK, jak się 3 i 4 rozrosną :) Tylko 2000zł? No to na co Ty czekasz? - przecież Twoje życie odmieni się w mgnieniu oka!

tylko 2 tysiace ? dla mnie to jest az 2 tysiace !!! nie mam takich pieniedzy nie rozumiesz ? ;/

Gość jaskuł
ja sie nie nasmiewam:o powiem Ci tylko, ze jestem malo przystojny, zeby nie powiedziec ohydny:( Myslisz, ze naprawde kazdy tutaj zle Ci zyczy?:( Gdybym mogl to nieba bym Ci uchylil...

No to powinnaś sobie postanowić, żeby mieć 20 000, 30 000, 100 000 na koncie, żebyś nie musiała się później zamartwiać i spokojnie spać. Naprawdę polecam, ja mam trochę oszczędności i życie jest o wiele łatwiejsze. Współczuję ogromnie - sytuacji, jak i niemożliwości jej szybkiego naprostowania :(