Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madzia m.

szczup艂a do andrzejek start 12.11

Polecane posty

Go艣膰 madzia m.

zosta艂o nieduzo czasu a ja nie mieszcze sie w moja sukienke moze ktos tez zacznie od jutra sie odchudzac?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Ja od dzis xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Kiedy wgl sa andrzejki? 31 ? Juz nie pamietam,w UK sie tego nie obchodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
to super zapraszam nie mam pomys艂u na diete i dlatego od jutra , musze przemyslec to i owo a ty jaka diete stosujesz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
30 listopada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
30 listopada

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Ja bede stosowac diete dukano-podobna hehe.Bede starala sie jesc bardzo duzo bialek i warzyw.Do dwoch owocow dziennie,duzo wody i herbaty zielonej,czeste spacery.Zamowilam tez tabletki odchudzajace zeby bardziej mnie zmotywowaly,dojda we wtorek ;) ile wazysz i jaki masz wzrost?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
mam ok 170 moja waga nie jest duza bo 60 kg ale niestety moj brzuch nie jest p艂aski i musze sie pozbyc oponki i dlatego nie moge sie zapiac ani w spodnaich ani w sukience do andrzejek zostalo ponad 2 tygodnie i mysle ze troche mi zejdzie bardziej to zalezy mi na spadku w cm niz w kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
a jak u ciebie waga i wzrost?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Jesli o brzuch chodzi to absolutnie nie mozesz pic gazowanego,musisz.zaczac cwiczyc.Dwa tyg to malo ale cwiczenia na pewno pomoga.Znajdz sobie w necie jakies specjalne cwiczonka na plaski brzuch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Ja mam 177 cm i jakies.75 kg ;( chce dojsc przynajmniej do 60.wiem,ze nie przed andrzejkami ale chociaz przed sylwestrem..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
tak cwiczyc tez bede ale nie wiem jaka dieta myslalam o tej 13 dniowej ale czy podo艂am po n iej jest p艂aski brzuch by艂am na niej 2 lata temu ale czy dam rade jeszcze raz przez nia przejsc? wtedy sie uda艂o spodnie mi z tylka lecialy schud艂am na 55 kg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
ja pewnie bede myslec do rana jaka diete wybrac az rano cos zaczne :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Jesli chcesz schudnac tylko na chwile np tylko na impreze to wybierz ta 13 dniowa.Jesli nie chcesz zeby wrocilo,musisz wybrac taka diete,ktora bedziesz stosowac ciagle.Bo ja moja mam zamiar ciagnac do konca zycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 concordia
jedynie 艣rodki przeczyszczaj膮ce w tak kr贸tkim czasie zadzia艂aj膮

Udost臋pnij ten post

Witam, r贸wnie偶 planuj臋 od jutra zacz膮膰 si臋 ogarnia膰, g艂贸wnie chodzi mi o rezygnacj臋 ze s艂odyczy, chips贸w i fast food贸w. Chc臋 zrzuci膰 kilka cm w udach, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie jestem gruba, ale kiedy艣 by艂am ciut szczuplejsza i czu艂am si臋 lepiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
ja sie dwa lata trzymalam po tej 13 dniowej ale troche pofolgowalam sobie na wczasach za granica i stad ta oponka , wiem ze jak ja skoncze to jojo nie bedzie bo po niej jem ma艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
moze przyty艂am ok 2 kg i to siedzi w tej oponce ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA RAZEM DAMY RADE

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
Dirty_south A JA KILKA CM W PASIE :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Dziewczyny tylko nie rezygnujcie,nie uciekajcie z tego watku.Razem naprawde bedzie latwiej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
JA NA PEWNO NIE ZWIEJ臉 :) zalezy mi na tym zeby ta oponka mi zesz艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Madzia.Jedz otreby owsiane i pszenne.Splaszczaja brzuch,poprawiaja prace jelit i nie tucza ( w odpowiedniej ilosci).Dukan zaleca 2 lyzki otrebow owsianych i jedna pszennych

Udost臋pnij ten post

Powiem Wam 偶e w 2008r kiedy zastosowa艂am pierwszy ra偶 w 偶yciu diet臋 te偶 odwiedzia艂am pewien w膮tek tutaj na kafe i bardzo mi to pomog艂o. Je艣li chodzi o mnie boj臋 si臋, 偶e nie wytrzymam bez s艂odyczy, kt贸re ostatnimi czasy jad艂am g艂贸wnie z nud贸w lub ze stresu. Przez 4 lata trzyma艂am wag臋 a teraz przyty艂o mi si臋 2kg i to wida膰 g艂贸wnie w udach, co mnie niezmiernie denerwuje i boj臋 si臋, 偶e nie zmusz臋 si臋 do 膰w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
Tez mam tak,ze jem z nudow..albo np jestem uzalezniona od jedzenia przed telewizorem.Dla mnie ogladniecie serialu bez jedzenia to zmarnowane ogladanie.. Musze sie tego oduczyc

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
a ja mam dostac @ chyba w srode wiec z cwiczen nici , ja duzo mam ruchu w posatci spacerow , chodze szybkim tempem tez nawet 4 godziny dziennie no a otreby to zalezy jaka diete bede miala czy bede mog艂a , na dukanie tez jad艂am otreby , ale to bylo kiedys

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
W sumie kazda dieta powinna otreby zawierac bo pomagaja w odchudzaniu.a ludzie wybieraja platki myslac ze sa zdrowe i niskokalorycznw.Lepiej zafundowac sobie po prostu owsianke. Mi na szczescie okres sie skonczyl niedawno,ufff ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
no powinna ale np na 13 dniowej ich niema , na sb w pierwszej fazie ( 14 dni nie ma) dopiero w 2 fazie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
jutro kupie hydronimum to moze woda sie tak az nie ztrzyma choc powinnam go zazyc juz z tydzien przed

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aasiulkaaaaaxd
A bedziecie stosowac jakies witaminy albo cos? Ja mam kompleks witamin+skrzyp polny+drozdze.Zeby wzmocnic jakos organizm na tej diecie a przy okazji wlosy wzmocnic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzia m.
ja mam zestaw minera艂ow vitaminer , do tego kupilam capivit a plus d chyba i mam proszek zasadowy to go zuzyje ( mialam dukana robic i zakupi艂am )

Udost臋pnij ten post