Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autorka pisze sama ze sobą

Czy ING ofe wysyła listy polecone? Bo się stresuję, coś przyszło ale dopiero

Polecane posty

jutro to odbiorę :o w dodatku przyszło to na mój stary adres, wszystkie urzędy mają mój nowy więc to pewnie nie skarbówka czy zus :o i tak się zastanawiam skąd ten list, pod koniec roku ING zawsze wysyłało zestawienie składek, ale czy poleconym? Ktoś się orientuje?

No właśnie nic chyba, dlatego tak się zastanawiam skąd może być ten polecony :o Nikt z rodziny na pewno nic nie wysłał, bo od roku mam nowy adres, tak jak wspomniałam - urzędy też są powiadomione o tym nowym adresie. Do głowy przychodzi mi tylko ofe, ew. t-mobile (ale wszystko płacę w terminach, umowę mam jeszcze na rok), no i nie wiem.. Stresuję się chociaż nic nie nabroiłam :o

Kurczę, ale żeby stresować się listem poleconym? Dziewczyno / kobiety - ja się stresuję na myśl o tym, jak Ty się będziesz stresowała przy sprawach większego kalibru ;)

no tak, ja ogólnie jestem zestresowanym człowiekiem :classic_cool: :D Rano idę na pocztę i napiszę tu czy warto było się stresować :classic_cool: ale szczerze mówiąc nie wiem jak wytrzymam do rana :D

Pozwolisz, że umilę Tobie czas? - dzięki czemu Twoje myśli popłyną w inną stronę = nie będziesz się stresowała ... listem poleconym ;)

oferujesz mi flirt czy seks? :D

yyy ... miałem na myśli nierozwiązywalne zagadki matematyczne, który by zajęły Twoje myśli w odpowiedni sposób. Założenie było jedno - że nie posiadasz przed ręką przedmiotów, które łatwo można wprawić w ruch lotny ;) Seks? - eee ... nie znam Ciebie, poza tym do tego potrzeba uczucia, bliskości, bo wówczas można się cieszyć bliskością fizyczną w maksymalny sposób, a jeśli ktoś ceni sobie jakość doznań, to automatycznie odrzuca metody, których tych doznań nie zapewniają. Flirt? - no pewnie, bo to jest droga do seksu ;)