Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-H-

Właśnie wróciłem od laryngologa. Wyszedłem w Stolicy o 9 rano, a wróciłem o 16:3

Polecane posty

0. To skandal, żeby w conajmniej 3 milionowym miescie dyżur miał tylko 1 laryngolog. W recepcji mordowni na Banacha (niby szpital) dzieją się dantejskie sceny. Cała wizyta u laryngologa trwała 30 sekund, a musiałem przejechać całą Warszawę 2 razy i czekać wiele godzin. Dziękuję wam wyborcy PO :O🖐️ Niedzielę chuj strzelił!

Gość o co tu hodzi?
3milionowym? chyba 1,5:-o

o co tu hodzi? 3milionowym? chyba 1,5 Samych zameldowanych Warszawiaków jest ponad 2 miliony. A niezameldowanych przyjezdnych jest ze 3 raqzy więcej, więc moje dane szacunkowe były i tak zaniżone i bardzo ostrożne. Tak czy owak, to skandal, żeby w całej Warszawie był tylko 1 laryngolog :O

Gość mentaI cut
jakoś ci nie wierzę

poranny kac skoro wybraliście bufetową gronkiewicz waltz to nie ma się co dziwić Ja żydowskich ścierw z PO nie wybierałem i od 7 lat krzyczę w necie, żeby nikt na tych zbrodzniarzy nie głosował, ale polactwo nie słucha, bo to głupi naród. Połowa Polaków już się niczego nie nauczy, nawet jak 10 razy dostanie nauczkę i będzie zdychać z głodu, albo bez pomocy lekarza, to będa ślepo wirzyć fałszywemu wyłupiastookiemu.

Nagrałem film w poczekalni. Chociaż nie chce mi się go wrzucać do netu, bo jeszcze mnie ktoś z poczekalni oskarży o wykorzystanie jego wizerunku.

Gość Kalidof
Kogo bysmy nie wybrali to i tak chojnia z grzbnia. Kazdy kto w rzadzie siedzi to tylko na kase liczy a nie zeby ludziom pomoc. Zreszta nie ma co sie dziwic bo kazdy z nas jakby sie załapal do rzadu to by chcial swoja doope napasc. Wiec popus gume chlopak ;o

3 miliony wieśniaków w jednym miejscu? niemożliwe:D

Gość mogłes pójść po prostu
na pogotowie. Laryngologa szukasz w taki dzień ? Nawet za pieniądze bys nie znalazł podejrzewam.

Gość Kalidof
zebys sie koorwa nie zdziwil.

Gość moksj
hehehehe i po co zalisz sie z tego powodu na babskim forum?