Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angie19

czuję się taka samotna :((

Polecane posty

Gość angie19

Wszyscy wokół mnie strasznie narzekają jak to im jest ciężko. Zawsze zwracają się z takimi sprawami do mnie, bo wiedzą że ja zawsze wysłucham, doradzę, pogłaskam po główce... Spotykałam się przez 8msc z chłopakiem, który po jakimś czasie zaczął mi opowiadać jaki jest beznadziejny, jakim jest zerem... Nie dałam rady... Czułam jak mnie to wszystko psychicznie wykańcza. Tłumaczyłam mu, że wcale tak nie jest, że dla mnie jest ważny, że ja go lubię takiego jakim jest... Ale skończyłam to. Nie miałam już sił. W sumie nic się nie zmieniło. Mam dużo znajomych, którzy cały czas robią dokładnie to samo co pan B. A ja... przez to wszystko czuję, że tracę całą pozytywną energię. W dodatku jestem strasznie samotna. Nie mam chłopaka, a strasznie brakuje mi tego by się do kogoś wieczorem przytulić. Ot, nic wielkiego. Nie wychodzę z domu, bo nie mam gdzie. Kiedyś byłam duszą towarzystwa, a dziś nie mam do kogo zadzwonić. Zawsze byłam taka uśmiechnięta, z optymistycznym podejściem do życia.. a dziś czuję, że najchętniej zamknęłabym się w swoim pokoju i się upiła...

Gość fsshhkk
Nie pij. To szkodzi na wątrobę. :-) I nie tylko... 19 - to twój wiek?

Gość fsshhkk
Nie pij. To szkodzi na wątrobę. :-) I nie tylko... 19 - to twój wiek?

Gość fsshhkk
Nie pij. To szkodzi na wątrobę. :-) 19 - to twój wiek?

Gość fsshhkk
Ale mi się nawklejało... :-)

Gość angie19
heh, ja dwa razy wstawiłam ten sam temat przypadkiem :P Tak, mam 19 lat

Gość Tarsja
Znam to.. Odczuwam podobnie. Nie jesteś sama, jeśli Ci to choć trochę pomoże.

Gość angie19
trochę tak...w sensie przynajmniej mam z kim porozmawiać. Tarsja - ile masz lat?

Gość angie19
stosunkowo niedawno miałam urodziny i dostałam szampana. Nawet nie mam z kim go wypić... Nawet to. :(

Gość fsshhkk
Nie będę długo ględził. Brak Ci faceta. I tyle.

Gość angie19
Coś w tym może być. Pytanie - gdzie znaleźć uczuciowego faceta, który by się mną zaopiekował, który by się o mnie troszczył i vice versa?!

Gość angie19
w sylwestra pewnie znowu spędzę sama, bo u wszystkich znajomych już będzie okey i ja nie będę potrzebna..

sprawa jest prosta, określ, w jakich miejscach możesz spotkać kogoś interesującego - park, biblioteka, nie wiem, studiujesz? Może uczelnia? I zwyczajnie daj się poderwać

Gość angie19
Mam dziwne wrażenie, że faceci się mnie boją. Spoglądają na mnie, ale żaden nie podejdzie :P

Gość fsshhkk
Znajdź jakiegoś wolnego przystojniaka i powiedz mu: "Poderwij mnie jak sztangista sztangę Poderwij mnie, zabierz na balangę" :-)

Gość fsshhkk
Boja się????!!! Jesteś jakimś straszydłem????!!!

Gość george89
też mam to samo.. od trzech lat jestem sam, chętnie bym kogoś poznał.. ale tu na kafe chyba marne szanse na to

Gość angie19
fsshhkk - haha, aż się zaśmiałam. Nie jestem straszydłem. Myślę, że jestem całkiem ładna. Miałam już chłopaków.

Gość fsshhkk
Przyznaj się, pewnie jakiemuś napaleńcowi przestawiłaą kiedyś nos. I teraz się boją... :-)

Gość angie19
fsshhkk - hehe, właśnie nie. jestem raczej pokojowo nastawiona george89 - na kafe raczej nie szukaj

Gość george89
to poleć coś angie.. bo też mnie skręca z braku bratniej duszy

Gość fsshhkk
Nie wierzę Ci. Na pewno masz wzrok, niczym bazyliszek. :-) Inaczej, ładna, miła i pokojowo nastawiona 19 - tka nie "leżałaby ugorem". :-) Co to za okolica, w której faceci nie interesują się taką dziewczyną?

Gość angie19
gdybym tylko wiedziała... gdybym miała receptę na szczęście to bym wypisała ją wszystkim ludziom na świecie. ale jej nie mam :(

Gość angie19
fsshhkk - mała zagadka: w tym mieście dziś się je rogale świętomarcińskie.

Gość george89
to możemy sobie podać ręke angie.. mamy podobnie, też nie straszę wyglądem, nie mam IQ banana a mimo to jakoś nie potrafię zainteresować sobą kobiety :/

Gość fsshhkk
Witamy Miss Wielkopolski! [huczne brawa przechodzące w owację] :-)

Gość Piers_
Odnosząc się do Twojej pierwszej wypowiedzi. Jesteś dobrym słuchaczem, człowiekiem empatycznym. Ludzie to widzą, że mogą Ci powiedzieć coś, a Ty ich wysłuchasz, poradzisz. To jest dobre, ale nie na dłuższą metę. W pewnym momencie zauważysz,że ludzie od Ciebie tylko biorą, ale nic w zamian nie dają. Ty będziesz się zawsze bardziej starać i będzie Ci bardziej zależeć. Przez to będziesz więcej tracić. Tak na marginesie,masz tam drugą lampkę na tego szampana?

Gość angie19
george89 - dziwne, prawda? też nie umiem zrozumieć tego zjawiska... fsshhkk - dziękuję, dziękuję :) Piers_ - właśnie to dostrzegłam i kompletnie mi się to nie podoba. Nie umiem być egoistką, ale widzę że bycie dobrym się nie opłaca, ale nie umiem być inna. Jakieś pomysły jak to pogodzić? Jasne, zdrówko :)