Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angie19

czuję się taka samotna :((

Polecane posty

Gość Piers_
Herbata..trudno jest poznać kogoś po 30? Pytam poważnie..

Gość herbata różana
Ja też jestem po 30 stce :) ale lepiej być samemu niż z byle kim i nie być szczęśliwym

Gość herbata różana
gdzie możesz kogoś poznać: zapisz się na kurs tańca, nie ważne że nie masz partnera, ścianki wspinaczkowe, basen, wycieczki rowerowe, rolki, zależy jak aktywnie spędzasz czas - no i musisz wyjść z domu :)

Gość Piers_
Nic na siłę.

Gość Piers_
Herbata.. ale można dać chyba komuś szansę? Może z czasem szczęście przyjdzie?

Gość herbata różana
Pewnie że tak :) tylko jak określić szansę jak na pierwszym spotkaniu kolesie rzucają tekst - wiesz zależy mi wyłącznie na seksie, nie będzie z tego związku...

Gość herbata różana
Ja szansę daję tylko raz...niestety nie każdy ją wykorzystuje jak należy. Wszytko zależy też od naszego doświadczenia - czyli na jakich facetów trafiamy

Gość angie19
herbata różana - takie teksty to i nawet ja słyszałam w wieku 18/19 lat. Przeważnie.

Gość herbata różana
Wierzę ci. Facetów jest wolnych dużo, tylko że ja szukam faceta do życia który będzie mnie szanował i cenił za to że się rozwijam, przy którym będę czuła że życie jest piękne. Czy to aż tak dużo? Wygład nie ma znaczenia.

Gość herbata różana
Angie jak długo jesteś singielką? I jak długo byłaś w związku?

Gość herbata różana
Angie jak długo jesteś singielką? I jak długo byłaś w związku?

Gość angie19
Najdłużej w związku byłam 6 lat z przerwami. Ale patrząc na to z perspektywy czasu było to strasznie żałosne. Przez to, że faceci chcą mnie jako swoją kochankę wpadłam w straszne kompleksy, zaczęłam uważać, że nie jestem ich w stanie zainteresować niczym innym niż tylko swoim ciałem. to przykre.

Gość samotny chłopaaak:(
Angie 19 a skąd jesteś? I inne samotne dziewczyny, skąd jesteście?

Gość herbata różana
Mi mój były powiedział że skrzynka wódki jest lepsza niż ja, i że był ze mną tylko dla seksu, zmarnował mi 10 lat

Gość herbata różana
angie nie przejmuj się, zobaczysz jak odżyjesz :) zaczniesz wreszcie wierzyć w siebie i zobaczysz że masz wartość, tacy toksyczni panowie też są nam czasem na drodze potrzebni by chyba potem docenić prawdziwą miłość i ją łatwiej rozpoznać

Gość samotniccca
witajcie. Ja też jestem po 30 :-( starsznego doła mam dzisiaj i też se czuje starsznie samotna... eh o co chodzi w tym życiu? najlepiej to nie czuć nic :-(

Gość angie19
herbata różana - przykro mi... straszne. podziwiam Cię, że mimo wszystko jednak chciałabyś kogoś. Ja bym już chyba nie umiała zaufać. samotny chłopaaak:( - pisałam już :)

Gość herbata różana
samotnica, witaj i się nie dołuj :)

Gość samotniccca
a mnie pewnien cudowny (jak myślałam) meżczyzna zwodził 2 lata, zakochałam się, a ten do mnie, ze nic do mnie nie poczuł, ale jest i bedzie zawsze moim przyjacielem :-( jak tu się nie powiesić? jestem strasznie nieufna, od 8 lat sama, ten jeden jedyny raz zaufałam, bo od razu poczułam do niego bliskosć i mam za swoje :-(

Gość angie19
dziewczyny! nie możemy sie tak łatwo poddać. ja mam jedną strasznie dziwną relację i chyba powinnam ją zakończyć.

Gość herbata różana
he he słuchaj Angie gdybym opisała historię jaką przeżyłam - to byś nie uwierzyła, że poz zakończonym związku mozesz pozanać psychicznie chorego człowieka, który przesladował i chodził jak cien za tobą przez 6 miesiecy. Przez rok bałam się z domu wychodzić. Kolejni chcieli wyłącznie seksu - wiec znajomosc konczyła się szybko po 2 spotkaniach. Ale mimo to wierzę że spotkam wreszcie swoją miłość ,wiec nie narzekajcie dziewczyny :)

Gość herbata różana
Dziwne relacje trzeba szybko zakończyć, szczególnie te przyjaciel=seks lub relacje z rozwodnikami he he którzy przyznają się później że jednak mają 2 żony i 2 dzieci

Gość angie19
herbato - widzę, że moje problemy przy Twoich są niczym. musisz bardzo wierzyć w miłość, prawda?

Gość herbata różana
poznajemy ludzi po coś... czasem jest tak że to my (jako osoby) jesteśmy potrzebne im na drodze by się obudzili...

Gość angie19
herbato - właśnie ani to ani to. to jest coś co mnie jeszcze nie spotkało.. zaczęło się dziwnie, najgorzej jak tylko mogło.. opowiedziałabym, ale to nie jest temat na forum

Gość samotny chłopaaak:(
A ja szukam dziewczyny z zach-pom. Jak będzie jakaś chętna w wieku 18-25 lat to zapraszam.

Gość herbata różana
wierzę oczywiście :) czasem czuję się samotna, ale wierzę że wreszcie spotkam właściwego człowieka na swojej drodze :)

Gość angie19
byłoby wspaniale :)

Gość herbata różana
Jak juz go znajdę to zacznie się najpiękniejszy rozdział w moim życiu :)