Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudefix

zostawił, bo mu się znudziłam?

Polecane posty

W czwartkowy wieczór mój chłopak odbył ze mną poważna rozmowę w której mówił że mnie nie kocha i nie pokocha... Dodam że w środę nadal bylo wszystko ok. Mówił "kochanie,misiu,moja dziewczyno". Były czułe gesty itp. Byliśmy razem od 4 miesięcy(wiem nie za wiele) a mieszkaliśmy od 2 u niego. Nie wiem co go skłoniło do takich stwierdzeń ale był bardzo dziwny jakby nieswój... Jestem w totalnej rozsypce i nie wiem jak sobie poradzić z tą sytuacją. To on jako pierwszy powiedział że kocha, zaplanował nasze wakacje na przyszły rok itp. A teraz gdy ja wypłakuje oczy on w najlepsze bawi sie. Kocham go i zależy mi na nas ale nie wiem czy nadal mam robić sobie nadzieję. Ja mam 24 lata on 22. Wcześniej był w 3 letnim związku(rzuciła go) i była identyczna sytuacją... Co sądzicie o tej całej sytuacji?

Ja sądzę, że byłaś plasterkiem. Nie kochał Cię, ale musiał się czymś zająć po rozstaniu. Byliście ze sobą bardzo krótko a decyzja o zamieszkaniu razem po 2 miesiącach dość pochopna. Nie żebym go bronił, ale pewnie nie chciał Cię zranić i nie działał z rozmysłem. Ludzie, kiedy cierpią, robią różna rzeczy. To tylko taka hipoteza oczywiście.

Gość popros jakas znajoma zeby po
nad czym ty sie zastanawiasz. chyba powiedzial ci jasno ze cie nie kocha i nie pokocha :O

Gość Uroczy Szymuś
Tak jak wyżej napisano. Przydałaś się. Raczej jasno się ustosunkował do sprawy. Nie ma tutaj miejsca na domysły.

Gość Uroczy Szymuś
To po takim czasie, to już zdążyło Ci tam w majtkach zarosnąć.

To ile minęło czasu może mieć znaczenie drugorzędne. Na związek z nim nie licz. Wyprowadź się. Znajdziesz kogoś innego. Tylko na Zeusa - nie planuj wspólnej przyszłości i nie wprowadzaj się do gościa po 2 miesiącach związku ;)