Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam traume

Zmuszanie do nagości i poniżanie po porodzie :(

Polecane posty

Gość gość
13'30 do zarzygania tych twoich zboczku wpisów.Kazdy cie z nich zna. A można wybrać lekarza gin-kobiete i po sprawie. Ale ty latami (nie chce mi się teraz szukac by wkleić) piszesz o tej ci*pce. Raz chłopak, raz mąż.Raz jedno,innym razem kilkoro dzieci masz prowokatorze!!!

Gość gość
09.49 niestety mało jeszcze jest takich wpisów skoro jeszcze upadła się pacjentki zboczeńcu! !!!!

Gość gość
Bo baby potrafią tylko w d**e w łazić lekarzom i pielengniarkom do tego chodzić w czarnych marszach a żeby zadbać o intymność i by je szanowano w placówkach medycznych to już nie. A ja nie mam problemów tylko raz tępak ginekolog życzył sobie wyjścia męża z zabiegu. Miał odpowiedź że wszystkie wizyty są nagrane przez męża na moje zlecenie czy chce jeszcze by mąż wyszedł NIE. Po zabiegu mąż powiedział że takie wyproszenie wiąże się z dotkliwymi konsekwencjami dla lekarza odpowiedział wiem. To po co huj wyprasza skoro wie , myśli że trafił na buraka! ?

Gość gość
10'51 bodaj wczoraj ten sam tekst.Jota w jotę. Kopiuj/ wklej

Gość gość
Kota w jote ale i tak jak widzą durne baby lekarza , księdza to by buty całowały i to oni są od spraw intymnych nie mąż. O ciemnoty ciemnoto !!! Znałam taką tępą dziewczynę po kilku porodach a mąż jej nie widział nigdy na go a intymność to lekarz szoķowo i hujow! !!! Potem sie dziwią że robią z nich szmaty!

Gość gość
12.46 racja