Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Neti20

Czy posiada ktoś z was wózek Luca z fimy Bebetto?

Polecane posty

Gość Neti20

Czy warto kupic ten wózek?

Hej Neti, Wygląda bardzo solidnie;) Opinii o nim niestety nie słyszałam. Też szukam wózeczka. Ja się chyba zdecyduje na Monaco Sahara z Knorr Baby. Cena jakoś 400 PLN więcej niż ten podany przez Ciebie. Jak będziesz mieć czas to zerknij.

Gość moja mala mi
Ja mam magelana. Ogólnie wózek świetny, ma super sprężyste podwozie, więc nie czuć tak drgań podczas jazdy. Prowadzi sie rewelacyjnie. Jedyny minus - tylne kółka, po niedługim czasie uzytkowania zaczynaja "skrzypieć" (widzę, ze wózek luca ma te same co magelan). Nie maiałam jednak żadnych problemów z ich reklamowaniem, juz dwa razy zostały wymienione na nowe

Gość ajkschggblsa
autorka nie pyta o magelany i inne dupne tylko o konkretny model! Mi też autorko się strasznie podoba ten wózek. Wg mnie jest na dzień dzisiejszy najładniejszy na rynku (te xlandery i inne espiro to jakieś porażki). Wózek wygląda solidnie, ma swietny zapinany kosz na zakupy, budka duża (w sensie naciągana na przód)- super sprawa. Mnie tylko zastanawia jedno... zdążyłam w necie wyczytać, że materiał jest robiona na a'la lniany... czyli taki materiał typowo materiałowy (nie jak w większości wózków). Martwię się, ze ten materiał nie będzie się sprawdzał.

Gość lajkaaa
a wg mnie wózeczek śliczny :) Wygląda na bardzo funkcjonalny. No i piękne kolory mają do wyboru.

Gość paolaaaaaaa
Materiał jest tylko taką imitacją a nie typowym lnem, daje przez to ciekawy efekt i ponoć łatwo się go pierze :) wózek ten występuje u mnie w sklepie w mieście, oglądam go bardzo często, bo też się nad nim zastanawiam :)