Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka36

czy są jeszcze normalni faceci

Polecane posty

No dobra myszko jak Będziesz chciała ze mną po pisać to na @, bo idę kompac się, bo jutro do pracy:-)

Ach, czy są jeszcze kobiety, które zamiast słowa kurwa robią pauzę, a zamiast japierdole mówią kocham ? :D

prawda jest brutalna czyli " na normalnych nie zwracacie uwagi ze względu na to ze sa normalni "

Gość IMO12358
Fikuśnico - Tobie może się wydawać, że nie masz wygórowanych wymagań co do wyglądu. Chciałbym zwrócić uwagę na słowo "wydaje". ;)

Gość giglus
A ja się pytam czy są nornalne dziewczyny, czasem chce porozmawiac...ale bez odzwieku

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Fiku mikuuu "wymagać inteligencji, czułości, ambicji, charakteru, odpowiedzialnosci, samodzielności itp." To teraz rozwińmy w tradycyjny sposób te wszystkie zagadnienia i otrzymamy,że normalny facet: - musi zajmować wysokie,dobrze płatne stanowisko kierownicze,trzymać swoich ludzi żelazną ręką,ale jednocześnie być niewolniczo posłuszny wobec swojej żony; - zarabiać tyle,by nie musiała pracować ,a jednocześnie by starczyło jej na wszystkie zachcianki; przy tym oczywiście powinien w domu wykonywać te wszystkie czynności,które pozwolą jej jedynie leżeć i pachnieć; - szanować ją i uwielbiać niczym boginię,a jednocześnie na każde jej skinienie zmieszać z g... każdego wskazanego przez nią człowieka,niezależnie od jego wieku,pozycji i winy względem bogini; wykorzenić do cna swoje zainteresowania,a gust idealnie zespolić z gustem swojej kobiety; jakakolwiek różnica zdania będzie przewiną godną najcięższej pokuty... Coś pominąłem?

Gość tjtrk
Normalny to za pewne taki żeby był wysoki, przystojny, dobrze zarabiał itp...

Gość IMO12358
Myszko - jeśli czujesz się "czepiana", to znaczy, iż me przemyślenia trafiają na podatny grunt. A grunt jest tylko wtedy podatny, jeśli grząski i chwiejny. Prawda nie jest chwiejna. ;)

Gość hlhgl;
xxxxx......... dobrze napisał.

Gość AgnieszkaXdoc
Akurat wysoki wzrost u mężczyzny to podstawa.

Gość IMO12358
Myszko - cóż na to poradzę, że poczułaś się zagrożona mymi wypowiedziami? Jest to kwestia bardzo kontrowersyjna dla samic, stąd Twa reakcja. ;)

Imo, nie poczułam sie zagrożona, tylko poprostu mnie rozmieszasz, iż jesteś zbyt pewnym siebiem samcem :)

Gość xXxXxXxTtTtTt
@Fiku mikuuu: to przestaje być zabawne,jak się w coś takiego wdepnie :/

Gość IMO12358
Myszko - pewność siebie, to hasło-zasłona-dymna. ;) Ja po prostu wypowiadam swoje zdanie, a że jest one oparte na faktach, to ton mój bywa 'władczy'. :P

Czy tylko białe kobiety mają takie upodobania, ze facet za wszelką cenę koniecznie musi być wysoki? Te 180 i więcej?

Gość IMO12358
Teoretyczne wymagania, wymaganiami, ale rachunek jest prosty - samiec ma się podobać wizualnie, charakter jest tylko dodatkiem. Acz jest to temat tabu, który wywołuje bardzo żywotną salwę zaprzeczeń ze strony płci "pięknej". :classic_cool: