Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huskyhusky

650 000 pln oszczędności ...

Polecane posty

Gość huskyhusky
Jestem prawnikiem. Ja zarabiam na biznesmenach :)

Gość fsdead
E no to jestes ustawiona do końca życia Nic tylko żyć!

Gość reMbajło
Jak sie wkracza do nory wściekłych wilków to ostre zęby raczej nie pomoigą w zachowaniu rozsądku

Gość reMbajło
Aha...jesteś prawnikiem? No to może udaj się do jakiegoś doradcy finansowego i z nim skonsultuj co zrobić z kasą. Jesteś prawnikiem i nie wiesz co zrobić z kasą? JA PIERDOLE...żal

Gość reMbajło
a mówił Ci ktoś kiedyś, że pieniądze i pensja to nie jedyny sposób gratyfikacji za usługi? Tak sie nawiązuje kontakty. Ok ja zrobie cośś la kogoś coś ktoś la mnie itd... Nie wróżę kariery

Gość reMbajło
czego oni was tam uczą? jak sie snobować w todze?

Gość huskyhusky
Rembajło: a ja teraz zapytam z grubej rury: gdzie na forum proszę o radę co zrobić z tymi pieniędzmi? :)))) A odnośnie doradców - doradcy finansowi to sprzedawcy produktów inwestycynych. Doradac to mi może licencjonowany (KNF) doradca inwestycyjny albo mój mąż. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Gość huskyhusky
Nie ma takiego słowa: "snobować się". Poza tym nie noszę togi - do biegania po sądach mamy procesualistów :)

Gość reMbajło
to po cholere sie pytasz co myślimy? ponadto jako prawniczka wiesz, że słowo idiota to nie jest obowiązujący termin medyczny na opkreślenie niedorozwoju umysłowego, który mi sugerujesz. Czyli mamy oszczerstwo i zniewagę. Jak myślisz? Wygram z Tobą proces pani prawniczko?

Gość reMbajło
nie...nie wygram i dlatego zamierzam zarobić tyle żeby z powodu takich skurwielik nienażartych nie musieć się obaWIAĆ O SWOJĄ PRZYSZŁOŚĆ...I MOJEJ ROZINY. Nie jesteś pierwszym prawnikiem, który mnie znieważa. Wsiększość robiła to w sądzie...Mam na was alergie przekupne kurwy

Gość huskyhusky
Pytam, by zbadac/dowiedzieć się co przypadkowi ludzie sądzą na temat posiadania takich pieniędzy. Takie mam hobby ;) troche socjologiczne. Nie pytam, jak je inwestować. Powtarzam: czytanie ze zrozumieniem się kłania. :) Ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem. A ludzie, którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem ...cóż..do najinteligentniejszych nie należą. Poza tym, proponując w dzisiejszych czasach kupno ruiny i wpakowanie w niąoszczędności, przy załozeniu, ze ceny nieruchomości jednak, co do zadady, spadają, dałeś pokaz swego hmmmm... "geniuszu" ;))))))))) Poucz się trochę dzieciaku, czytaj ze zrozumieniem, bo zawsze w życiu ktoś Ci podpuści tak jak ja tu:) nie byłes nawet w stanie wyczuć ironii w poście o inflacji. :)

Gość reMbajło
Jem kupe

Gość huskyhusky
Smacznego.

Gość rembajło
hehe haha Ironie to ja już wyczułem w nicku. Widzę, że jesteś bardzo zajętą osobą... Napisałem, że teraz ceny nieruchomości są niskie ale nie wiadomo jak długo to potrwa...Osoby ze słabą pamięcią nie są dla mnie partnerami do dyskusji

Gość huskyhusky
oj, nie złość się już - tak to już bywa, że ktoś jest mądrzejszy od Ciebie. :))))))))) Przyzwyczaj się.

Gość reMbajło
ceny nieruchomości spadają z zasady? Hmmm Biorąc pod uwagę długi okres obrotu nieruchomościami to dzisiaj powinno sie nam dopłacać za kupowanie ich...

Gość huskyhusky
A w nicku nie ma ironii - mam pieknego husky na podwórzu :) Po prostu. Pudło!

Gość reMbajło
Ty nie jesteś mądra tylko przemądrzała[benny hill]

Gość reMbajło
A skąd wiesz skąd przekonało się moje przekon anie o ironicznym charakterze nicku huskyhusky, że stwierdzasz pudło? Hę?

Gość huskyhusky
Obecnie spadają, co do zasady. Pomijając doskonałe lokalizacje, gdzie obecnie się zatrzymały. W długim okresie raczej rosną. Poza Japonią.

Gość reMbajło
*wzięło sie za szybko myśle

Gość huskyhusky
"hehe haha Ironie to ja już wyczułem w nicku." A stąd.

Gość reMbajło
ostrzegam ironie również w Twojej deklaracji co do wykonywanego zawodu... Ogólnie chyba cała jesteś wielce ironiczna...

Gość huskyhusky
Widzę, ze mam tu dwóch rembajłów. Jako, że nie wiem z kim rozmawiam, pożegnam się. Dobranoc.

Gość reMbajło
To zdanie świadczy jedynie, że uznałem Twój nick za ironiczny. Dziwnym jest dla mnie skąd wysnułaś wniosek, że miałem na myśli coś innego niż possiadanie przez Ciebie psa rasy husky i stwierdzanie mojego pudła skoro nie wiesz w co celowałem

Gość reMbajło
Ten drugi jest po Twojej stronie więc nie wymawiaj się przewagą liczebną

Gość huskyhusky
"Ten drugi jest po Twojej stronie więc nie wymawiaj się przewagą liczebną" Mnie chodzi o to, że nie wiem z iloma rozmówcami rozmawiam. Skoro nie wiem, czy jeden nie jest podszywem/inną (tzrecią osobą), to nie kontynuuję dyskusji.

Gość reMbajło
czy większość moich dotychczasowych wypowiedzi w jakiś sposób kojarzy Ci się stylistycznie z oświadczeniem:"jem kupe"?

Gość reMbajło
Ponadto używając sformułowania "co myślicie" i spodziewając się reakcji określonego typu wykazałaś się schematycznym myśleniem i udowodniłaś swoje ograniczenie umysłowe sugerując, że radzenie Ci co zrobić z pieniędzmi to nie myślenie.

Gość reMbajło
A teraz idź lulu i prześpij się ze swoją megalomanią próbując wyciągnąć z tej porażki jakieś wnioski z korzyścią dla siebie :) Dobranoc