Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radomdziśpochmurny

Odezwa od byłej

Polecane posty

Gość Radomdziśpochmurny

Zerwalismy kilka msc temu...od tego czasu cisza i brak kontaktu i nagle zaczynaja sie jakies suche smsy i wiadomosci na gg z jej strony w tym m.in. cos w stylu ze szkoda ze tak to sie wszystko miedzy nami zakończyłom, ze bylo tak dobrze itd... po co takie zachowanie z jej strony? celowo szuka znow kontaktu? zrozumiała że jednak jej zalezy czy czysta ciekawosc?

Gość zapytaj u źródła
matołku a nie na kaffe

Gość trafiłeś na idealne dla siebie
żałuje rozstania i szuka pretekstu do odezwy

Gość Radomdziśpochmurny
no tak wlasnie myslalem czy bierze pod uwage mozliwosc powrotu etc.

Gość bucik ze skóry węża
Wielkie plany - nezła rzecz ale uprzedzam - pod damskim obcasem jest nieco mało miejsca :P

Gość wszystkie nicki już zajęte :-(
Ona sprawdza, czy czy coś do niej czujesz. Zapewne ten facet, dla którego ciebie rzuciła, kopnął ją w tyłek i ma teraz doła (uczuciowego, nie w tyłku), więc szuka potwierdzenia swojej atrakcyjności u ciebie. Umów się z nią na spotkanie i zaproponuj jej przyjaźń. I traktuj ją jak kumpla.

Gość Radomdziśpochmurny
z nikim nie była ani sie nie spotykala - to jest pewne akurat;]

Gość Radomdziśpochmurny
zreszta nie chce zadnej pzryjazni ;)

Gość no to masz już odpowiedź
nudzi się i z braku laku może wrócić. Pod warunkiem, że już przemyślałeś swoje zachowanie i jesteś gotowy się przyznać do błędów.:-) Przecież Ona jest idealna. :-P

Właśnie dlatego, że nie chcesz żadnej przyjaźni, zaproponuj jej przyjaźń. To logiczne.

Gość jbvdvbubfjdvdv
A Ty chcesz do niej wrócić ?

Gość Radomdziśpochmurny
sam juz nie wiem, ale raczej tak, zalezalo mi zawsze na niej ale zbieg okolicznosci sprawil ze to wszystko sie posypalo. kazda strona unosila sie honorem i jest jak jest;]

Gość Czas Honoru
ciekawe, napisz cos wiecej :D :P

Gość jaknasterydpudzian
:D

Gość BejbiLejdi
:DD nooo wrocic chce.

Bylam w podobnej sytuacji :) My sie zeszlismy......ale nie wiem czyradzic to samo. ile byliscie wczesniej ze soba?

Rzuciła Cię ... zrobi to ponownie jak tylko pozna kolejnego księcia. Sorry stary, ale jesteś dla niej alternatywą. Nigdy, ale to nigdy nie wraca się do byłej. Pomyśl co by musiała zrobić laska, abyś do niej wrócił po tym jak ją rzuciłeś? Co będziesz sobie wkręcał, że popełniłeś błąd? Nie kurwa...rzuciłes ją bo nic już więcej do niej nie czułeś. I tak samo jest z kobietami. One wracają, jak pojawia się wizja samotności i problemy ze znalezieniem faceta. Ty w jej oczach byłes typem akceptowalnym ale niezbyt pożądanym przy której robi jej się mokro na Twój widok. Jesteś facetem i miej szacunek do samego siebie...nie przyjmuj trola spowrotem :-D

Gość Ziomoslaw Czepinski
Zgadzam sie z dawca orgazmow hehe ale ja odpowiem krocej a mianowicie: nie dawaj jej tej satyfakcji i ja pierdol! Znajdz LEPSZA i chuj z nia nie warto...

Gość Zapraszamdostolu.
wg mie kazda sytuacja jest inna wiec nie sluchaj komentarzy;] nikt nie wie dokladnie jak bylo miedzy wami itd.

Gość hnk87
jestem facetem i nie mialem takiego przypadku, ale byla podobna akcja u innych kumpli. Wiadome jak to w zwiazkach Jesli ci choc troche zalezy, wez sie z nia umow. Ale trzymaj na dystans przez dluzszy czas. Musisz na nowo zrobic aby sie rozkochala w Tobie. Ale to w przypadku gdy ci choc troche zalezy. Jedna rzecz jesli juz faktycznie chcesz jej powrotu, nie spierdol tego ponownie, przez co rozsypal sie wasz zwiazek i rozstaliscie sie. Bo zawsze jest jakis powod. No ale z rugiej sstrony, moze wrocic, ale ciagle bd mial w glowie to ze cie zostawila dla jakiegos buraka. I przyjdzie moment, ze poznasz fajna panne i to ty ją zostawisz dla innej ;)

Gość taktojestjejjejjo
:) dzialaj jesli Ci zalezy!

Gość ulalalal dzis sroda;]
ulalalaa :D

Gość bomysletaksamo.
-podbijam bo mysle tak samo :)

Gość z ran mozna sie wylizac
walcz by wygrywc!:)

Gość mhmmm:D
up

A od kiedy kobiety rozumieją cokolwiek dosłownie? Kobiety wszystko przekładają sobie z ludzkiego języka na swój, w którym zasady logiki arystotelesowskiej nie obowiązują. Nie raz "kumplowałem" się z kobietami, z którymi potem się bzykałem. Gdybym teraz chciał poderwać laskę, to też bym jej zaproponował przyjaźń. "Cześć Ziuta, kumpelko, wpadniesz do mnie dziś wieczorem obejrzeć film? No, o zwierzątkach..., Dziabniemy sobie też po browarku..." :-)

Gość KObeety
Kobiety nigdy nie rozumieja niczego doslownie! mowia jedno a robia drugie a ta ewidentnie teskni.