Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwodnik z dzieckiemm

Kto z was związał się z rozwodnikiem z dzieckiem? żałujesz?

Polecane posty

czy żałujesz swojej decyzji?pytam bo kogos takiego poznałam i nie wiem czy warto sie w cos takiego pakowac. ja jestem panna bez dziecka

Gość Chętnie z taką bym się związał
ale ona mnie nie chce :(

Gość Kochanie Ty NIE moje
z zasady nie warto po co dzwigac czyjes bagaze skoro sama ich nie masz.

wiem narazie tyle że on bardzo kocha swoje dziecko i utrzymuje z nim regularny kontakt

a dziecko jest małe więc to nie jest jakis zbuntowany nastolatek, bo wtedy zapewne byloby trudniej

Gość po co żyć?
bardzo!@ tylko money się dla niego liczył i jego dziecko a gdzie ja ww tym zwiazku bo to gej był

Gość po co żyć?
ja nie

Gość blalalala
to wszystko zależy od tego jak bedziesz trakować dziecko. sama jestem dzieckiem z takiego przypadku i dużo o tym moge powiedziec. pamietaj, ze partner nie zostawi nigdy dziecka dla Ciebie ale w każdej nietypowej sytuacji zostawi CIEBIE DLA DZIECKA musisz być na to gotowa.

tez sie obawiam ze moze tak byc ze dziecko będzie całym jego światem a mnie moze traktować jako rpzelotna znajomosc bo nie wiem czy taki facet po rozwodzie i z dzieckeim szuka sobie życiowej partnerki. mnie nie interesuja rpzelotne znajomiosci

Gość blalalala
to lepiej się w to nie pakuj, bo bedziesz aby cieropieć. Ten facet juz ma czego chce w życiu czyli swoje potomstowo i nie wiem czy bedzie chciał mieć jeszcze jakieś dzieci z Tobą czyli bedziesz poszkodowana, przeżył juz małżeństwo i też nie wiadomo czy bedzie chciał się wiązakc po raz kolejny np ślub cywilny. nie widze w tym zadnych plusów no chyba ze partner bardzo Cie kocha i to okazuje bo inaczej nie warto, on ma juz swój świat i swoje życie, Ty właśnie możesz być przelotna zabawka. tyle

boje się tego związku, ale z drugiej strony skreslac odarzu kogos tylko dlatego że mu w zyciu nei wyszło? teraz co 3 małżenstwo się rozwodzi, coraz więcej rozwodników

blalalala ja dokładnie sie tego obawiam o czym pisałaś, też marze o swojej własnej rodzinie i nie wiem czy ktos taki będzie chciał miec jeszcze dzieci i będzie chciał drugi raz się ozenic. A kochac to mnie nie kocha bo to jest bardzo krótka znajomość, sam początek

Gość versace1
tak coraz wiecej rozwodniow i rozwodek. tylko moze rozejrzyj sie za rozwodnikiem bez bagazu (dziecka).

czyli jak widzę to mi odrazacie? szkoda bo wydaje sie naprawde fajnym facetem:-( no ale neistety ja tez boję się zaangażować w taki układ

Gość blalalala
ja rozumiem,ale jeżeli nie bedzie okazywał miłości do Ciebie to nie warto tego zaczynać. Bo może się wam ułożyc jeszcze lepiej i możecie byC na zawsze szcześliwi, to nie jest wcale powiedziane,ze tak ma nie być, ale musisz czuć się tam potrzeba. spróbuj narazie z nim nawiązać bliższy kontakt ale nie angażuj sie za bardzo. wtedy sama ocenisz czy warto czy nie

Gość jakby byl takim
fajnym facetem, to by za wszelka cene ratowal zwiazek i byl z dzieckiem a nie zawierall nowe znajomosci.. zapewne matka dziecka tez to kiedys o nim mogla powiedziec..

Ja, ale on nie byl rozwodnikiem tylko mial dzieci z poprzedniego związku, ja rowniez mialam blizniaki Jestesmy malzenstwem juz sporo lat :)

jkaby takim był, tu sie z tobą nie zgodze, co ma do tego wszytskiego dobry czy zły charakter człwoieka?? sama uważam że mam dobry charater i tez neiraz kończyłam związek bo nie pasowalismy do siebie. On był bardzo długo w tym związku małżenskim , potem urodziło się dziecko i w niedługim czasie był rozwód

A to czyli dziecko nie mieszka z nim "na stałe" z tego co czytam, co piszesz.W mojej sytuacji dzieci z ojcem mieszkaly mimo tego udalo nam sie stworzyc rodzinke i posklejac moje dzieci z jego dziecmi

toksyczna wiem ze i takie sytuacje sie zdarzają ale boje się ze ktoś w miare swiezo po rozwodzie wcale nie koniecznie szuka sobie partnerki na całe życie. A dziecko z nim niemieszka ale on je bardzo kocha i utrzymuje regularny kontakt

Gość diviannna
poprostu porazmawiaj z nim(najlepeij jakis obiad przy winie) czego on jeszcze oczekuje od zycia, jakie ma plany, marzenia, czy wogole widzi kokolwiek przy sobie, czy chcialby jeszcze raz sie ozenic i miec dziecko? jesli jego oczekiwania roznia sie od twoich to szkoda twojego czasu na to wszystko. ile masz lat a ile on?? i mam nadziej ze jeszcze nie spaliscie ze soba?

divianna ja mam 28 on 32 lata, nie spalismy ze sobą dopiero spotkalismy się 2 razy, on chce znowu sie spotkać

Gość blalalala
ale skoro kocha dziecko i utrzymuje z nim kontakt to bardzo dobrze o nim świadczy, bo wcale nie jest powiedziane, że to on odszedł od kobiety i to z jego winy. ja myśle,ze tak teraz nie bedzie chciał żadnych zwiażków,ale spotykać się możecie;) spróbować, może z czasem sie to zmieni;) i właśnie , najlepiej z nim o tym porozmawiaj,ale jeszcze nie teraz;) zacznijcie sie na luzie spotykać i jak bedziesz widziała,zę to ten czas to tedy;)

Gość blalalala
żE;) * wtedy*

blalala no wiesz ja tez nie chcę sie spotykac w nieskończoność, wiadomo ze młodziutka to juz nie ejstem:-) szukam juz naprawdę kogoś kto tak jak ja szuka swojego aprtnera zyciowego

Gość piopiopioioio
nie pakuj sie w to bo beidzesz zalowac dorbze ci radze

Gość blalalala
ale jak nie masz nikogo na oku a masz chwile to wiadomo ze od czasu do czasu od tak można się spotkac

blalalal łatwo sie mówi, ja tak nie potrafię na luzie tym bardziej że jest miedzy nami chemia:-) nie wiem co robic, czy ryzykowac czy to uciąć juz teraz