Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thunderwithoutrain

Dlaczego tak wiele jest w Polsce grubych facetów?

Polecane posty

Gość thunderwithoutrain

tzn z brzuchem i ogólnie takich ,, nalanych " ? szczególnie po 25 roku zycia?

Gość kamil1979jgora
niezdrowa dieta, brak ruchu, podjeżdżanie 500 m do sklepu samochodem. No i część Polek woli faceta raczej żeby miał te parę kg więcej niż mniej, takich misiów.

Gość Koniowodny
mało srają

Gość juiopgtfr
jak mozna wolec miska -ohydnego grubasa/ fuuj -taki facet to gówno

Gość kamil1979jgora
a to wolałabyś chudzielca?

Gość greczyneek
a dlaczego tak wiele jest grubych BAB ?

Gość juiopgtfr
brzuch ma byc płaski a zad jędrny--facet nie ma tłumaczenia ze urodził dziecko -gruby facet to gówno i tyle -poza nielicznymi przypadkami otylosci choorbliwej, polekowej

Gość kamil1979jgora
Moim zdaniem w Polsce grubych kobiet jest generalnie mało w porównaniu do np. NIemiec

Gość juiopgtfr
ale ohydnych grubasów jest jak ansrał -piwo czipsy golonki słodycze -robia swoje -ohydne z nich typy-grubas to zero niewarte splunięcia

Gość ghrrrrrrr
Ostatnio w telewizji podawali statystyki otyłości w Polsce i wyglądały one mnie j więcej tak ok50% kobiet i około 70-75% mężczyzn. Masakra jakaś, jak to usłyszałam to nie chciało mi się w to uwierzyć. Statystyki mierzyły osoby od 21 roku życia i jak to sobie przeanalizowałam to doszłąm do wniosku, że jest w tym trochę racji bo jęsli spojrzy się na osoby starsze to z reguły mają nadwagę

Gość segaeredda
a i wsrod dzieci szaleje epidemia otylosci -przez slodycze fastfudy czipsy, kupne soki i kolorowe napoje -sam cukier i chemia

Gość kamil1979jgora
mi się wydaje że tak do 10 kg nadwagi to kobiety zniosą, raczej wolą żeby miał 10 kg nadwagi niż 10 kg niedowagi taki chudzielec

Kamilu, po 25rż nie ma już facetów z niedowagą. Znasz jakiegoś takiego? Ja nie znam. Widuje się raczej tych z nadwagą albo normalnych. Ale co tu gadać, skoro faceci 170 uważają, ze 80 kilo to normalna waga, a tacy 180 90 kilo uważają za wspaniałe osiągnięcie.

Gość niebieska sukienka666
Takie geny, słowiańskie geny.

Gość ghrrrrrrr
Moim zdaniem 10kg nadwagi i niedowagi to jest bardzo dużo, nawet w wadze prawidłowej przy górnych granicach jest się grubym więc co dopiero jak się doda jeszcze 10kg... :O I co do chudych facetów wszystko zależy od ich wzrostu i budowy. Niski i średni facet będzie dobrze wyglądał będąc chudym, jednak facet wysoki i kościsty jest odpychający. Moja koleżanka ma tak wyglądającego brata. Wysoki, blady i chudy jak patyk z wystającymi kolanami i czarnymi włochami :O Mam też kolegę, który jest średniego wzrostu i jest szczuplutkim blondynem i powodzenie ma ogromne na pewno dużo większe niż jego misiowaci koledzy dlatego też nie uważam, że większość kobiet lubi grubych facetów, chociaż oczywiście się takie znajdą ale uważam, że jednak jest to margines

Gość ghrrrrrrr
Może nie do końca takim nastolatkiem ale faktycznie jest młody ma 22 lata, w styczniu będzie miał 23. Z drugiej strony to bardzo możliwe, że będzie tak zawsze wyglądał bo ich matka również tak wygląda. Kolega o którym pisałam, że jest chudy i ma duże powodzenie ma lat 26 więc może również nie zdążył się roztyć. Ogólnie się zgadzam, że bardzo rzadko można spotkać faceta po 25rż który ma niedowagę, większość facetów po 25rż ma już pokaźnego brzuchala. Nawet mój brat przez całe życie był szczupły i później się roztył. Co prawda nie ma raczej nadwagi ale już wygląda niezdrowo.

Gość bo wbrew pozorom
80 kg to jest gowno dla faceta 170. Zalezy jeszcze jak jest zbudowany ale np mpj kuimpel ma gdzies ze 175 i 98 ikg i ma zero tluszczu, zebra mu stercza, ma wielkie plery i lapy jak kopary , grube kosci, masywny tors i narzady. Jakbys go zobaczyla rozebranego to bys sie tluszczu nie doszukala. A wazy walsnie prawie 100 kg. Inny moj kumpel ze wzrostem 185 jest otluszczony jak prosiak a ma male kosci, tzn chude i wazy 85 kg i wyglada pokracznie. Wiec waga zbyt wiele nie mowi o czlowieku

Gość bo wbrew pozorom
nie wiem czy kreca czy nie ale mowie o wadze a o tym jest temat chyba? Ale kolo ma powodzenie wieksze niz ja przy 183 cm i 75 kg wagi wiec nie powiedzialbym ze lasek to nie kreci

Gość Moj facet ma 170cm i 80kg
Na pewno nie jest to duzo... nie ma śladu brzucha. Zgadzam się, że normalny facet 170/80 to jest nadwaga (ale nie tragiczna), ale moj facet ma muskularne cale rece, nogi, brzuch i tylek

Gość fanaaaaa
ja uwielbiam pulchnych facetów, takie moje zboczenie :)

Gość tez to zauwazylam*
nie dosc ze grubi to jeszcze sa lysi :( masakra :(

Gość prawictwo pospolite121
moze dlatego ze na swiecie nie ma presji na odchudzanie sie facetów .. A kobiety ? Tutaj jest inaczej . Anoreksja , bulimia .. POtępia sie otyłe kobiety

Niestety taka jest smutna prawda, po 30 roku życia to już masakra. Mężczyźni chyba nie zdają sobie sprawy z tego jak bardzo kobiety patrzą na ich wygląd...Ja nigdy nie czepiałam cech na które człowiek nie ma wpływu, ale jak widzę lenia, zapuszczajacego się z roku na rok coraz bardziej i szukającego usprawiedliwienia dla swojego nieróbstwa to mi się rzygać chce.

jasne, że nie każdy będzie Bradem Pittem, ale każdy może wyglądać lepiej i wcale nie trzeba wkładać w to wiele wysiłku. Wystarczy nie wpierdalać fastfudów i od czasu do czasu ruszyć dupe, ale większości nawet tyle się nie chce. Obleśne.

Ja tam wole dobrze zbudowanych niz chudzielcow. Moj byly mial 177 i 92 kilo. Mnie wybral ale pamietam ze byla duza konkurencja bo powodzenie mial spore. Do dzisiaj ma, a minelo juz dobrych pare lat.

Gość prawictwo pospolite121
JA otyły nie jestem waże mniej niz 80 kg . Mogłbym miec lepsza sylwetke , ale i tak nie mam dziewczyny wiec przed nikim sie nie rozbieram i nie musze dla nikogo sie starać golić jąder czy dobrze wyglądać . To jest plus bycia singlem ..