Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccnkaaaaaaa

Jak to możliwe, że najwiecej na kafeterii wypowiadają sie

Polecane posty

Gość ccnkaaaaaaa

matki, które najwięcej podobno pracują : jeheira,toksyczna, asiamt ?czy to sie nie wyklucza praca a pisanie cały dzień na jakimś forum ?

pisałam kiedyś, ale widać nie doczytałaś :) mam taka pracę że czasem po prostu czekam na wyniki badań i w tym czasie nie opłaca mi się zaczynać czegoś innego , bo musiałabym chodzić do innego pokoju więc sobie tu siedzę :)

Gość Nie zauwazylam ze caly dzien
Nie zauwazylam aby jahera, toksyczna,asiamt pisaly caly dzien, a jedynie o wynaczonych godzinach Za to zauwalyma ze najbardziej znienawidzone są, w tym tez "moge wtrącic slowko " i najwiekwsa fanka dlatego ze sobie jakos daja rade i nie narzekają

Na wiosenną mame tez nadawalyscie jakby wam calą rodzine wymordowala

Gość ccnkaaaaaaa
ale ja nie pisze złosliwie i nie wymieniaa kogos, po "nienawidze " chcialabym miec taka prace, zeby móc sobie popisac kiedy chce.Serio

wiosenna tez wystarczylo ze trzy razy o roznych porach dnia juz sie pokazala a robiliscie z niej wyrodną matke, ze jakim prawem sie dziecmi nie zajmuje tylko smie rano, w poludnie i na wieczor skoczyc przed komputer i na kafe cos skrobnąć,identycznie jak z pozostalymi Zaszczuc matki "kryminalistki" to jest wasz talent

Gość To ty wiosenna :D?
...tak się "jej" czepiłaś i bronisz jak niepodległości ;)...

Gość Rafinerkowata
Własnie to jest to co piszesz tam powyżej.Jedne jak pracuja i są widoczne na forum to alarm jak to mozliwe ze pracuje, ma dzieci, dom i jeszcze czas na popgaduchy na forum, drugie jesli nie pracują a zajmiują sie dziecmi to również zauwazylam że już lincz jest, jak to mozliwe ze dzieckiem sie nie zajmuje,tylko na kafe pisze. Nie dogodzisz,pracują to źleee bo w pracy sie obijają, siedzą w domu to źle bo dzieci wielce zaniedbują Nie dogodzisz doprawdy.Dlatego ja tu juz od ponad niemal roku nie zaglądam regularnie, tylko sporadycznie a kiedys bylam czestym komentującym

Gość ... a o czym swiadczy to, ze
autorka to zaobserwowala? czyli siedzi cale dzien na cafe i nie pracuje... jestes lepsza, ze tak spytam?

i jeszcze jedno ja aż tak strasznie ciężko nie pracuję, ale pracuje jednak nie potrzebuję 8 godzin, żeby ryrać wystarczy mi połowa tego czasu,a czasem mniej hhe

Ale zauważcie ,że jak ktoś potrzebuje rady np.odczytanie wyników badań ,to szuka i woła asiamt help;) Dobrze ,że są tutaj takie, które mądrze doradzą a nie szukają dziury w całym.

ooo marcysia ależ dziękuję za słowa uznania, to rzadkość tu hehe

Gość coś w tym ???
mireczkowata tez pół dnia w robocie siedzi na kafe a później marudzi ze ona biedna musi w nocy pracować.

po godzinach wypowiedzi ;P A to,że co drugi czarny nick ma tu tonę pomarańczowych, to już jest spoko, te nie siedzą ;P To nie moja wina,że nie chce mi się wymyślać nicków na zawołanie i od 5 lat mam ten sam ;P

Gość sciemniary czary mary :P
Piszą cały dzień, ale nie zawsze z czarnego nicka, często napierdzielają z pomoarańczek :D

Gość sciemniary czemu nie masz stal
stalego loginu?ściemniary ale ty teraz piszesz z pomaranczki i jakos wczesniej nigdy nie widzialam twojego nika, wiec rownież zmieniasz swoje loginy co temat :)

Gość nauczcie sie czytac ze
zrozumieniem, kto pytal o pomaranczowe nicki, czy macie czy nie macie? pytanie jest proste o to jak mozna pracowac solidnie i pisac na kafe pol dnia ? i jeszcze sie madrzyc, ze jakie super matki/kobiety, bo pracuja a nie traca czas na kafe. Żenada

no to pisalam ze osoby ktore mają jeden staly nik tylko z niego piszą dlatego wam sie rzuca w oczy ich obecnosc na forum,lecz co druga osoba ma tutaj 10 nikow czarnych i co co temat podpisują sie inaczej na pomaranczke, dlatego nawet nie wiecie ze tych osob wypowiedzi pochodzą z jednej osoby Z zalogowanych nikow widzicie ze to jedna osoba sie tak duzo wypowiada Ja nie mam konta na czarno i zawsze pisze na pomaranczke by mnie nie kojarzyc z jedną moją osobą i kto pisze w roznych tematach,dlatego ,i nie widze nic w tym zlego,przynajmniej nikt mnie za jezyk nie chwyta dlaczego tyle tutaj jestem :)

Gość jvfjrhebbbbbvfbjwkiwjoiqjk
można zczaić jedną osobę po stylu pisania

To typuje : Jestes Jagoda, a jak nie to Jenifer, i zaczailam po stylu pisania ? jak udowdnisz ze nie? to są moje typy

Gość jvfjrhebbbbbvfbjwkiwjoiqjk
Brawo, zgadłaś :D "jesteś super detektywką " :classic_cool:

Gość FIKOŁAJ
Ładna durnota tutaj panuje :D hahah :)

Ja kiedyś miałam taką pracę ze gdyby nie internet i książki w postaci e-booków to bym z nudów umarła:) Na 8 godzin pracy 6 było takich. Nie każda praca to stanie przy taśmie:)

Gość tak z ciekwosci
jaka to praca gdzie pół dnia można siedzieć na kafe??

nie mam pracy siedzę w domu dziecko spi obiad ugotowany chałupa oporządzona idę na forum zobaczę ile lasek dzisiaj się wygłupi łacznie ze mną a z iloma da sie pogadać mam nadzieję, że też łącznie ze mną