Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migotunia1989

Zapodziałam/wzięłam o jedną tabletkę za dużo!

Polecane posty

Gość migotunia1989

Witam mam do was pytanie. Otóż od sierpnia biorę tabletki antykoncepcyjne Daylette. Biorę je codziennie o 21 ale wczoraj zorientowałam się że o jeden dzień za szybko wzięłam tabletkę placebo ... nie wiem czy z roztargnienia wzięłam w któryś dzień dwie białe tabletki albo jedna biała mi przypadkiem wyskoczyła jak wyciągałąm którąś z tabletek. Nie martwiłabym się ale 6 listopada wrócił z za granicy mój chłopak i 6 listopada się kochaliśmy, wprawdzie nie doszło do "końca" w środku no ale się obawiam. I nie wiem teraz czy okres dostanę normalnie jutro tak jak to było przez te 3 msc ostatnie czy coś mi się poprzestawia ... Martwię się ... czy to może mieć jakieś skutki? Byłabym wdzięczna za szybką odpowiedź.

Gość migotunia1989
może mi ktoś odpowiedzieć ...

Gość w ogromnym przelocie XV
Jeśli wzięłaś 23 aktywne tabletki Daylette (czy też 24 biorąc dwie jednego dnia), a potem 4 tabletki placebo i potem od razu kolejne opakowanie to skuteczność nie została obniżona.

Gość migotunia1989
Na pewno brałam co dzień, nie ma mowy żebym którąś pominęła ale nie mam pojęcia co się stało z tą jedną;/ dzisiaj biorę trzecią zieloną tabletkę placebo, choć powinnam jutro ...;/ i nie wiem co z tym okresem ... czy będzie normalnie jutro tak jak powinien czy to się jakoś przesunie ... ehhh

Gość w ogromnym przelocie XV
Jeśli wcześniej zaczęłaś przyjmować placebo to i krwawienie może pojawić się wcześniej.