Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ? jakabyłabydecyzja

Ciężarne Mamy co byście zrobiły gdyby wasze dziecko okazało się mieć downa

Polecane posty

Gość aklslljdkddjdj
No to jak się nie boisz, to nie czekaj czy przypadkiem nie usłyszysz oddechu Moda za plecami :D. Mam Szklaną Kulę, stąd wiem :D.

Gość zesz kkurw
Nie no napisz skąd wiesz to mnie tylko ciekawi są dwie możliwości -jesteś modem i masz pod ręką moje WSZYSTKie tematy drugiej możliwości nie napisze choć jest również prawdopodobna, trafiłas/es tylko skąd pomysł że jestem brzydki?

Gość aklslljdkddjdj
A zastanawiaj się dalej kim jestem i jakim sposobem twoja zagadka została rozwikłana :D. Jak ci napiszę, że jestem policyjnym psychologiem, który śledzi twoje wpisy po adresie IP na skutek skarg, jakie na ciebie wpłynęły, to uwierzysz :D?

Gość zesz kkurw
To jest właśnie ta druga możliwość, tak uwierze i wierzę tylko skąd wiesz jak wyglądam??

Gość aklslljdkddjdj
Dobrze, to szykuj się. Niebawem o 6.00 rano wjadą ci psy na chatę, powiną i odstawią przed oblicze Sądu dla Nieletnich :D po uprzednich wnikliwych przesłuchaniach ;).

Gość zesz kkurw
6 rano to zdecydowanie za wcześnie, południe będzie w sam raz nadal ciekawi mnie pytanie - skąd wiesz jak wyglądam, tak poważnie teraz..

Gość aklslljdkddjdj
Mogą wpaść i wywlec cię z domowych pieleszy między 6.00 a 22.00 i nikt nie będzie brał pod uwagę twojego widzimisię :D. No to piszę poważnie, przecież. Policyjny wywiad działa :D, psy węszą.

Gość zesz kkurw
No to wiem ale czemu mają niby wpaść, i wciąż migasz się od odpowiedzi skąd wiesz jak wyglądam??

Gość aklslljdkddjdj
Wcześniej było to przeze mnie napisane - w związku z ilością skarg na twoje pomówienia, szkalowanie i naruszanie dóbr osobistych oraz kilka innych artykułów, ale to wyjaśnią ci mili panowie podczas przesłuchania. No jak skąd wiem jak wyglądasz? Nie wierzysz w szklaną kulę? To może uwierzysz, że mam twoje foty, albo że na żywo cię już widziałam :D?

Gość zesz kkurw
Cały czas mnie tylko interesowało skąd wiesz jak wyglądam bo tylko to mnie właściwie dotknęło, ale ty cały czas sobie ze mnie jaja robisz i widzę bawisz się dobrze smutne.

Gość aklslljdkddjdj
A ty co robisz na kafe, jesli nie "dobrze się bawisz" (twoje słowa :D)? Po to jest kafe :D. Dobranoc 🖐️ i do poczytania...a może i zobaczenia ;).

Gość zesz kkurw
No tak tyle że ja nie robie z kogoś śmiecia tak jak ty to robisz, nie atakuje konkretnej osoby, nie siadam na psyche, coś napisze i już mnie nie ma a ty zadręczasz odchodzę z tego pojebanego forum. Łapcie psy prawdziwych przestępców, nic innego nie potraficie 🖐️

Gość sadhlahdadhad
1. obrażasz wszystkich jak leci i z każdego próbujesz robić śmiecia wyzywając -marnie ci to idzie, ale próbujesz. 2. jeżeli ci coś siadło na psychę, to wina twojej psyche, że dała na siebie wsiąść :D 3. wracasz do tematów jak bumerang, najczęściej pod róźnymi nickami :D 4. nigdzie nie odchodzisz, nie kokietuj :D 5. podejrzewam, że psy są zajęte łapaniem prawdziwych przestępców, w końcu od tego są. nic dziwnego, że niczego innego nie potrafią - w końcu to jest ich zawodem, a nie ślusarstwo :D 7. jeśli łamiesz prawo, to też jesteś prawdziwym przestępcą :D. 8. nie mów mi, że uwierzyłeś w moją baję :D? zacznę pisać książki fantasy :D.