Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa

Revlon który kolor ???????Proszę o porady.

Polecane posty

Zwracam się do Was dziewczyny z ogromną prośbą . Mam zamiar zakupić podkład revlon do cery tłustej mieszanej i jest problem...Otóż nie wiem jaki kolor wybrać 150 czy 180 ? Moja cera nie jest strasznie blada gdyż mam problem z zaczerwienieniami i naczynkami. Teraz używam podkładu astor anti stress 200 i jest zdecydowanie za ciemny...

Gość 150buff
tez jestem bladym naczynkowcem i dla mnie 150 był idealny. W Douglassie możesz poprosić o przygotowanie próbki tego podkładu. A tak w ogóle, to zachęcam cię to wypróbowania podkłądów mineralnych. Ja po revlonie własnie na nie się przerzuciłam i widzę, że moja skóra ma się po nich lepiej

mam mineralny puder z sephory i kurcze strasznie mnie skóra po nim ciągnie :/

Gość 150buff
eee, taki z sephory, to tylko z nazwy jest mineralny. W skłądzie ma syf i niewielką ilość minerałów. Najlepsze są takie w 100% mineralne, w formie pudru sypkiego (najlepiej wówczas nakłąda się je zwilżonym pędzlem kabuki). Skoro zdecydowałaś się na revlon, to zapewne chodzi ci o dobre krycie. Revlon dobrze kryje i pięknie wygląda na twarzy po nałożeniu, ale mnie zapychał i powodował zaskórniki, pryszcze i wzmożoną produkcję sebum. Ze swojej strony mogę polecić podkłady Annabelle Minerals i Meow, formuła kryjąca tych podkładów jest rewelacyjna. Annabelle to polska firma, można zamówić ich próbki przez ich stronę internetową za 7,5zł (próbka wystarcza na wiele aplikacji), Meow jest z USA, ale przez allegro również można kupić i próbki i podkład.

revlon zapycha okrutnie skore ! wszystkie moje znajome zauwazyly ze maja zaslorniki, pryszcze itp po zastosowaniu reonu colorstay. rowniez polecam mineralne podklady i pudry sypkie. np firmy ingrid, bardzo fajne i super ranie. okolo dychy. poczytaj recenzje jakie ma siper

jestem prawie przekonana na mineralny skoro tak zachwalasz ale dalej nie wiem na co się zdecydować :) widzę, że z revlona też są mineralne ...te co podałaś ni znalazłam na allegro...nie oszukujmy się chodzi mi też o cenę aktualnie jestem pod kreską i szukam czegoś w przystęnej kwocie...