Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzki przedmiot

Jak myślicie, które przedstawicielki płci pięknej są bardziej perwersyjne?

Polecane posty

Gość ludzki przedmiot

Te młodsze, czy starsze? Mi się wydaje, że panie około 40 osiągają apogeum wyuzdania. Nie ma na przykład problemu połykać prąć z odbytu do ust, nie zawsze czystej pupy. Natomiast młodsze są pełne uprzedzeń i przejmują się za bardzo. Chodzi mi o to, że częściej hamulce puszczają starszym niż młodszym. Doświadczenia, na temat nie mam dużego, więc to tylko wyobrażenie. Czy mylne? :( "Jebaki" podzielcie się doświadczeniem i spostrzeżeniami.:(

Gość wiesz ludzki jestes
fajny

Gość ludzki przedmiot
A Ty jesteś miła, albo miły. Dziękuję. Fajny, albo fajna też pewnie.:)

Gość ludzki przedmiot
Hannibal dziękuję, widziałem już i to raczej głupota, nadmiar wolnego czasu i pop kultura wymieszane.:( Według mnie niski poziom "perwersyjności"

Gość napisz ludzki
czy uwazasz ze przeklenstwa, wyzwiska sa perwersyjne?

Gość ludzki przedmiot
Podczas stosunku dodają pikanterii. Ciut są perwersyjne według mnie. A jak Ty uważasz?:(

Gość ludzki przedmiot
TEASE im starsza kobieta tym na więcej sobie pozwala prawda? Jest świadoma siebie i swoich pragnień. A tych pragnień się nagromadziło sporo.

Gość ludzki przedmiot
Myślałem, że już bez "ale".:( Dlaczego jakieś "ale"?:(

Tak ludzki:) to prawda.Odzywaja sie jakies ukryte pragnienia i jest swiadomosc tego,ze zycie ucieka przez palce nieuchronnie.

Takie male aleee;)Owszem szcunek musi być ale czasem zaszaleć warto.

Sweet Hardy Boy masz racje.w moim przypadku ta teoria sie potwierdza.Oprocz tego polykania:P

Gość ludzki przedmiot
Sweet Hardy Boy właśnie tak to sobie wyobrażam i utożsamiam się z tym co napisałeś w 100 procentach. I dziękuję za wypowiedź. TEASE szacunek zawsze jest. Lose Yourself i co chcesz zrobić z wiedzą którą wiesz?:(

Gość ludzki przedmiot
TEASE, połykałaś wcześniej, czy że lubisz połykać? Czy po prostu nie połykasz?:(

Gość uwazam ze najbardziej
perwersyjni sa ludzie z deformacja ciala np. niskim wzrostem

Heh .Sprobowalam po 30-sce i jakos mnie nie zakrecilo.Ale trzeba byc otwartym na nowe propozycje;)

Gość ludzki przedmiot
uwazam ze najbardziej@ ha ha to fajnie.No i co, podniecam Cię? Lose Yourself, zależy jak to się odbiera. Nic nie ucieka. Według mnie, życie "płynie sobie".:( TEASE, no tak, trzeba być otwartym. Naprawdę nie lubisz smaku spermy?:(

Wiesz ludzki przedmiot;p to jest do nadrobieniaWystarczy faceta podpas ananasami i sperma zasmakuje inaczej;)

Gość ludzki przedmiot
No tak TEASE. Ale jak się lubi spermę, to i bez ananasów się obędzie. Dlaczego tak dużo kobiet musi się przełamywać do tego smaku miłości?:( To powinno być naturalne, że każda kobieta lubi mieć w buzi ejakulat i połykać ze smakiem i prosić o jeszcze. A wy się zmuszacie. Nie podoba mi się to.

Mam nieco inne zdanie,otoz uwazam,ze to zalezy od preferencji indywidualnych ktos kto byl od zawsze otwarty taki bedzie w pozniejszym wieku,ktos kto nie byl sklonny do eksperymentow wampem sie nie stanie.Owszem pozwoli sobie na wiecej, na zasadzie "co mi szkodzi" ale z cnotki "dziwka" nie powstanie.

Gość adkalshfjdklqweufknc
Polykam,czasem biore do ust zaraz po tym jak byl w tylku,uwielbiam byc zeszmacona,zwiazana,porzadnie zerznieta,lubie bol,ale w miare rozsadku,kazda wolna chwile jestem gotowa poswiecic na seks,jesli nie mam z kim po kilkanascie razy na dzien zaspakajam sie sama.O ,wlasnie przed chwila skonczylam,cipka jeszcze bardzo wilgotna a ja pobudzona.Gotowa jestem na wszelkie eskeprymenty...I co z tego? Maz ciagle zmeczony,kochanek sie chyba mna znudzil,a ja z potrzebami zostalam sama i znow musze szukac:(

Gość ludzki przedmiot
Lose Yourself, no tak. Jakby pomyśleć, to też można by się zgodzić. Czyli jednak bez sensu takie uogólnianie.:( adkalshfjdklqweufknc, lizałaś kiedyś brudny odbyt mężczyźnie?:(

Gość adkalshfjdklqweufknc
Nie,brudnego nie

Gość ludzki przedmiot
adkalshfjdklqweufknc@ Brzydzisz się, czy nie miałaś okazji?:(

Gość ludzki przedmiot
TEASE, oczywiście. Całe ciało mnie podnieca.