Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
blickrig

Skąd niektórzy ludzie mają tak olbrzymią odwagę, żeby zrobić coś takiego?

Polecane posty

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jestem budżetowo kobieto a nie beneficjentko na guwniaki kleksa więc nie rozumje jak się liczy 

to dlatego tak sie denerwujesz kiedy przychodzi do tabliczki mnożenia aha... a wiesz, ze mozna na palcach liczyć ? albo na kostkach...

2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Jestem budżetowo kobieto a nie beneficjentko na guwniaki kleksa więc nie rozumje jak się liczy 

brak dzieci nie usrpawiedliwia nieznajomosci tabliczki mnozenia 😄

no ale od kiedy zdradzilas swoje poglady polityczne to wiedzialem ze zbyt bustra to nie jestes wiec ja nie jestem rozczarowany 😄

Edytowano przez konie na ambonie

49 minut temu, Pokraka napisał:

Chodzi pewnie o tego kuzyna i włoskiego aktora, juz nie pamiętam z książki czy były tam przesłanki by stwierdzić, że te romanse były takie mięsiste czy tylko flirty 😉

Według mnie flirty. A nie miała poważnych adoratorów do ręki, bo nie miała "wiana". Stąd w ogóle myśl o Wokulskim. 

1 minutę temu, konie na ambonie napisał:

witaj w gronie jełopów tym postem wyzej wlasnie do nas dolaczylas 😄

nie usuniesz blagi samokrytyką...po prostu dorośnij, weź odpowiedzialnosc za to co piszesz albo mówisz...

5 minut temu, konie na ambonie napisał:

napisal chlop ktorego podsluchiwali przez diode w tivi 😄

No przecież nie bez powodu każdy cię ma za chorego psychicznie , bo bełkoczesz jakbyś był na silnych psychotropach albo pod wpływem alkoholu. 😁

3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

to dlatego tak sie denerwujesz kiedy przychodzi do tabliczki mnożenia aha... a wiesz, ze mozna na palcach liczyć ? albo na kostkach...

Dokładnie. Przynajmniej chlop wie że go nie ograbie z hajsu z liczeniem na poziomie dėbila. Skąd ja ci wezme kostki a palcy szrekalcy mam tylko 20 tak.

20 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

niewidza może dotyczyć braku rozeznania w prawodawstwie, często w aktualnych warunkach pracy, rynku. moze dotyczyć zarządzania czasem, kasą ludzmi itd. ale na miłosc boską, kogo obchodzi jakis prus i jego jeczenie o niespełnionej miłosci dziada erotomana... do czego ta wiedza ma sie przydać młodemu człowiekowi? to ze wtedy Noble rozdawali za piekny uśmiech a w prawdzie to było polityczne zagranie takie jak z ropuchą Szymborską to kazdy rozumny powienien wiedzieć. i 100x bardziej wole rozum niz wiedze, rozumu nie poprawisz a wiedze zawsze tak, panie kolego

Przecież ty nie masz żadnych pieniędzy (nawet na to, żeby się uwolnić od znienawidzonej żony, bo by cię alimenty zjadły, więc kombinujesz, że może za 15 lat ci się uda). Co więc ci przeszkadza, co tam inni, którzy kasę mają, sobie czytali, czy chcą sobie obejrzeć. I że wiedzą, że Prus i Głowacki to jedna osoba. Ty nie wiesz, boś głąb. I to bez kasy. 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Według mnie flirty. A nie miała poważnych adoratorów do ręki, bo nie miała "wiana". Stąd w ogóle myśl o Wokulskim. 

nie miala wiana wiec to byli tylko popychacze. kiedys tytul arystokratyczny mozna sobie bylo kupic tak jak dzisiaj wyksztalcenie tam byl raczej problem ze ona go nie chciala bo stary, brzydki i tepy a nie samo to ze nie z arystokracji. 

4 minuty temu, konie na ambonie napisał:

brak dzieci nie usrpawiedliwia nieznajomosci tabliczki mnozenia 😄

no ale od kiedy zdradzilas swoje poglady polityczne to wiedzialem ze zbyt bustra to nie jestes wiec ja nie jestem rozczarowany 😄

Wybacz ale nie interesujo mnie mężczyźni bez znajomości języka i literatury obowiązkowej. Ani tym bardziej tacy z orzeczeniem dysleksji

1 minutę temu, Get Out napisał:

No przecież nie bez powodu każdy cię ma za chorego psychicznie , bo bełkoczesz jakbyś był na silnych psychotropach albo pod wpływem alkoholu. 😁

nie wiem po co opisujesz swoje cechu i przypisujesz je mnie 😄

Dokładnie. Przynajmniej chlop wie że go nie ograbie z hajsu z liczeniem na poziomie dėbila. Skąd ja ci wezme kostki a palcy szrekalcy mam tylko 20 tak.

proste...

1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Wybacz ale nie interesujo mnie mężczyźni bez znajomości języka i literatury obowiązkowej. Ani tym bardziej tacy z orzeczeniem dysleksji

a mnie kobiety majace problem z tabliczka mnozenia ale po co na forum publicznym pisac co nas osobiscie interessuje albo nie ? nikt cie nie pytal o to co cie interesuje a ja nie aspiruje do smalenia cholewek wiec nie wiem po co 27 raz mi to piszesz 😄

Nie jestem twoim dzieckiem tak żebyś mnie pouczał. Już pisałam że mnie nie intersujo chłopy które zalujo na bachory bo wiadomo że taki to sknera i ci powie wypjerdalaj do pracy. Paszoł won

Przed chwilą, konie na ambonie napisał:

a mnie kobiety majace problem z tabliczka mnozenia ale po co na forum publicznym pisac co nas osobiscie interessuje albo nie ? nikt cie nie pytal o to co cie interesuje a ja nie aspiruje do smalenia cholewek wiec nie wiem po co 27 raz mi to piszesz 😄

Bo tak chce i będę tak pisać tak. A kogo intersujo twoje cykle z pięknego kraju i opinia o kartoflach na polu oraz obsesja pisowców. Huh

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Przecież ty nie masz żadnych pieniędzy (nawet na to, żeby się uwolnić od znienawidzonej żony, bo by cię alimenty zjadły, więc kombinujesz, że może za 15 lat ci się uda).

łykasz każdą bzdure, którą ludzie tutaj piszą.

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

wiedzą, że Prus i Głowacki to jedna osoba. Ty nie wiesz, boś głąb. I to bez kasy. 

napisałem  dlaczego uważam, że to strata energii. pewnie znowu nie doczytałaś, i sie nakręciłaś zbyt szybko. jak zawsze. tylko tematu nie blokuj. kazdy sie myli i robi z siebie gape... nie ty ostatnia :classic_cool:

że taki to sknera i ci powie wypjerdalaj do pracy. Paszoł won

szukasz sponsora ? sa specjalne portale do tego 😄 tylko do bycie utrzymanka to chyba trzeba wygladac 😄

ew. musisz brac wokulskiego dobijajacego do 60-tki a ty miec polowe mniej 😄

Bo tak chce i będę tak pisać tak. A kogo intersujo twoje cykle z pięknego kraju i opinia o kartoflach na polu oraz obsesja pisowców. Huh

to pisz jak mi ktos pisze 27 raz to mu pisze ze ja nie smale cholewek bo mam wrazenie ze on moje kpiny odbiera jak podryw 😄

1 godzinę temu, konie na ambonie napisał:

dziwne caly sens tej lalki polega na tym ze byl brzydki i sobie musial kupic izabele 😄 a tu sie okaże ze wokulski przystojniejszy  od leckiej 😄

Dorociński to nie mój typ i nie jest klasycznym przystojniakiem ale moim zdaniem fizcznie nawet pasuje do roli wokulskiego. On nie byl nieatrakcyjny dla kobiet, dla leckiej głównym problemem było jego nieprzystawanie do jej klasy społecznej. W książce są momenty sugerujące ze byl dla niej nawet pociągający.

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

łykasz każdą bzdure, którą ludzie tutaj piszą.

Ale ja nie wiem tego na podstawie wpisów "ludzi", tylko twoich własnych. Nie masz do czynienia z idio.tami. Uwierz, całe forum wie, że jesteś biedakiem i wie to od ciebie samego. 

Nie jestem twoim dzieckiem tak żebyś mnie pouczał. Już pisałam że mnie nie intersujo chłopy które zalujo na bachory bo wiadomo że taki to sknera i ci powie wypjerdalaj do pracy. Paszoł won

praca to przywilej dla kobiet, kiedyś musiały siedzieć w kuchni... teraz mogą wyjść na korytarz a nawet w pokoju składać długopisy. to ciekawa i dobrze płatna praca, na waciki wystarczy 

Przed chwilą, salix napisał:

On nie byl nieatrakcyjny dla kobiet, dla leckiej głównym problemem było jego nieprzystawanie do jej klasy społecznej. W książce są momenty sugerujące ze byl dla niej nawet pociągający.

Dzięki, bo już nie mam siły mu tłumaczyć, że się myli. 

szukasz sponsora ? sa specjalne portale do tego 😄 tylko do bycie utrzymanka to chyba trzeba wygladac 😄

ew. musisz brac wokulskiego dobijajacego do 60-tki a ty miec polowe mniej 😄

Pieniądze to za mało żeby zaspokoić moje żądze. Zreszto tu same biedaki więc jak śmiesz mnie podejrzewać o to.

2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

napisałem  dlaczego uważam, że to strata energii. pewnie znowu nie doczytałaś, i sie nakręciłaś zbyt szybko. jak zawsze. tylko tematu nie blokuj. kazdy sie myli i robi z siebie gape... nie ty ostatnia :classic_cool:

Ale na co się nakręciłam? Nie wiedziałeś, że Prus to Głowacki, bo jesteś nieukiem. I nie projektuj na mnie jakiegoś blokowania. 

1 minutę temu, salix napisał:

Dorociński to nie mój typ i nie jest klasycznym przystojniakiem ale moim zdaniem fizcznie nawet pasuje do roli wokulskiego. On nie byl nieatrakcyjny dla kobiet, dla leckiej głównym problemem było jego nieprzystawanie do jej klasy społecznej. W książce są momenty sugerujące ze byl dla niej nawet pociągający.

no to musialem inna ksiazke czytac bo dla mnie byl brzydki a to ze inne baby chcialy bogatego to nic dziwnego 

moim zdaniem ona go nie chciala bo byl stary brzydki i za tepy. 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

praca to przywilej dla kobiet, kiedyś musiały siedzieć w kuchni... teraz mogą wyjść na korytarz a nawet w pokoju składać długopisy. to ciekawa i dobrze płatna praca, na waciki wystarczy 

Teraz też muszą. Dobra ty już skoncz te promocje Grażynki.

Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał:

Pieniądze to za mało żeby zaspokoić moje żądze. Zreszto tu same biedaki więc jak śmiesz mnie podejrzewać o to.

znowu twoj niedobor intelektu sie objawil. 

no ja wiem ze to nie miejsce dlatego ci napisalem ze sa inne portale od szukania takowych juz rozumiesz ? 

7 minut temu, konie na ambonie napisał:

nie wiem po co opisujesz swoje cechu i przypisujesz je mnie 😄

Żeby uświadomić choremu jak jest chory , bo chorzy psychicznie zwykle nie wiedzą że są chorzy. 😁 Zauważ jak ludzie cię traktują jak element zbędny. 😁

10 minut temu, KróliczekZły napisał:

Też tak to zapamiętałam, lubila flirty i ucieczki w fantazje od swojej ujowej sytuacji. W zamierzeniu autora miała być infantylna i takie robi pierwsze wrażenie ale to eskapizm 😉

• Like 1

no to musialem inna ksiazke czytac bo dla mnie byl brzydki a to ze inne baby chcialy bogatego to nic dziwnego 

moim zdaniem ona go nie chciala bo byl stary brzydki i za tepy. 

Twoja wyobraźnia uaktywnia się jedynie wówczas gdy występuje okazja do ujrzenia pisowca. A że czasy zamierzchłe to i wyobraźni brak.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się