Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaPaulinki

Może kogoś zainteresuje ubranko do chrztu dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość mamaPaulinki

Mam do odsprzedania taki komplecik: http://allegro.pl/piekny-komplecik-do-chrztu-jak-nowy-4-elementy-i2789430886.html Zdjęcia nie wyszły nam fajne, ale to oświetlenie w domu u nas jest kiepskie... Tu jest za to link do tej sukieneczki: http://www.babycolibra.pl/sukienka-dziewczeca-z-trenem.html Komplecik był kupiony nowy, ja płaciłam tyle ile w aukcji pisze, na stronie Baby colibra już jest promocyjna cena /pisze żeby nie było niedomówień :P ) Myslałam, ze łatwiej będzie sprzedać więc kupiłam nowy a tu okazuje się, że to nie takie proste, dlatego może na forum kogos zainteresuje ;)

Gość hipcia12
Moja córcia to też Paulinka:) Ja już kupiłam ubranko do chrztu, kt. odbędzie się za tydzień

Gość bleeeee.............
............nie ładny

Gość mamaPaulinki
oj tam każdy ma swój gust :) ja jak zobaczyłam na żywo to sie zakochałam ;) Hipcia12 - piękne imię ma córeczka :P

a może warto zostawić córeczce na pamiątkę? mi moje mama tyle lat przechowywala, jak będę mieć córcię, to w niej ją poślę do chrztu, a jak nie moją, to jak tylko pojawi się jakaś dziewczynka w końcu w rodzinie :-) to miła pamiątka

Gość mamaPaulinki
Lilith-marlie dla kogoś to dobra alternatywa być może, ale ja jestem typem "wyrzucacza i pozbywacza" się rzeczy :P Mąz zawsze mnie opierdala, że wszystkiego się pozbywam, bo sam jest typem chomika ;) A zresztą wydaje mi się ze po jakimś czasie ta biel juz nie będzie taka biała (mam na mysli kilka lat np.), a póki co nie zanosi sie aby ktoś w rodzinie miał dziecko :)