Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raiders

Już wiem dlaczego ludzie nienawidzą Kościoła

Polecane posty

Gość raiders

To efekt skumulowanego braku szczęścia, żalu i depresji. Nie ma kogo obwinić to obwiniamy Boga. Smutne. Idąc po trupach zbieramy sobie tak wielką karę w zaświatach, że lepiej, aby Bóg nie istniał.

Gość Major Kac
nie myl Boga z Kosciołem bywa i tak, że Kosciół to ostatnie miejsce gdzie mozna znaleźć Boga niestety :O

Gość imhopinion
a dlaczego ludzie maja lubić kogoś kto mówi im co mają robić?? a co do tego zła antykleru to znam wielu bardzo antyklerykalnych ludzi lepszych od wiekszosci ksiezy i katolików

Gość V kolumna
tu nie chodzi o to ze ktos ci mówi co masz robic tu bardziej chodzi o to, że ktoś ci mówi co masz robić A SAM ROBI COŚ ZUPEŁNIE ODWROTNEGO...

Gość prawiki są tutej
To jest normalne że ksiądz też jest człowiekiem i popełnia błędy, tylko że oni się uważają za nieskazitelnych i najbardziej boli ta obłuda kleru. I kasę tylko stale wołają, kase, kase kase.

Gość V kolumna
kasa też jest potrzebna, nikt nie lubi marznac w kosciele a rachunki tez trzeba zapłacic ale jak widzę ksiezula który bzyka se cichcem na boku a tobie mówi ze nie ochrzci ci dzieciaka jak nie bedzie koscielnego slubu TO MI SIE PANCERFAUST ODBEZPIECZA :O

Gość kiuhy
wiadomo z e ksiadz nie musi jezdizc łada , maluchem syrenka -ale bryki za setki tysiow to gruba przesada