Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow zaczynam nauke

Sprawdzcie te zdania z ang.

Polecane posty

Gość znow zaczynam nauke

1.What would you like to doing? 2.I'd like to visit the old town 3.I'd like to see the cathedral 4.getting here it 10 minutes 5.When is it for? 6.is it total price for three persons? 7.is it here main market ? 8.We'd like to invite you to the restaurant 9.First we'd like to visit the church after the old town Prosze o poprawe :)

daj po polsku bo niektóre to sensu nie mają wogóle...

Gość znow zaczynam nauke
1.What would you like to doing? co chcialbys robic? 2.I'd like to visit the old town chcialabym odwiedzic stare miasto 3.I'd like to see the cathedral chcialabym zwiedzic katedre 4.getting here it 10 minutes dojazd to 10 minut 5.When is it for? kiedy to jest? 6.is it total price for three persons? czy to cena calkowita dla 3 osob? 7.is it here main market ? czy tutaj jest rynek glowny? 8.We'd like to invite you to the restaurant chcielibysmy zaprosic cie do restauracji 9.First we'd like to visit the church after the old town najpierw chcielibysmy zwiedzic kosciol potem stare miasto Prosze o poprawe

Gość znow zaczynam nauke
No sprawdzi ktos kto zna ang? :o musze miec to poprawione,moim zdaniem jest dobrze,wiec gdzie jest blad ? :(

Gość ftjtufy
W pupie

Gość znow zaczynam nauke
"W pupie" W Panstwowym Urzadzie Pracy :P LUDZIE POPRAWCIE TE ZDANIAAAAAAAAAAAA :(

Gość znow zaczynam nauke
Bardziej Was interesuje po co mi to,zamiast poprawic :( a po co mi to? ........do cwiczen ! Co w tych zdaniach 1,4,5,7 jest zle ?

Gość znow zaczynam nauke
I jeszcze jedno - chcialabym zeby poprawili to ludzie, ktorzy dobrze znaja angielski a tacy, ktorym sie tylko wydaje,ze znaja,bo sa tutaj 2 kategorie,tak dla scislosci ;)

Gość Spacy__21
popierzone czasy, maslo maslane. w jezyku angielskim nie tlumaczy sie doslownie! sa rozne zwroty. jak bedziesz prosic aby ktos ci poprawial to sie nigdy nie nauczysz. jaki to ma sens?

Gość znow zaczynam nauke
Nie ide na latwizne, sek w tym, ze musialam sama zdania ulozyc,co zrobilam a teraz potrzebuje korekty a Wy sie pastwicie nade mna zamiast wytlumaczyc GDZIE jest blad :( Prosze tych, ktorym sie chce by to poprawnie napisali, z gory dziekuje :)bo juz nie mam sily sie przekomarzac ....:(

Gość znow zaczynam nauke
Number, daj spokoj ;) widze,ze znasz ang.z Twojej stopki to wnioskuje 😠 wiec odpusc sobie przepytywanie mnie po?co?na co? i dlaczego? napisz zdania 1,4,5,7 poprawnie pleaseeeeeeeeeeee dla Ciebie to pestka a dla mnie szczyt mozliwosci ufff jak ciezko z Wami negocjowac :)

Gość te verde unplugged.
1.What would you like to doing? - jesli 'to', to 'do', a nie 'doing' 2.I'd like to visit the old town 3.I'd like to see the cathedral 4.getting here it 10 minutes - przede wszystkim brakuje czasownika 5.When is it for? - when is it jest poprawnym zdaniem, ale dodanie 'for' calkowicie pozbawia go sensu 6.is it total price for three persons? - people brzmi lepiej, i 'the' total price 7.is it here main market ? - cale zdani9e do poprawy 8.We'd like to invite you to the restaurant 9.First we'd like to visit the church after the old - zbyt doslownie tlumaczysz, masz oddac sens, a nie slowo po slowie, co prawie zawsze wychodzi niezrecznie Jesli chcesz wiecej, to to juz jest iscie na latwizne ;)

Gość jfjnfg
Wez kurwa jak juz wstaw najpierw po polsku co dokladnie.chcesz powiedziec,bo interpretacji moze buc w chuj

Gość znow zaczynam nauke
te verde unplugged. - dzieki, choc w polowie mam wyjasnione :) teraz lamiglowka jaki czasownik brakuje? czemu jak "to" to musi byc "do" itd...niektore rzeczy przyznam,poprawiliscie, ktore byly w cwiczeniach do ang.jestem zdziwiona :o no ale ja dopiero sie ucze .... Moze ktos jeszcze zechce jednak cos rozwinac ? :P

Gość znow zaczynam nauke
"Wez k**wa jak juz wstaw najpierw po polsku co dokladnie.chcesz powiedziec,bo interpretacji moze buc w ch*j" a co napisalam o 12:37 ? :(

Gość szlaban klf
Masz prawie wszystko zle

Gość znow zaczynam nauke
"Masz prawie wszystko zle " jasne, teraz zaczniecie siebie nawzajem poprawiac, wiec znow wyjdzie na to, ze jedni znaja ang.drugim sie wydaje i beda utarczki slowne miedzy Wami a ja znow wyjde stad z niczym, tzn.bez zadnej pomocy .....oj kafeterio schodzisz na psy 😭

Gość pitu pitu pitu pitu
4.getting here it 10 minutes It takes 10 minutes to get there 7. Is the main market here?

Gość te verde unplugged.
O, to kolezanka nie tylko darmowego tlumaczenia chce, ale jeszcze korepetycji do tego! Oprocz angielskiego wypadaloby jeszcze kultury sie uczyc, bo to troche chamskie krecic nosem na 'choc w polowie' kiedy ktos ci pomaga w czyms, co powinno byc tylko twoim obowiazkiem. CzasownikA brakuje jakiegokolwiek, nie istnieja zdania bez czasownikow.

Gość te verde unplugged.
Oczywiscie, ze masz prawie wszystko zle, prawde ktos pisze.

Gość znow zaczynam nauke
pitu - dzieki :) chociaz kolejna,nieliczna osoba chetna do pomocy, nie taka jak inni :P the verde - nie krece nosem, to byl zart :) dzieki Wam za pomoc, poniewaz musze juz wyjsc z domu,zajrze wieczorem :) Problem w tym, ze ile ludzi tyle wyjasnien i to najtrudniej zrozumiec :o 🖐️

Gość szlaban klf
Korepetycje kosztuja to raz. Dwa,ze ty ciagle tu prosisz o pomoc i tym samym szukasz jeleni. Do tego jestes bezczelna.

Gość szlaban klf
Pojawiasz sie na forum co chwile,jak tylko masz zadanie domowe. Masz szczescie,ze istnieja dobrzy ludzie,ale ja osobiscie uwazam,ze nadwyrezanie uprzejmosci jest niegrzeczne.

Gość znow zaczynam nauke
Raz na korepetycje mnie nie stac. Dwa wcale nie ciagle prosze o pomoc,2 tematy raptem zalozylam. Trzy - bezczelna nie jestem,bo za kazdym razem ladnie dziekuje,jak ktos mi pomoze:) Cztery - forum jest od tego by wymieniac zdania,poglady,rozne tematy,wiec bede pisac co chce :) bye

Gość te verde unplugged.
Ja sie wcale nie czuje, jakby mi ktos ladnie podziekowal. Ale czego sie spodziewac po dzieciaku, ktory wlasnej pracy domowej zrobic ie potrafi.

Gość jfjnfg
Ach ta mlodziez..

Gość znow zaczynam nauke
jfjnfg - Ty masz cos do powiedzenia o mlodziezy, jadac takim slownikiem jak ponizej zacytuje: "Wez k**wa jak juz wstaw najpierw po polsku co dokladnie.chcesz powiedziec,bo interpretacji moze buc w ch*j " ......zalosne :( Do wszystkich tych,ktorym sie wydaje,ze maja monopol na pisanie na forum i pouczaja mnie co wolno mi tu pisac a czego nie, od razu mowie, nie musicie wchodzic na ten temat,nie od Was zalezy na szczescie co i gdzie mozna pisac,to nie Wasze prywatne forum,wiec nie macie sie co tutaj produkowac zlosnice,ale tym,ktorym sie chce sprawdzic moje cwiczenia z ang.i pomoc dziekuje,jak juz kilkakrotnie tutaj pisalam :)

Gość znow zaczynam nauke
No i idac do przodu dzis takiej pomocy potrzebuje :P 1.Idz prosto,skrec w pierwsza w prawa,to jest obok hotelu Sheraton. Go straigh ahead,turn first on the right,this is next to hotel Sheraton. 2.Chcielibysmy zamowic 3 kawy z mlekiem, 3x lody,to wszystko,dziekuje. We'd like to order three coffees with milk, three ice creams,that's all,thank you -tego w ogole nie jestem pewna :(