Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znow zaczynam nauke

Sprawdzcie te zdania z ang.

Polecane posty

Gość znow zaczynam nauke
ooo zglosila sie pierwsza forumowa zlosnica :P Number, no dobrze sa te zdania czy nie ? prosze napisz :)

Gość znow zaczynam nauke
Bo ja tylko chce potwierdzenia czy dobrze napisalam?czy ide w dobrym kierunku? a naskoczylyscie tutaj na mnie jakbym Bog wie o co prosila :( I to jest prawda,ze tematy o dupach,cyckach,rynsztoku etc..ciesza sie ogromna popularnoscia a jak czlek prosi o drobna pomoc to zlewacie :( Wiem,ze sa tutaj osoby perfect znajace ang. i wiem, ze chetnie pomagaja,wiec cierpliwie czekam na potwierdznie tych banalnie prosciutkich zdan czy sa poprawne czy nie ? Number, napisz tylko TAK or NIE ? :) no nie badz taka :o

Gość znow zaczynam nauke
1.Idz prosto,skrec w pierwsza w prawa,to jest obok hotelu Sheraton. Go straigh ahead,take the first on the right,this is next to hotel Sheraton = a teraz ok ? :( No i liczbe mnoga potrzebuje,pozostane w klimacie lokalu :P 3.dwie lampki wina Two glasses wine = ok ? No i wnioskuje,ze drugie zdanie poprawnie stworzylam :D:D:D huraaa

Gość znow zaczynam nauke
jakbyscie mialy glupia babe od angielskiego, taka jak ja mam, ktora nic nie potrafi wytlumaczyc, tylko mysli o panu od wf by jak najszybciej na przerwie z nim sie spotkac a nie byloby Was stac na korepetycje, tez szukalybyscie pomocy na forum :o

Gość znow zaczynam nauke
Go straigh ahead,take the first on the right,this is next to the hotel Sheraton = a teraz ok ? wykorzystalam juz chyba wszystkie mozliwosci z "the" :o two glasses of wine - chyba o to chodzilo,tak ? :( OF = niestety, dla mnie czarna magia,wiec to mocno kuleje :( Mam nadzieje,ze juz jest ok, tak Number ? :)

Gość znow zaczynam nauke
huraaa znow cos sama stworzylam po ang. :):):) the, of,a, an to chyba wiekszosc Polakow ma z tym problem :( z Twoja podpowiedzia Number, ale jednak jakos mi poszlo, oczywiscie dziekuje,musze doczytac to OF, bo to jakies trudniejsze zagadnienie dla mnie :o Na ta chwile dzieki,dzieki,dzieki i odwoluje z Ciebie ta zlosnice :P :) 🖐️