Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HFJFXJJJ

plamienie przed okresem, wynik negatywny testu, a mialam zaczac brac tabletki an

Polecane posty

Gość HFJFXJJJ

Okres mam bardzo regularnie, ostatni raz uprawialam sex 16.10 nastepnego dnia dostalam okres .. nastepny powinnam dostac dzisaj no i dostalam, tylko nie pokoi mnie to, ze od soboty mialam dziwne plamienia... myslalam, ze to okres ale za skape to bylo,. Zrobilam teraz test jest negatywny, w ubieglym tygodniu bylam u ginekologa po recepte na tabletki anty, i ja dostalam.. ale badal mnie tylko pod katem nadzerki. Nie zaczelam brac tych tabletek bo nie wiem kiedy powinnam zaczac dzis w dzien okresu czy w sobote w czasie tych plamien wiec wole sie powstrzymac z braniem. Dodam, ze stresu mialam przez ostatni miesiac duzo.. prawo jazdy, nie dlugo wyjezdzam za granice i tym tez sie bardzo denerwuje, mialam tez usuwanego zeba w zeszlym tygodniu chirurgicznie, gdzie o malo nie zemdlalam na fotelu ze strachu a poznijmdlilo mnie cala noc

Gość HFJFXJJJ
mam lekki stan zapalny ale nazdzerki jako takiej nie mam.. wiec raczej to plamienie nie od tej strony

Gość HFJFXJJJ
hehe przepraszam za chaos, niepokoi mnie to plamienie pierwszy raz z czyms takim sie spotkalam

czasem plamienien może być wynikiem mechanicznego uszkodzenia naskóra wewnątrz pochwy także podrażnienia nadżerkik, zanim zaczniesz brać tabletki upewnij się ze nie jesteś w ciązy. a tabletki zacznij brać zgodnie z cyklem czyli pierwszego dnia planowanej @. najlepiej pomoze ci to ustalić lekarz. i pewnie powie żeby stosować dodatkową natykoncepcję przez dwa cykle.