Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pola01

boli mnie gdy wchodzi

Polecane posty

Gość pola01

gdy zaczynam sie kochac z moim chlopakiem, jego pierwszych pare ruchów jest bolesnych. potem nie mam z tym problemu nic nie boli. czy ktoras z was miala podobnie? jak sobie z tym poradziliscie? z gory uprzedzam ze nie ma to nic wspolnego z suchoscia pochwy...

Gość pola01
twoja logika jest troche uposledzona. bo jak by mial jak to okresliles za malego to chyba wlasnie wtedy by nie bolalo. ale nie spodziewam sie racjonalnego toku rozumowania patrzec na poziom twojej wypowiedzi

Gość olcia93
A od dawna się z nim kochasz? Czy to był twój pierwszy partner seksualny?

Nic prostrzego - odsun łóżko od ściany albo przynajmniej podkladaj poduszke za głowę.

Gość olcia93
To może nie masz zbyt dobrze rozciągniętej pochwy i dlatego odczuwasz ból. Miałam tak samo z jakieś pół roku odkąd zaczęłam współzyc z chłopakiem..Teraz jest już ok. Poprostu miałam zbyt ciasną pochwę i sprawiało to straszny ból ale tylko praktyka czyni mistrza :) Nie wiem ile czasu u ciebie to trwa bo nie napisalas ale jesli od nie dawna z nim wspolzyjesz to to minie z czasem tylko musicie czesto to robic :) Powodzenia

wspolzycie zaczelam wlasnie ok 6 m. temu. teraz wydaje mi sie ze ostatnio boli mnie bardziej i nie tylko wejscie do pochwy jak na poczetku ale cale podbrzusze.

Gość olcia93
No to nie wiem co to moze byc... Lepiej idz do ginekologa on ci powie od czego to. Być może to przejdzie ale zawsze lepiej isc i sprawdzic co to..

Gość Anastaszia
To jest zaburzenie, rozciąganie pochwy + seksuolog + wspierający chłopak i będzie ok.

Gość laffajetka
a ja ciumkałam cipciora