Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KarmazynowaMania

140 zł za bluzkę to dużo czy mało

Polecane posty

coz plastik stal sie drogi :P w hm wiekszosc bluzek to poliester, nie zdzwililabym sie gdyby Twoja bluzka tez byla zrobiona z butelki :D ja osobiscie patrze na jakosc

Gość dla mnie za drogo
zarabiam 2500, mam dziecko na utrzymaniu i niestety nie wydam tyle a bluzkę

Gość Moniczka231231232131
zależy za jaką . Tzn jak za taką zwyczajną np i nie formową to drogo , a jak za firmową albo elegancką to ok

Gość bluzkabluzkabluzka
Wiecie co? tu nie chodzi o to czy mało czy duzo, wkurza mnie to co mamy w tym kraju - nie jestem z pisu od razu mówie i wiem ze to nie temat dot bluzki stricte- wiecie że na zachodzi zasiłek dla bezrobotnych to ok 1500 EUR? a ceny maja niejednokrotnie nizsze niz u nas(kosmetyki i chemie zamawiam od kolezanki z niemiec-najsmiesniejsze ze u nich w markecie piwo Lech było tansze niz u nas...)jestem z Wawy i zapewniam ze mam pojecie o kosztach utrzymania w duzym miescie itp porównując z resztą UE

Gość dla mnie za drogo
u nas ceny są normalne - tylko zarabiamy jak nędza najgorsza

Gość karolsssa
no nie wiem fakt kosmetyki sa troche tansze ale z zailkiem nie poszalejesz chyba ze okradasz panstwo pracujac na czarno w szwecji zasilek na jedna osobe to okolo 11000sek z czego koszta mieszkania to okolo 5000 czy nawet wiecej plus jedzenie 3000 prad okolo 500 do tego telefon czy inne rachunki za wode sie nie placi dzieki bogu ale nie jest tak kolorowo jak sie wydaje. Kolezanka z angli nie pracuje jej facet pracuje na bialo zarabia grosze dom na utrzymaniu i zasilek na dziecko dostaja tyle ze pampersy zarcie dobre kosztuje chyba ze ktos chce jesc smietnikowe to da sie .

Gość bluzkabluzkabluzka
a sprawdz u nas ile ludzie zarabiają i porównaj:) tam nie jest kolorowo, ok, ale jakbym zarabiała 1500 brutto to .... do twojego porównania: w Wawie wynajem mieszkania to ok. 1500 + rachunki...

Gość karolsssa
fakt czesto jak jezdzilam do polski robilam zakupy typ perfum czy luksusowe kosmetyki bo bylo dla mnie taniej teraz mi sie nie oplaca zalezy jak stoi korona i zloty . wyprzedaze luksusowych marek sa czestsze niz w polsce i nie zaklamane czesto z 1000zl za cos zbijaja na 300 jako 70% gdzie te same rzeczy na wieszakach w polsce kosztuja dalej 1000 zl albo za 800 nawet wtedy kiedy butiki je poprostu wycofuja na tzw vip wyprzedaze za grosze od developera . Kazdy orze jak moze jest to przykre ze wiekszosc ludzi moze sie tylko popatrzyc na to co wisi w witrynie sklepowej . Wiekszosc cen jakie sa w sklepach obejmuje tylko 20% produktu reszta to inne rzeczy ktore wchodza w cene. Bedac w polsce chcialam kupic pare rzeczy popularnych marek jakich nie ma w szwecji zlapalam sie za glowe patrzac na ceny bo podkoszulek zwykly z jakims tam nadrukiem kosztowal 70 zl legginsy 40 zl byle jak uszyte i ktore po pierwszym praniu sie rozlazly . Warto szukac w outletach :)

Gość szczerze?
moim zdaniem 140 zł za bluzkę to dużo, nie dałabym tyle.