Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy takie są porządniejsze?

Czy dziewczyny, które nie golą okolic intymnych są mniej wyzwolone seksualnie?

Polecane posty

Czy tak samo mają przygody, uprawiają seks z kolegami i mają za sobą wielu partnerów?

Raczej te wszystkie klubowe lale, które sypiają z obcymi się tam golą

Modne panny uprawiające seks z modnymi przystojniakami zdecydowanie się tam golą

"co ma owłosienie do ilości stosunków" po pierwsze nie ilości tylko liczby, a po drugie jak się owłosienie poplącze to liczba stosunków może spaść... chyba że pod ręką są nożyczki, ale to już podpada pod golenie ;-)

Gość hjsguss
golą się lafiryndy, które co sobotę mają innego partnera. Kobiety w stałych związkach nie muszą się golić ,bo nie muszą ''zdobywać'' partnera

Gość fdhfgjj
HAHAHA :D Padłam, to partnera zdobywa się ogoloną cipą?! :D

Gość hjsguss
przypadkowy koleś, który ma ochotę na szybki numerek raczej liczy na atrkcyjną ogoloną cipkę i będzie zawiedzionyy kiedy zobaczy zarośniętą. Stały partner jest ze swoją kobietą, bo ją kocha i nie zwraca uwagę na to jak wygląda jej cipka. czaisz?

Większość młodych, atrakcyjnych facetów nie akceptuje owłosienia tam u kobiet

Gość fdhfgjj
Nie, nie czaję. Jak koleś ma ochotę na szybki numerek z byle kim to raczej owłosiona cipka go nie odstraszy. A rozumiem, że w stałym związku z facetem to nóg ani pach też nie należy golić, bo partner nas kocha i nie zwraca uwagi na takie szczegóły wyglądu? Już nie mówiąc po prostu o tym, że niektórzy preferują owłosione cipki a inni ogolone. Większej głupoty dawno nie słyszałam.

Gość zamotany niewiedzący
czyli te co się golą są wyzwolone?O co w tym chodzi?

Gość rtgdxfgfdg
eee te ktore nie golą własnie sa raczej bardziej wyzwolone...:O bo nie robią z rzeczy naturalnych czegos co sie nalezy pozbyc... cipy nie pokazuje sie tak czesto jak nog wiec po cholere golic 3 razy w tygodniu??

Gość hjsguss
nie widzisz tępoto różnicy między goleniem nóg, a goleniem cipy? nogi i pachy są widoczne, więc to chyba oczywiste, że kobiety je golą, a z gołą cipą raczej kobiety nie latają, chyba, że Ty tak robisz...poza tym nie wiem jak Ty, ale ja nogi i inne części ciała golę dla siebie, a nie dla partnera...

No, ale jak dziewczyna pójdzie do łóżka na pierwszej randce i będzie nieogolona to nikłe szanse na długofalową relację

Jakiś opalony muskularny młody bóg by nawet nie tracił czasu na dziewczynę, która się tam nie goli

Gość to zależy od faceta
Ja lubię być tam ogolona, a mój facet wręcz błaga o to, bym zapuściła włoski ;) Wszystko zależy od swoich upodobań, jedni wolą tak inni inaczej.

No ale Twój facet pewnie nie jest opalonym klubowiczem

Gość to zależy od faceta
Nic mu nie brakuje, panienki się oglądają :D Klubowiczem nie jest, ale nie jest też zapuszczony. Zresztą czy klubowicz czy nie, facet to facet, a oni upodobania mają różne.

Gość Hank
"tato... w twojej sypialni jest naga kobieta nie ma włosów przy pochwie- jest chora?" Owłosienie musi być- oczywiście nie rodem z lat 80. W dodatku nie ma nic wspólnego z seksualnością.

Klubowicz, który goli sobie klatę, opala się na solarium i włosy układa na żel oraz nosi modne dyskotekowe ciuszki raczej nie będzie lubił owłosionych. Tym bardziej, że panny w typie takiego faceta to głównie same wygolone

Gość to zależy od faceta
I tu się mylisz, bo prawda jest taka, że nie każdy tak myśli. Ja już tutaj się nie będę powoływać na przykłady, ale jak zasmakujesz życia, troszkę się wyszalejesz to zrozumiesz. Póki co rób jak się podoba, chyba tylko tyle mam jeszcze do powiedzenia w tym temacie.

Poza tym weź pod uwagę, że taka zrobiona klubowa panna, która non stop przesiaduje u fryzjera i kosmetyczki nie będzie pomijać depilacji owłosienia łonowego. A Ty przed poznaniem swojego faceta mocno szalałaś? ;)

Gość odchodzac troche od tematu
jak chcecie sie wybrac na saune w miejscu publicznym to raczej lepiej sie ogolic, bo beda dziwnie patrzec.ja chodze w reczniku, w kostiumie nie wolno, (tez sie gapia i komentuja) ale inne sa z reguly albo ogolone albo im nie wyrosly

Gość to zależy od faceta
Po prostu wydaje mi sie, że oceniasz ludzi po okładce. Wszystkich wrzucasz do jednego wora. Idąc za tą logiką można dojść do zdania, że ci wszyscy wylansowani faceci o których wspominasz to geje i guzik ich obchodzi damskie owłosienie :D

Nie oceniam. Jednak ciekawi mnie czy owłosione dziewczyny prowadzą bujne życie seksualne, sypiają z obcymi facetami itp. A mi osobiście zależy żeby trafić na dziewczynę, która przygód nie miała i nigdy nie uprawiała seksu bez związku

Gość to zależy od faceta
Ja mogę tyle wtrącić z własnego doświadczenia, że lubię być ogolona, a mój facet wolałby żeby była zarośnięta. Czasem mu pozwalam na takie urozmaicenie i oboje jesteśmy zadowoleni. Bujnego życia nigdy nie prowadziłam, chyba brzydziłabym się potem samej siebie, ale były czasy szaleństw, wiem co się na dyskotekach dzieje, czasem sama mam oczy jak spodki gdy to widzę. Kolegów mam nie od dziś, z przyjaciółmi też się czasem pogada na tematy przeróżne i to czy ktoś lubi czy nie to jego własne preferencje :)

A myślisz, że dużo dziewczyn ma owłosione?

Gość reno59
Na pewno nie ma znaczenia,że kobieta wydepilowana to zadbana,inteligentna i po tym zabiegu ładniejsza.Preferuję i podobają mi się bardzo kobiety o naturalnym zaroście.Te właśnie mają odwagę są pewne siebie i wiedzą na pewno co takim zdziwionym odpowiedzieć.Kiedyś te wygolone podejrzewane były o posiadanie Wszy łonowej i dlatego się wygoliły i jak z taką iść do łóżka ? :) Pełen szacunek dla tych co pozostają w naturze.