Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość astotarka

obiecał ze zadzwoni

Polecane posty

Gość astotarka

i poda mi ten adres o który go prosiłam i w ogole pogada i cisza o 21 30 kończy prace pomóżcie zebym pierwsza nie napisała.....

Gość dzien w ktorym umieramy
glupie baby

Gość astotarka
i szpare sprajem spsikałam :)

Gość elołekk
nawet się nie waż napisac pierwsza!!!to po pierwsze a po drugie olej dziada bo skoro cały dzien nie ma nawet 2 minut zeby do ciebie zadzownic to znaczy że nie traktuje cie powaznie

Gość elołekk
cierpię na zespół krowiej pochwy :classic_cool:

Gość astotarka
tez tak mysle ze mu zupełnie nie zależy a sam zabiegał zeby mnie poznać eh........ jak się nakręciłam to olał

Gość no nie rozumiem*
a co ,nie mozesz zadzwonic i zapytac czy cie nie zapomnial, bo czekasz w koncu na ten adres!

Gość elołekk
faceci sa powaleni czasami jest tak ze on chce zdobyc woje zainteresowanie i jak juz widzi ze ci zalezy to cie olewa, za chuja ich nie zrozumiesz szkoada czasu na analizowanie

Gość fhfdhgf
JAKI TO ZESPOL KROWIEJ POCHWY ?

Gość elołekk
a dlaczego ona ma dzownic co??? obiecal to powinien zadzownić ale widac ma milion wazniejszych rzczy na glowie i o niej z pewnoscia nie mysli

Gość fhfdhgf
A POZA TYM KONCZY PRACE O 21.30. COS TAKA NADGORLIWA ? :O

Gość elołekk
fh ty tez dzownisz do dziewczyny na ktorej ci zalezy w nocy????? jaja se robisz?? jakby mu zalezalo to znalazlby chwilke zeby do niej zadzonic w ciagu dnia

Gość fhfdhgf
21.30 to noc ? :O

Gość BJKSBDF
Tak, jasne zadzwon i oszukuj się jak ja. Wymyślisz sobie pretekst " to nie bedzie zle wygladalo jeśli zadzwonię bo przecież mam WAŻNY powód" gówno prawda, faceci wyczuwają takie rzeczy, dla niego po prostu okazujesz, że Ci zależy a jemu nie bardzo skoro nie dzwoni, więc pomyśli ze moze wykorzystac sytuacje i Cie bzyknąć skoro i tak jestes chetna,, wiec bedzie okazywał Ci zainteresowanie jak mu się o Tobie przypomni a Ty bedziesz zyła od jednego spotkania do drugiego, skonczysz zniszczona i bez szacunku do siebie gdy on w koncu powie, ze musicie przestac sie sportykac bo kogos poznał.

Faceci czasami specjalnie sie wycofują.. Zeby zachować fason i zeby nie wyszło wlasnie na wierzch ze im zależy Nie naciskaj i Poczekaj po prostu, zajmij sie czymś a potem pokaz mu ze wcale sie tym nie przejęłas a wręcz olalas. Wiecej luzu

Gość fhfdhgf
A gdzie w tym wszystkim fakt, ze koles NAJZWYCZAJNIEJ jest w pracy ?? :O

Gość elołekk
w DUPIE a nie parcy, jak facetowi zalezy to pisze dzowni zabiega a nie czeka do 22 zeby wykonac telefon

Gość fhfdhgf
ale pitolicie wszyscy :O dajcie komus normalnie skonczyc prace. Natretne babska.

Gość a jak pisze smsa?
dopiero sie poznalismy i o mowil, ze sie odezwie. Ja to olalam, ale on na drugi dzien napisal, ze chcialby sie spotkac w tygodniu. slyszalam, ze faceci nie lubia ogolnie smsow, wola konkretna rozmowe telef. co o tym sadzicie?

O boze ludzie.. Współczuje waszym facetom.. Tylko sie nie zdziwcie jak pouciekaja jak wy nie dajecie spokojnie im pracować Nie macie życia oprócz nich ze maja sieciagle odzywać??

Gość fhfdhg
No i ma racje,ze nie dzwoni. Takiego natreta szerokim lukiem omijac. Najlepiej niech rzuci prace dla autorki :O

Gość astotarka
zadzwoniłam pierwsza..... ale potrzebowałam tego adresu zle mi z tym olał mnie niby był miły itp ale........... a jutro juz w ogóle tam nie dzwonie i nie pisze do niego......