Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskada26

pomócie mi,co mi jest?jest tu jakiś lekarz?

Polecane posty

Ciekawe... Moja znajoma miała całkiem podobne objawy, nie takkie same, ale jednak podobne... Ciekawe czy ją też próbowalibyście leczyć odrobaczaniem :D

Gość Gonda
nei_nei,trzeba by było ja zdiagnozować,nie tylko robaki przeszkadzaja funkcjonowac ale i toksyny,trzeba pamietac???a praktycznie 9 osób na 10 ma pasozyty

Gość kaskada26
nei nei a co było twojej kuzynce w końcu?proszę powiedz

Gość kaskada26
sorki,znajoma

Gość doktorowa :]
Pasozyty są w nas, ale ludzie nie dopuszczają do siebie takich infrmacji, a szkoda :)

Nie miała pasożytów ani toksyn w organizmie. Miała dziurę w przegrodzie sercowej. Efekty wady uaktywnily się po ciąży i ćwiczeniach odchudzajacych po. Gdyby wtedy zamiast iść do lekarza ( bo przecież według was na niczym się oni nie znają itylko potrafią pigułki przepisywać) uwierzyła w jakieś robaki to dziś by nie żyła. Nie wszystko da się wyleczyć ziolkami i woda mineralna.

Gość FIKOŁAJ
nei, nei to zgadnij skąd ta dziura :)

Gość Gonda
:Dnei_nei,he he,no własnie zgadnij skad ta dziura???:D

Gość londina
nei nei- taaa i ajkie miała objawy ? scieme to ty możesz dzieociom w przedszkolu walić.

Gość Tak bredzą bo tak jedzą...:)
Kobita nakręca jakieś durne histroyki, pewnie służba zdrowia ją zesłała na kafeterię :D

Gość kaskada26
jejku,weźcie nie straszcie mnie dziurą w sercu,ja pierdziele!!!!!!!!!!!!!!

Gość FIKOŁAJ
Wyrzarły ją Twoje lasery w ślepiach.

Gość Gonda
nei_nei,nie prawda,ta dziura przyleciała z kosmosu i weszła w jej serce,to była zapwne czarna dziura:D

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
Noo i widzisz jak nastraszyłaś autrokę, teraz to dzięki Tobie dziewczyna będzie sobie wkręcać cuda na kiju, a stres potrafi wywołać takie objawy, że nawet może wykorkować, więc nie strasz tutaj ludzi jakimś historykami rzadko spotykanymi. Pasożyty wystepują z takim nasielniem, że warto ludzi wyczulać na tę sferę, a o dziurze opowiedz męzowi to może ją załata :)

Nie miała dziury w sercu, tylko w przegrodzie sercowej. I to jest jedna z popularniejszych wad wrodzonych u noworodków, która w późniejszym czasie często zanika. ale czasem nie. A wtedy jeżeli jest to duży ubytek niestety ziolka nie pomogą tylko operacja. III Nikogo nie strasze, tylko chcę uczulic autorkę, ze BADANIA serca sa wskazane jeżeli serce zaczyna dawać niepożądane objawy. No ale oczywiście może pozostać przy waszej "diagnozie" :O

Gość Gonda
nei_nei,a Ty dalej swoje,wrodzene tez sa pasozyty,równiez sa w matkach i ich łonach wiec zaden argument nie jest trafiony:)

@Ciekawe... Moja znajoma miała całkiem podobne objawy, nie takkie same, ale jednak podobne... Ciekawe czy ją też próbowalibyście leczyć odrobaczaniem@ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx CZYŻBY WYCZUŁEM NUTKI SARKAZMU W TEJ WYPOWIEDZI?! Kołatanie serca może być przykładowo z powodu zaburzenia wegetatywnego układu nerwowego o nazwie wegeto-naczyniowa dystonia. A dystonia, z kolei, najczęściej wynika z zaburzeń snu, jak to, obok stresu - późne chodzenie spać, przebudzenia w nocy, bezsenność itp. A te dolegliwości najczęściej wynikają z obecności w organizmie toksyn. Na sam koniec - większość toksyn ma pochodzenie pasożytnicze. Chodzi oczywiście o szeroko pojęte pasożyty: wirusy, bakterie, grzyby, robale itd. A więc, leczenie tego czegoś poprzez odrobaczanie wcale nie jest takie głupie!!! :-D

@Nie wszystko da się wyleczyć ziolkami i woda mineralna. @ A gdzieś jest napisane że ziółkami i wodą leczy się wszystko??? :-) Jakoś nie widzę takiego postu...

Uważam, że :) Pasożyty i toksyny można wziąć pod uwagę - picie wody dobry zwyczaj. Z mojego doświadczenia wynika jednak, ze żadne czary mary nie zastąpią dobrego lekarza. Wydaje mi się, że trzeba by zrobić np echo serca.

Gość Gonda
blondi-ania,a kto tu napisała o czarach marach????a tym bardziej juz o tym ze lekarze wogóle lecza????

Weź przeczytaj swwoj ppost jeszcze raz :D masz kłopoty z logicznym myśleniem. Nawet. Jeżeli matka moojej koleżanki miałaby pasożyty i staad byłaby ta wada, to jakie znaczenie miałoby badanie jej samej na obecność pasożytów? A nawet jeżeliby miała to jak u licha pozbycie się pasożytów miałoby usunąć u niej wrodzona wadę serca? :D Nie wiem co jest autorce pytania i szczerze mówiąc niewiele mnie to obchodzi. Ja sobie tylko drwie z was, "doradców", którzy stawiacię "diagnozę" (oczywiście zawsze te sama - robaki, grzybica i zatrucie organizmu) bez podstawowych naawet badań. Oczywiście, ze pierwsze co powinna zrobić autorka to zgłosić się po skierowanie na badanie serca. A jak już się okaże czy serce jest zdrowe czy nie, to się może skupić na robakach. Może to tylko banalna arytmia. Ale jeżeli nie? III Z drugiej strony jeżeli autorkaa jest na tyle naiwna, żeby szukać porad TUTAJ to w zasadzie należy jej się porada "zbadaj sobie robaki" :O

Gonda jak ktoś tak śmiertelnie poważnie mówi o tym, ze u autorki to na pewno toksyny o pasożyty to kojarzy mi się od razu z pseudo magami. Ja też swego czasu dałam się nabrać na takie obietnice. "Odrobaczenie i odtruwanie" a wszystko ci przejdzie - guzik z pętelką. Nic mi nie przeszło, a pomógł dopiero lekarz.

@jak ktoś tak śmiertelnie poważnie mówi o tym, ze u autorki to na pewno toksyny o pasożyty to kojarzy mi się od razu z pseudo magami.@ A gdzie jest napisane że NA PEWNO? Może przegapiłem ten post? Podpowiedz proszę - gdzie on jest!

Nawet katar może być śmiertelny jak się odrobinę postarasz :D III Dobraa, leeczcie sobie te swojje robak, wystarczy mi rozrywki na dziś

Gość Gonda
No włąsnie gdzie on jest ten post,z tym napewno,a pasozyty i toksyny to jest magiczne stworzenie,wiec.............:)

Gość bdgd
cbxbdfda