Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zboszuszkowa

Umiejący ripostować - pomocy

Polecane posty

Gość zboszuszkowa

Sprawa wygląda tak, że jestem na praktykach w hotelu. Jestem tam już któryś dzień. Jeden z kucharzy jest typowym lovelasem i oblechem (choć na powaznie też można z nim pogadać). Chodz mi o to, że on rzuca do mnie oblesnymi tekstami w stylu: - Masturbując się będę myslał o Tobie. - Gdybyś nie miałą chłopaka, a ja żony, zaiskrzyłoby, prawda? - Wiesz, mam propozycję zosaniesz moją kochanką? I wiele innych takich, oczywiście wszystko jest śmiechem hihem, ale zaczyna to mnie denerwować tym bardziej, że inny kucharz podjeżdza mi tym, że niby ja i tamten coś ten tego (też żartami) Nie chcę by postrzegano mnie też za jakaś lafiryndę, bo ja taka nie jestem. Obrzydzają mnie takie głupie żarty i teksty. Jestem noramlną, spokojną i kulturalną dziewczyną, nieprzyzwyczajoną do takich oblesiów. Jak mam postępować? Co mówić? aha, je kłócić się ani tak stanowczo zareagowac nie umiem... Inna pewnie by zrobiła awanturę, ale nie potrafię. Doradzicie coś?

Gość ula nie brzydula
jakby mi jakis oblech powiedzial, ze bedzie sie masturbowal myslac o mnie, odpowiedzialabym: -no i tylko masturbowac sie mozesz, bo na nic wiecej nie masz szans.

Gość ula nie brzydula
a zeby miec kochanke, to trzeba miec wyglad i pieniadze

Gość Kobitka co wie
To mu "zartem" odpowiedz ze niemoralnych propozycji nie przyjmujesz. I powtarzaj do czasu az si paskudzie znudzi.

Gość otyły wegan
mastyrbacja ok tylko mu powiedz żeby se piątke na czole przybił po skończonym akcie desperacji :-) znajomy kolezanki zawsze chodził do kibla ale nie do umywalki jeno na sedes ...tak jom czule wspominał eheheh przy umywalce stał i siem golił bo czesto czyścił kran zamaist lustra

długo jeszcze będziesz na tej praktyce? może po prostu nie zwracaj na to uwagi - jak zauważy że puszczasz to mimo uszu to w końcu przestanie

Gość zdecydowanie nie
powiedz mu, ze chetnie bys się zgodziła, ale z takim robaczkiem to na ryby :P

Gość zboszuszkowa
Jeszcze 2,5 tyg. Eh, wiem, że pozwala sobie na to bo ja mu na to pozwoliłam. Ale z drugiej strony do mojej kolezanki, z którą tam jestem takich tekstów nie puszcza. Jeden kucharz jest oblechem i do mnie z takimi tekstami wyskauje, drugi patrzy się na mnie jakby chciał mnie zgwałcić, trzeci podjeżdza mi tym, że pierwszy kucharz sadzi do mnie takie teksty, a czwarty robi mi czesto na złość. Musze jakoś to wytrzymać. Jescze do końca miesiąca.

Gość tak i owaka
bo sobie na to pozwalasz...powiedz mu że nie dla psa kiełbasa kilka tekstów w tym stylu i spuści z tonu

Gość za granica bedac
poprosilam jednego oblecha zeby sie ze mna ozenil, bo potrzebuje papier na obywatelstwo.od razu poczucie humoru odlecialo w sina dal mozesz powiedziec ze juz chyba wolisz jego zone bardziej odwazne, OK ale trojkacik, 2 facetow 1 babka

Gość zboszuszkowa
Trójkąt to mi też dziś zaproponowali :O

Gość za granica bedac
musisz go osmieszyc i zawstydzic, ale zeby cos doradzic musialabym wiedziec jak wyglada i jaka ma sytuacje zyciowa jeden moj znajomy na portalu jest taki oblesny wlasnie, to zrobilam z niego geja przekrecajac jego opowiadania

Gość ula nie brzydula
trzeba do niego walnac tekstem zeby mu sie glupio zrobilo. najlepiej przy innych, zeby sie smiali. do mnie tez jeden podbijal glupimi tekstami typu "ruchasz sie?" to mu powiedzialam przy kumplach- ze z nim to na pewno nie, musialabym chyba niewidoma byc. jego kumple zaczeli sie smiac, a jego przytkalo.

Gość v fvg gvf g
Wyczuł że nie potrafisz mu ostro przygadac i sobie za dużo pozwala,musisz się postawić raz a dobrze,albo poproś kogoś jak sama nie potrafisz żeby mu przygadał coś

Gość za granica bedac
jak 3kat to tylko z drugim facetem, spytaj jakich woli

Gość otyły wegan
wiesz że dla idioty śmiech jest ostatnią deską którą dostał przez łeb :-) widać kogo boli MOcniej :-)))))) mister DESPERADO

Gość za granica bedac
ale jesli nalezy do osob z ktorych mozna zrobic szmate a oni tylko sie beda z tego cieszyc to niestety pozostaje po prostu wygarnac i powiedziec ze nie bedziesz z nim gadac.tak jednemu w pracy wygarnelam i teraz nawet czesc nie powie tylko ucieka jak mnie widzi

Gość za granica bedac
bo byc moze riposty jeszcze podkrecaja, nawet obrazliwe, wiec moze na powaznie z nim

Gość zboszuszkowa
No ten trójkąt to dwóch kucharzy mi dziś zaproponowało (oblech i jeszcze jeden). Chyba musze go ignorować. I tak więcej tam nie wrócę po skończeniu praktyki.

Gość sdwdxwe
chodz niepomalowana,brudna i powiedz że masz kiłe to im przejdzie

Gość osssaaa
pól zycia w gastronomii przepracowałam i doskonale Cie rozumiem. Niektórym prostactwo z oczu bije. Jak bedziesz olewała- bedzie tak robił dalej. Co jesli na riposte z Twojej strony on odpowie kolejną skoro aki pewny siebie- nie mozesz sie wtedy zmieszać. Ja bym dawała do zrozumienia, ze jest dla mnie dnem. U mnei to zadziałało. Na propozycje bycia kochanka- powiedz ze chetnie porozmawiasz z jego żoną na ten temat, albo zeby dał Ci nr do niej to uprzedzisz ją zeby sie nie martwiła. Powiedz mu zeby nie udawał, bo widziałas jak masturbuje sie w szatni przy gejowskiej gazetce. Dobre było: ze na kochanke to trzeba miec wyglad i pieniadze.

Gość jestem dziwolągiem
jak pieprzy głupoty to mu z uśmiechem odpowiedz że lepiej by się wziął za gotowanie bo po to tu jest

Gość ula nie brzydula
no bo fakt, na twoja riposte, on na pewno bedzie mial swoja, w tedy ty tez musisz zripostowac, bo jak zrobisz sie czerwona i zapomnisz jezyka w buzi, to go to jeszcze bardziej rozjuszy rozochoci