Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_20

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość Andrzej Kcl
Wiesz, facet z IQ większym niz 90 doskonale widzi doczepione/pogrubione rzęsy i inne malowane sztuczki, złudzenia optyczne mu nie straszne. Także, dalej będę się trzymał swojej tezy - filmiki które podałaś nie przekonują mnie, to nie jest kompletna transformacja profilu twarzy, bo tą można wykonać tylko chirurgicznie. Prostowanie zębów to już jest zabieg, obowiązkowy dla każdego. To nie byle maskowanie kosmetyczne. A azjatki są okropne i do kobiet z europy nie mają startu.

Gość abcśroda
OPISZ TWARZ TEJ PIERWSZEJ czy kandydatka nr 2 ma aż tak wielka oponke, nie da się tego zrzucić cwiczeniami?

panna_20 - jesteś uposledzona? przecież to oczywiste, że 1.

Gość ghrrrhhrr
"nie jest kompletna transformacja profilu twarzy" W to akurat również nie uwierzę, że można dzięki makijażowi tego dokonać, jednak i tak jestem zdania, że dobrze zrobiony makijaż dodaje kilka punktów w skali twarzy. A co do rzęs to kosmetyczka może je dokleić i wyglądają bardzo naturalnie i są wręcz nie do pomylenia z naturalnymi, jedyne co może dziwić to zjawiskowa długość i gęstość, jeżeli ktoś ma niezbyt ładną twarz ale nie chce się spotkać ze skalpelem to zawsze są botoksy itp. Wiem, że teraz gwiazdy często sobie coś wstrzykują w policzki aby te miały ładniejszy kształt, można też chyba to zrobić z brodą. "Wiesz, facet z IQ większym niz 90 doskonale widzi doczepione/pogrubione rzęsy i inne malowane sztuczki, złudzenia optyczne mu nie straszne." Ostatnio zapytałam swojego faceta czy rozróżnia czy ktoś jest umalowany na co odparł twierdząco jednak sama nie raz już zauważyłam, że nie zauważył mojego makijażu. kiedyś gdzieś słyszałam/czytałam, że dobrze zrobiony makijaż jest wręcz niezauważalny

Gość Kakacu
Taaa i pójdę się wykąpać z pięknątą o takim makijażu... zanurzy głowę a wynurzy się potwór. Albo wstanę rano i nie umalowaną ją zobaczę to szlag mnie trafi. Nie dziękuję.

Gość czerstwy chleb
Moja dusza romantyka wybiera piekną twarz, ale mój samczy instynkt wybiera piekne cialo. I w koncu wygrywa instynkt. (poza tym do ladnej twarzy wszyscy sie lepią a ja chce miec spokój)