Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieśmiały_facet_24

Dziewczyny proszę pomóżcie

Polecane posty

Gość nieśmiały_facet_24

Jestem bardzo nieśmiałym facetem :( proszę o radę jak zagadać do dziewczyny na portalu randkowym ?

Gość 43f43f43f34f
wyśij jej zdjęcie kutasa

Gość nieśmiały_facet_24
pojebało cie ?

Gość ufnecre
na portalu randkowym,weź się ogranij i wyjdź na jakąs imprezke a nie na necie siedzisz i szukasz laski...rozumiem, nieśmiałość nieśmiałością, też kiedyś byłam nieśmiała aż wkońcu powiedziałam sobie pierdole to i zaczęłam żyć po swojemu, każdy ma najebane w bani uwierz mi, nie bój się pokazać innym jaki jesteś, powodzenia!!

Gość nieśmiały_facet_24
na żywo nie umiem już w ogóle zagadać do dziewczyny bo sie wstydze no i jak widze ładną to dziwnie sie czuje udaje, że jej nie widze ale cały czas zerkam no i myśle coś żeby powiedzieć ale boje sie że mnie wyśmieje albo coś :(

A jak gadasz z brzydka kolezanka na studiach?

Gość ufnecre
no to pomału, małymi kroczkami, najpierw zacznij wogóle rozmawiać z dziewczynami żebyś poprostu czuł się w miarę swobodnie w ich towarzystwie, nie traktuj każdej jednej jako potencjalnej kandydatki na żonę czy dziewczynę bo to widać że jesteś zdesperowany i odstrasza...staraj się poprostu ze szcerej chęci ją poznać, jako koleżankę najpierw, a później naturalnie jak będziecie się dobrze rozumieć możesz zacząć działać. ogólnie radzę na początek zacząć zagadywać do dziewczyn, nawet nie flirtować poprostu zwykłe rozmowy, a później stawiać kolejne wyzwania, podchodzić do tych co ci się pdoobają itp

Gość nieśmiały_facet_24
ja nie wiem jak mam zacząć rozmawiać jak na same czesć sie trzęsę, a co dopiero rozmowa pozatym nawet ni ewiem o czym miałbym rozmawiać z dziewczyną ? jakie dziewczyny lubią tematy ?

Gość nieśmiały_facet_24
a na studiach to ewentualnie dawałem bądz brałem notatki od dziewczyny a tak to sie nie odzywałem wcale :(

Gość ufnecre
weż trochę zacznij czytać o samorozwoju, NLP, PUA itp. polecam filmiki mateusza grzesiaka zajebisty koleś ;) I polecam przede wszytskim tobie pracę na swoimi przekonaniami... Wiesz dlaczego nie podchodzisz do dziewczyn i z nimi nie gadasz? Nie dlatego, że JESTEŚ nieśmiały, tylko dlatego, że MYŚLISZ o sobie, że jesteś nieśmiały a to różnica...Pomyśl sobie jak byś się zachwywał gdybyś nie miał w głowie tej myśli : jestem nieśmiały.

Gość czerstwy chleb
Wyloże ci moją teorie na ten temat: boisz sie zagadac bo nie wiesz co mowic, a nie wiesz co mowic bo w glowie masz ciagle tą mysl "co teraz powiedziec zeby nie wyjsc na debila" Sek w tym ze tak sie nie da z prostego, technicznego powodu: twoj mózg moze w danej chwili zając sie tylko jedną rzeczą. W twoim wypadku zamiast skupic sie na tym co NAPRAWDE chcialbys w danym momencie przekazac drugiej osobie, ty skupiasz się na tym jak wypadasz/jak zrobic na niej wrazenie. Przez ta myśl blokujesz inne mysli. Zastanów sie jak rozmawiasz z osobą na której opini o tobie ci kompletnie nie zależy? Po prostu skupiasz sie na sednie sprawy i nie zajmujesz mózgu myslą jak wypadasz. W twoim przypadku emocje blokują twoje logiczne myslenie a mozg moze w danej chwili mysleć albo emocjonalnie albo logicznie, Musisz sie wysilić i zagluszyc emocje logicznym mysleniem. Taka jest moja teoria oparta na obserwacjach mojej osoby:] Wymaga jeszcze dopracowania ale mysle ze z grubsza sie zgadza, ciekaw jestem co sądzom o niej inni. PS. To ze ci zalezy na dziewczynie ona widzi na kilometr i przez to ucieka i nei dziwie sie jej, sam uciekam od ludzi którzy na sile chcą zdobyć moją sympatie bo to jest NIE SZCZERE. Nikt nei lubi być obiektem manipulacji. Nie rób tak bo to zle.