Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IMO12358

Burdel - Czy to jedyne rozwiązanie dla nieśmiałego prawiczka?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 17
22:44 [zgłoś do usunięcia] Ave_Dave Lecz przyznam, że Zuzę łatwo podrabiać, ona ma taki "cielęcy" styl ­ A w zeby chcesz?

Gość IMO12361
"Bo nie zajmujesz dużo miejsca." A już sądziłem, że marynarska pozostałość.:P

Gość IMO12361
IMO12361 "To WIDAĆ. " Przynajmniej COŚ w końcu widać gołym okiem, bez użycia mikroskopu.:P

Gość Zuzanna Amelia & 17
Dave - Co to znaczy cielecy styl ?

Gość IMO12361
IMO12361 "A już sądziłem, że marynarska pozostałość." Czyżby myliła Ci się forma żeńska z męską? ;)

" 22:48 [zgłoś do usunięcia]IMO12361 IMO12361 "To WIDAĆ. " Przynajmniej COŚ w końcu widać gołym okiem, bez użycia mikroskopu." Ja swojego czasu preferowałem teleskop, zanim era internetu nie rozkręciła się na dobre:p

Gość IMO12361
IMO12361 "Czyżby myliła Ci się forma żeńska z męską? " Sporo się pozmieniało.:classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Przynajmniej COŚ w końcu widać gołym okiem, bez użycia mikroskopu." Po prostu masz ROZROŚNIĘTE wymagania, stąd brak chęci na zauważenie niewystarczająco WIELKICH walorów. :P

Gość Zuzanna Amelia & 17
Dave - A moze to Ty sie pode mnie podszywasz , kutasie !

Gość IMO12361
IMO12361 "Sporo się pozmieniało." TO wcale nie powoduje zmiany płci. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 IMO12361 "Sporo się pozmieniało." "TO wcale nie powoduje zmiany płci." Chyba, że jest się posłanką Grodzką. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Po prostu masz ROZROŚNIĘTE wymagania, stąd brak chęci na zauważenie niewystarczająco WIELKICH walorów. " I vice versa.:classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "I vice versa." Rób na końcu kropkę, spację i emotkę to już będziesz kropka w kropkę jak oryginał. :classic_cool::D

Gość IMO12361
IMO12361 "I vice versa." Ależ zauważam! Wszakże trzeba najpierw zauważyć, aby skrzywić się ze współczuciem. :classic_cool:

Gość IMO12361
"IMO12361 TO wcale nie powoduje zmiany płci. " Zaspokoję Twoje wścibstwo, nie ma żadnego TEGO. :classic_cool: ­ Doszlifować kunszt pisarski troszkę można.:P

Cóż ja prawie zawsze piszę na czarno. Gdybym ja się podszywał, to nie miałbym interesu w tym, żeby zwracać uwagi na fakt, że twój styl jest łatwy do podróbki. Po secundo, jeśli "może", to nie "kutasie". Domniemanie niewinności chyba obowiązuje. A kobieta zbliżająca się do 50-tki nie powinna się tak wyrażać:p

Gość IMO12361
Argen "Ej wiecie, co. Proponuję się przenieść na topik Looosera. Podbijemy mu trochę stron, co?" Arqen - wedle życzenia. Właśnie tam dałem wpis. Zaraz inni dojdą. :P

" 22:57 [zgłoś do usunięcia]IMO12361 "IMO12361 TO wcale nie powoduje zmiany płci. " Zaspokoję Twoje wścibstwo, nie ma żadnego TEGO. Doszlifować kunszt pisarski troszkę można." No muszę przynać, że prawicza komedia zrobiła na mnie wrażenie.

Gość IMO12361
Upierdliwce. :P IMO12361 "Ależ zauważam! Wszakże trzeba najpierw zauważyć, aby skrzywić się ze współczuciem." No tak, Ty wiesz co to znaczy cierpieć na braki i dzięki temu umiesz współczuć. :P

Gość IMO12361
IMO12361 "Zaspokoję Twoje wścibstwo, nie ma żadnego TEGO. Doszlifować kunszt pisarski troszkę można." Ewentualnie nostalgia sprawia powrót do dawnych zwyczajów. ;)

Gość IMO12361
IMO12361 "No tak, Ty wiesz co to znaczy cierpieć na braki i dzięki temu umiesz współczuć." Nie - to tylko wrodzony ALTRUIZM. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Ewentualnie nostalgia sprawia powrót do dawnych zwyczajów. " Haha, wiem, że Ci się tamto podobało. :P

Gość IMO12361
IMO12361 "Haha, wiem, że Ci się tamto podobało." Niecodziennie zdarza mi się kwestionować WŁASNĄ orientację. :classic_cool:

Gość IMO12361
IMO12361 "Nie - to tylko wrodzony ALTRUIZM." No tak, te wszystkie dobre słowa wsparcia. Prawie zapomniałem. :classic_cool: "Niecodziennie zdarza mi się kwestionować WŁASNĄ orientację. " Wybacz, że zawiodłem. :P

Gość IMO12361
IMO12361 "No tak, te wszystkie dobre słowa wsparcia. Prawie zapomniałem." Tak to jest, jak się słucha Mądrości Starszego Mistrza myśląc o niebieskich "migdałach". :classic_cool: "Wybacz, że zawiodłem." Także nad tym ubolewam - życie byłoby prostsze. :P

Gość IMO12361
*iftar "Wstawać Skrzaty " ­ Witaj Iftarko - młoda godzina jeszcze :P