Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaajj :)

Kocham się w nim i przypadkiem dziś zobaczyłam nago!! Nie zasnę chyba :)

Polecane posty

może jest trochę za szybko... ale ja nie umiem się powstrzymać przed tym naprawdę. Nie umiwm przy nim panować nad sobą. Jestem dziewicą, mój najdłuższy związek trwał 7 miesięcy i nic nie było a tutaj jeden dzień i od razu chcę nie wiem czy nazwałby szmatą dziewicę ktora przeżywa z nim 1 raz chyba wszyscy wiedzą że taki rzeczy robi się z wyjątkowymi osobami

Gość abe44
weż na wstrzymanie.

Gość zanetkaa93
Doskonale rozumiem :) Zresztą opisywałam wcześniej mój przypadek :) Ja ci mówię dziewczyno ciesz się i nie przejmuj się tym co inni mówią :) ja na twoim miejscu też bym robiła tak jak ty :)

Gość no no ;)))))))))))
3mamy kciuki

Gość ona ciekawa 90
i jak bylo?? opowiadaj :)

Gość bleblubli
autorka nie ma czasu :)

Gość zanetkaa93
właśnie czekamy na relacje :) hehe wkręciłam się w tą historię ;)

Gość ftrupolin
heloł no ja tez jak czytałam to aż dostałam motyle w brzuchu przypomniały mi sie moje poczatki (ehhh) a dziś już 6 rok leci.... rozumiem autorke, bo ja też miałam podobnie, że nie mogłam wytrzymac, a bylismy z róznych miast. Pamiętam kombinowanie ciągłe jak się spotkac i gdzie...ehhh, ale były fajne czasy :) pozdrawiam i czeekam na cd Twojej historii :D

Gość aaajj:)
Wszystko cudownie dziewczyny nie pisalam bo jak caly dzien razem leniuchow leniuchowalismy w sumie a teraz on pojechal na zakupy ale jest problem straszny:-( nie spodziewalam sie tego:-(

Gość aaaajj:)
I zapomnialam jednego a:-)

Gość to ściema jak nic
j.w.

No to powiem prosto z mostu:-( nie wytrzymalam:-) ale nie chcial wejsc:-( bolalo strasznie w koncu zaczelam ryczec on przystulil ze nie chcial mi sprawic bolu i byla potem kolejna proba ale nie pomoglo nic boli strasznie nie wiem przeciez tak chce go i co

Gość Uroczy Szymuś
Skoro nie możesz, to został Ci już tylko zakon.

Gość to ściema jak nic
hahahaha. dobra juz nie czytam, wiedziałam, ze to znów ktoś z poranioną psychą.

Gość dlaczego ściema że niby takie
coś się nie zdarza ale co że ktoś się w kimś zauroczy czy że nie może wejść ZDARZA SIĘ

Gość zanetkaa93
Jakto nie mógł wejść? Wiem zdarza się tak, ale potrzeba kilka razy popróbować żeby normalnie wszedł. Na pewno dacie rade

No nie wiem co sie dzieje:-( on tez mi tak mowil ze powoli wszystko nie moze byc tak szybko w sumiie ze moze ja mam jeszcze blokade przeciez dopiero zaczynamy na wszystko przyjdzie czas zebym narazie ochlonela zapomniala o bolu i w sumie lezelismy sobie caly dzien juz oficjalnie jestesmy para w mieszkaniu ale jakos mnie to podlamalo ze nie moglismy:-(

On mi tak tlumaczyl ze dlaczego taka jestem przeciez nie musimy wszystkiego zrobic od razu wazne ze juz jestesmy razem ii nie musimy na siebie zerkac po katach i ze w koncu on spelnil swoje marzenie i zobaczyl mnie nago:-D rozweselil mnie ale nie chcial juz probowac po tym jak sie poplakalam juz powiedzial ze innym razem na spontana mimo wszystko bede pewnie spieta i przygotowana z gory na bol i zgodzilam sie no co mialam go sobie na sile wkladac... A bylismy na kolacji wczesniej i w kinie w sumie bardzo tradycyjnie nic nie wymyslil orginalnego no ale nie narzekam:-*

Ale myslalam ze przy takim pragnieniu kogos nawet nie poczuje bolu wogole przeciez ja tak strasznie chcialam i nagle jakby mnie ktos rozrywal w srodku:|:-(

Gość zanetkaa93
Nie martw się, za którymś razem na pewno się uda zobaczysz :) Musicie próbować i uda się wszystko powoli :)

Gość zanetkaa93
Wiesz to twój pierwszy raz dlatego odczuwasz ból i niezależnie z kim by to nie było to byś go odczuwała. Dlatego o nic się nie martw :) Najważniejsze narazie że jesteście szczęśliwi razem a wszystko przyjdzie z czasem :) Zobaczysz :) Trzeba parę razy popróbować żeby rozciągnąć pochwę i będzie ok za którymś razem wejdzie

Heh... On byl zdzwiony tym, ze jeste dziewica powiedzialam ze czekalam na niego pocalowal mnie w nos:-) fajny jest:-*

Gość zanetkaa93
Próbujcie jak najczęściej :) Napewno się uda :) Życzę powodzenia :)

Gość zanetkaa93
No wiesz teraz rzadko spotkać dziewicę w takim wieku :) Życzę wam szczęśćia :)