Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie jak prawie jak

Powiedzcie mi bo nie wiem co sie dzieje tam

Polecane posty

Gość prawie jak prawie jak

poszlam na impreze z mysla by zapomniec na jakis czas o chlopaku, w zasadzie nic mi nie zrobił, ale meczyło mnie myslenie o nim, poszlam na impreze a tam poznalam innego chlopaka...jak to na imprezach...calkiem mi sie podobal, ale czego nigdy przenigdy na imprezach nie robie calowalam sie z nim nie wiem jak do tego doszlo. Potem o nim non stop myslalam. Napisal nastepnego dnia, ale smsy byly oschle, chlodne i bez emotek :( napisal cos o spotkaniu, ale jak to wiadomo, faceci tak piszą i nigdy nie dotrzymują słowa, ale on juz po 2 dniach chcial sie spotkac. spotkalam sie od razu. (moze to desperackie) na spotkaniu mnie nie calowal... w dodatku ja troszke sie upilam i moze gadalm bzdury nie wiem sama, ale wstydziłam sie mojego zachowania. Mialam zamiar sie do niego odezwac,ale bylo mi tak wstyd, ze stwierdzilam, lepiej by bylo jakby mnie olal. Wstyd pisac do niego. i sam napisal. Znowu bez emotek. Nie wiem co mam myslec. Ma to jakąś przyszlosc czy zbędnie sie napalam?

Gość tak dokładnie jesteś gejem
tak jak i twój chłopak🖐️

Gość eqfewfgewf
dlaczego napalasz? a z czystej ciekawosci idz sie spotykaj moze cos bedzie a moze nie ale po co sobie odbierac mozliwosc randkowania milego?

Gość nie ogarniam tego
a co do tego mają emotki?:O

Gość kacaraba
"chlodne i bez emotek" LITOŚCI!!!