Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmm...,

Macie konto na filmweb.pl? Dawajcie '1' dla antypolskiego filmu "Pokłosie".

Polecane posty

to ciekawe max, ja np nigdy żadnego żydka nie poznałęm osobiście🖐️ nikogo o kim by sie mowilo ze żyd lub sam by sie przyznawał:D w dodatku wielce mnie ciekawi jak sie rozpoznaje żyda :classic_cool: ....kazdemu w gacie zaglądacie? a jak kobieta to ma ciepke w poprzek tak ?:D xxx komiczne:classic_cool: xxx prawd ajest taka że polacy nie potrafią sie pogodzic, zaakceptowac i rozmawiać o tych fragmentach historii panstwa polskiego i narodu polskiego które do chlubnych nie należą. to hipokryzja,....

Gość xyzzyx
a dawajcie sobie 1 tepe wiesniaki hehe

10:35 [zgłoś do usunięcia] Tym razem to znowu ja! to ciekawe max, ja np nigdy żadnego żydka nie poznałęm osobiście nikogo o kim by sie mowilo ze żyd lub sam by sie przyznawał w dodatku wielce mnie ciekawi jak sie rozpoznaje żyda ....kazdemu w gacie zaglądacie? a jak kobieta to ma ciepke w poprzek tak ? xxx komiczne xxx prawd ajest taka że polacy nie potrafią sie pogodzic, zaakceptowac i rozmawiać o tych fragmentach historii panstwa polskiego i narodu polskiego które do chlubnych nie należą. to hipokryzja,.... "Czy jesteś biały czarny lub czerwony" Wystarczą mi tamci z tamtego filmu:P.

Gość trthj4rh
JAkby powstał film o tym co ż y d z i robili polskim dzieciom to by był dopiero horror gore, a nie jakiś tam kryminał-dramat.... A swoją drogą czy Izraelscy reżyserzy kręcą antyżydowskie filmy ?:) Czy Ci "nasi" to ukryte żydy? :)

Gość hawranek asdgfs
no to nakreć taki film. to wolny kraj. zobaczymy jaki jesteś naprawdę chojrak:D

film jest dobry , pokazuje polaczkow jakimi byli naprawdę , przeciwdziała okadzaniu się wzajemnemu czadem zatruwającym mózgi , że polaczek zawsze i wszędzie cacy a inni zawsze be. bo to najprawdziwsza nieprawda

Gość SLG
3,5mln zł na film godzący w dobre imię Polaków ... wiadomo kto rządzi 'kulturą' w Polsce. PS. Popieram dawajcie 1.

10:10 [zgłoś do usunięcia] Gutekszoł film jest dobry , pokazuje polaczkow jakimi byli naprawdę , przeciwdziała okadzaniu się wzajemnemu czadem zatruwającym mózgi , że polaczek zawsze i wszędzie cacy a inni zawsze be. bo to najprawdziwsza nieprawda im chleb droższy tym tańsza pupa" Nie Polaczków ale tego co zacytowałem wyżej:P.