Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nie masz uprawnień

Dpaczego kobietom nie wystarcza wspólne życie, spędzanie czasu, wspieranie się, tylko chcą jeszcze ślub i dzieci?

Polecane posty

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Było coś takiego, fakt. Ale co ma Miecz do Twojego męża? 😄

Chyba bardziej do mnie ma 🙂

2 minuty temu, ZłyKróliczek napisał:

O fujarze wiem akurat od kogoś innego ;D

Generalnie każda taka historia o nim osobno jest całkowicie spójna z inną tego typu historią o nim. 

Tu nie chodzi juz o walenie, pokazywanie pen.isa itd. Tu chodzi o to, ze taki gość mógłby sobie odpuścić niektóre teksty co do innych.

6 minut temu, xDxDxDxD napisał:

Dzięki. ;pp

no niestety elka ale ty to potwierdzasz pamietam jak ze zdjeciem w awatarze debatowalas z prze4grywami na temat tego ze jak pisalas chlop cie bzykac nie chce i czy to normalne a przemki ci radzily 😄

ja pamietam twoj pcozatek na akfeterii wlasnie od tych rozterek czemu chlop mnie nie bzyka i geby w awatarze 😄

na pewno tam w archiwum niejeden siwe jaja masz 😄 wiec mozesz sie wypowiedziec w temacie 😄

Edytowano przez libed from kafeteria

9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Czasem to jednak działało. Miecz jest jedynym człowiekiem tutaj który nastraszył widmoka. Tylko raz go widziałam tak zestresowanego. Co dziwne, bo Miecz obiecał śledztwo w Kanadzie, czy tam Ameryce i krzycho zaniemówił 😄

To są twoje urojenia i ty lubisz sobie dopowiadać jak lipedo gdy czegoś nie wiesz, bo niby jak miałby mnie nastraszyć stary dziadzio u którego już wtedy zdrowie siadało. 😁

2 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

Było coś takiego, fakt. Ale co ma Miecz do Twojego męża? 😄

Za dużo atencji zabiera😄

4 minuty temu, xDxDxDxD napisał:

Mniej więcej pamiętam ale to chyba nie jest nic ciekawego i wartego przypominania.

Elciu, ok. To niech sie w końcu odpie.rdoli z tymi swoimi aluzjami. 

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Tu nie chodzi juz o walenie, pokazywanie pen.isa itd. Tu chodzi o to, ze taki gość mógłby sobie odpuścić niektóre teksty co do innych.

Chyba nie da rady 😉 Za bardzo potrzebuje przekonać te, które i tak są przekonane (albo udają) do jego wizerunku Hemingwaya nad szklaneczką whisky, znającego na wskroś życie i kobiety 😉 To bez sensu, bo one już są przekonane, a innych i tak nie przekona 😉

Przed chwilą, libed from kafeteria napisał:

no niestety elka ale ty to potwierdzasz pamietam jak ze zdjeciem w awatarze debatowalas z prze4grywami na temat tego ze jak pisalas chlop cie bzykac nie chce i czy to normalne a przemki ci radzily 😄

Tylko wiesz, sprawa wyglada tak że ja mam w czterech literach co tam sobie o mnie piszesz.

W takim razie musialeś siedzieć w krzakach bo nie pamiętam żebyś się udzielał na erotycznym.

7 minut temu, Hugh Hefner napisał:

Ja nie byłem długo na erotycznym, bo pisałem na Życiu po 30tce. Natomiast zdążyłem poznać na tyle Maestro, że jego obecne filozofie o życiu oraz kafe wydają mi sie śmieszne.

kazdy kto tu jest dluzej nie raz widzial odpaly endrju 😄 on udaje statecznego filozofa bo pewnie nawet nie wie ze te jego rozmowczynie to na kafeterii dluzej sa niz on i same dobrze wiedza co to za amant tylko casus widmoka ze wola milczec i miec z kim gadac niz mu przypominac jego odpaly. 

kazdy kto tu jest dluzej nie raz widzial odpaly endrju 😄 on udaje statecznego filozofa bo pewnie nawet nie wie ze te jego rozmowczynie to na kafeterii dluzej sa niz on i same dobrze wiedza co to za amant tylko casus widmoka ze wola milczec i miec z kim gadac niz mu przypominac jego odpaly. 

On i Iskra to 2 hipokrytow. Z tymi swoimi filozofiami z dùpy i pouczaniem innych z pozycji ambony kościelnej. Bbbeks

1 minutę temu, Hugh Hefner napisał:

Elciu, ok. To niech sie w końcu odpie.rdoli z tymi swoimi aluzjami. 

Dobra nie wtrącam się w to akurat bo nie znam aż tak dogłębnie sytuacji.

Teraz zdziwną minę wstawiasz? Potem mi nie płacz, żebym twojego leksa nie ruszał 😂

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Przerysowujesz jak zwykle. Większość nie groziła śledztwem w Stanach, pobiciem w dowolnym mieście, ani nawet pójściem do prokuratora. Za to byli tacy, co mieli uderzać do najwyższych władz kafe, albo grozili pisaniem do parafii Łyszkowice, i z ero nie byli 🙂 

ale to nie byla mitomania 😄 ci ...e naprawde pisali do parafii i w inne miejsca 😄 

ja rozdzielam cos co jest moze dla kogos glupie a prawdziwe od urojen 😄 a na ero byliscie ciagle w jakichs urojeniach 😄

1 minutę temu, Malowany napisał:

Teraz zdziwną minę wstawiasz? Potem mi nie płacz, żebym twojego leksa nie ruszał 😂

No bo żartowałam z tym koniem😕

9 minut temu, BułkaBożowa napisał:

Dziś by pewnie zbiórkę założył sms o treści mjecz

na bank dzisiaj kazdy milioner zebrze jak ma okazje a co dopiero biedny emeryt

Przed chwilą, Pył na wietrze napisał:

To prawda, że jednak nie masz zębów? Fifi rano miał atak i pisał o tym 🫢😄

7 minut temu, libed from kafeteria napisał:

ja pamietam twoj pcozatek na akfeterii wlasnie od tych rozterek czemu chlop mnie nie bzyka i geby w awatarze 😄

na pewno tam w archiwum niejeden siwe jaja masz 😄 wiec mozesz sie wypowiedziec w temacie 😄

Ja mam Twoje. 😁 Bo w sumie każdy może napisać, że to podszyw wysyłał. 😁

• Haha 1

Choroszcz 

Większość emerytów pracuje, bo albo mają małe emerytury, albo sobie chodzą do pracy, bo wolą być między ludźmi. Mój ojciec miał emeryturę i pracował, bo twierdził, że człowiek dopóki ma siły , powinien być między ludźmi, żeby nie zwariować. 

2 minuty temu, Pył na wietrze napisał:

Ty myślisz, że mi o jakiegoś konia chodzi, czy udajesz?

5 minut temu, BułkaBożowa napisał:

On i Iskra to 2 hipokrytow. Z tymi swoimi filozofiami z dùpy i pouczaniem innych z pozycji ambony kościelnej. Bbbeks

mnie sei wydaje ze iskra jest chora wiec to moze nie do konca jej wina. wydaje mi sie ze to jest "stara modelka bez zwiazku" czy jakos tak ona tu udawala modelke, nastolatke tartaczną dziołchę żę uj tam wie kim ona jest naprawde. w kazdym nicku jakies psalmy cytowala taka religijnosc nie jest normalna ja obstawiam jakas chorowe psychiczna. wczoraj znowu gadala sama z soba udajac amanta zwykle w niedziele albo nocami to robi, ona ma jakies glebsze zaburzenia osobowosci bym obstawial moze od tej religii jej odwalilo

Przed chwilą, tymczasowablokada napisał:

Większość emerytów pracuje, bo albo mają małe emerytury, albo sobie chodzą do pracy, bo wolą być między ludźmi. Mój ojciec miał emeryturę i pracował, bo twierdził, że człowiek dopóki ma siły , powinien być między ludźmi, żeby nie zwariować. 

Etos pracy chory. Całe życie pracuj i zdechnij na koniec. Nie kumam tego

• Like 1
  • Thanks 1

4 minuty temu, tymczasowablokada napisał:

No przecież jestem dziką klaczą, a konie się po zębach bierze (albo i nie😄), a ja brania nie mam😆

Edytowano przez Pył na wietrze

To prawda, że przyprawiałas rogi mężowi? Bo mi boni wspominał 🫢😄

1 minutę temu, Malowany napisał:

Ty myślisz, że mi o jakiegoś konia chodzi, czy udajesz?

Teraz już myślę inaczej.

3 minuty temu, murb napisał:

Ja mam Twoje. 😁 Bo w sumie każdy może napisać, że to podszyw wysyłał. 😁

o mojej jaja zagubione sie znalazly 😄 dawaj tez chce zobaczyc juz 2 czy 3 osoba mi pisze ze ma a zadna mi nie chce pokazac 😄

emeryci z kafeterii nie pracuja

mnie sei wydaje ze iskra jest chora wiec to moze nie do konca jej wina. wydaje mi sie ze to jest "stara modelka bez zwiazku" czy jakos tak ona tu udawala modelke, nastolatke tartaczną dziołchę żę uj tam wie kim ona jest naprawde. w kazdym nicku jakies psalmy cytowala taka religijnosc nie jest normalna ja obstawiam jakas chorowe psychiczna. wczoraj znowu gadala sama z soba udajac amanta zwykle w niedziele albo nocami to robi, ona ma jakies glebsze zaburzenia osobowosci bym obstawial moze od tej religii jej odwalilo

On jest marnym projektem trupy choroszczanskiej. Modelka xD z rycerzyka niepokalanej chyba do prezentowania różańców. W dodatku nie ma zębów. Ona ma misję i musi być ostrożna. Rozumisz

1 minutę temu, Pył na wietrze napisał:

Teraz już myślę inaczej.

Było myśleć, zanim zaczęłaś kłapać tym dziobem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się