Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cv dfg bfgb

Ludzie napiszcie jakie macie problemy

Polecane posty

Gość cv dfg bfgb

?????

Gość elzbietka0101
zadnych nie mam

Gość prawictwo pospolite121
to ze sie urodziłem jest problemem .

Gość cv dfg bfgb
chodzi mi po powazne problemy w zyciu codziennym finansowe, zdrowotne, z rodzina itp

Gość elzbietka0101
podoba mi sie jedna dziewczyna i tyle w temacie problemów

Gość jknjnjn
no ja mam sporawe zdrowotne moge stracic wzrok

Gość malafala
zona mojego faceta.... kiedy wreszcie zniknie?

mam 3 problemy: 1. chwilowy problem - od 3 dni czuję się fatalnie, jest mi niedobrze, mdli mnie, mam dreszcze, słąbo sie czuje :( 2. problem przez całe życie - jestem za chuda 3. problem emocjonalny - zakochałam sie w 2 chlopakach :O

Gość FFrytka nie brzydka
1. zdrowotny - szczelina odbytu, hirsutyzm, nietrzymanie moczu, nawracajace zapalenie kosci ogonowej ,hemoroidy 2.uczuciowe - zwiazek na odleglosc, rozne plany na przyszlosc- ja nie chce ani dzieci ani slubu

Gość cv dfg bfgb
choroba męża, remont przedłuzający sie a juz kasy prawie nia ma, wredna rodzina, mobing

Gość to teraz ja a co
1. kiepska praca, kiepska kasa, nadziei na inną brak, bo tu gdzie mieszkam, bezrobocie wynosi 23% 2. żadnego życia uczuciowego - brak czasu bo oprócz pracy zawodowej zajmuję się osobą niepełnosprawną z rodziny 3. mieszkanie do kompletnego remontu, ogrzewanie padło, grzeję małym piecykiem, bo na inny mnie nie stać, a i opału mam na styk 4. jestem bardzo przeciętnej urody i figury, nikt na mnie nie leci i raczej nie poleci, a mam już 34 lata. na rodzinę własną już nie liczę 5. poza tym ok :P

Gość ghjkgf
to teraz ja a co schudnij zmien fryzure poszukaj innej pracy a noz widelec;) umow sie z kims na pewno znajomi maja kjakiegos wolnego pana;)

Gość to moze teraz ja...
1.nadmiar tluszczu, brzydka twarz, 2.samotnosc od wielu lat 3.ciezka choroba przewlekla 2 st niepelnosprawnosci-choroba postepuje moze byc kiedys wozek 4.od niedawna wiem ze nie mam szans na potomstwo a jestem mloda wiec stwierdzilam ze nie ma sensu szukac nikogo 5.bezrobotna 6.a poza tym tez ok:o

Gość ja mam problem z tym, że na
moje kafeteryjne prowokacje nikt nie odpisuje:(

Gość misia765
Matka nie odzywa sie do mnie bo wzięłam szybki ślub z osoba z innej kultury i chciała zanim ślub wezmę mnie zobaczyć jakiś tam śpi nie mówiąc o co chodzi czyli traktując z góry jak całe zycie. Dodam ze mieszkam za granicą i mam 26lat. Moja współautorką okazała sie najgorszą wredna małpa.. Zatruwa mi powietrze. Nie mam tu przyjaciół .

Gość cv dfg bfgb
do tego ojciec choleryk ciagly stres i nerwy jak nie w domu to w pracy

Gość drtfyuhjikop
1. nie mam gdzie mieszkac 2. nie mam pracy 3. nie mam faceta 4. jestem zalamana 5. mam ojca alkoholika 6. mam nerwice. nerwobole juz sa tak silnie, ze pewnie wykituje

Ja potrzebuje znaleźć kilka osób które w przeciągu 3 lat uległy wypadkowi nie z własnej winy i chciałyby dostać pieniążki za szkody zdrowotne.. Generalnie tym się zajmuję i to jest mój odwieczny problem Oprócz tego udzielam porad w sprawie wypadków w pracy, na chodniku, stłuczki, itp itd.. Jak ktoś ma problem z tym związany to zapraszam, śmiało proszę pytać

Gość uhi
1. aspekt materialny lat 30, mieszkanie z rodzicami, nic swojego, jedynie samochód swój załamanie z powodu wysokich cen a małych zarobków 2. aspekt zdrowotny nie narzekam, nadwaga z 4 kg, naczynka na udach, blizny po trądziku 3. aspekt uczuciowy stara panna, ale partner jest, nie mieszkamy razem

Gość uhi
ludzie napiszcie też ile macie lat??