Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość markizza33

jakie mnie czeka życie

Polecane posty

Gość markizza33

witam mam 34 lata mam dziecko niepełnosprawne urodziła się niesłysząca teraz słyszy ma implant ślimakowy troche mówi ma 8 lat wychowuje ją sama i mieszkam z mama ciągle się kłócimy o byle co . z ojcem dziecka nie jest dobrze nie daje alimentów bo jest obcokrajowcem .ciągle myśli że wróce ale on jest dyktatorem wszystko na jego warunkach a ja tak nie chce od 2 roku życia dziecko jest już w polsce nie mam pracy tylko zasiłki na dziecko martwi mnie to co ze mną bedzie bo nie mam żadnych perspektyw życiowych nie mogę nikogo poznać bo nie mam przyjaciół a oprócz tego moja mama rozstała się z moim tata jak byłam dzieckiem i jest nerwowa bardzo chyba mam toksyczną mame ciągle jak kogoś poznam wyzywa mnie od najgorszych ku... su.... chodz jestem normalna kobietą ja poprostu oszaleje mam jakąś depresje inni mają jakieś normalne życia moje 2 siostry wyjechały za granice jedna tez ma syna i mieszka juz tam 10 lat młodsza nie ma nikogo panna nie szuka nikogo a starsza ma faceta ale nie mają ślubu . nie mam nikogo bliskiego z kim mogę pogadac o tym. ciężko mi w dodatku dziecko poszło do normalnej szkoły integracyjna klasa .alenikt nie bardzo może ją zrozumiec narazie ma same 5 tki ale co z tego jak pani ciągle mnie pyta czy ona wszystko słyszy a ja jej na to że tak i wszystko rozumie tylko mało mówi ale oni nie mają żadnej orientacji jeżeli chodzi o dziecko niesłuyszące wzieli ją bo to szkoła rejonowa starzałam się do innej gdzie są takie dzieci też integracyjna ale sie nie dostała:( co ja mam zrobić jak życ!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować