Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariusz z krakowa

Wyrzuciłem babe z domu!!! I dzieciaka oddałem jego ojcu!!!

Polecane posty

Wyrzuciłem kobiete z domu bo źle się do mnie odnosiła. Ma problem z alkoholem i narkotykami a na dodatek zdradzała mnie. Miesiąc temu przyszła do mnie płyta. Patrze na komputer a to moja żona sypia z jakimś kolesiem. Nie wytrzymałem i rozesłałem te płyte po jej i swojej całej rodzinie i wszystkich znajomych. Mam jeszcze kopie. W dodatku okazało się że nie jestem ojcem jej syna i upomniał się o niego biologiczny ojciec. Kryminalista,ćpun który powiedział że chce mieć kontakt z synem. Ja postanowiłem zrzec się bachora i oddać dziecko ojcu. Moja eks nie ma już nic do gadania bo wie że film trafi do internetu. Ile razy do mnie leciała z łapami, z nożem, siedziała w domu, obiadu nie ugotowała mimo tego że nie pracuje, wysprzątać nie wysprzątała. Obrażała moją matke. Jej matka uderzyła mnie w twarz. Oddałem jej. Nie wytrzymałem nerwowo. Powiedziałem o tym matce. Również uderzyła moją teściową i zwyzywała ją od suk.

Gość tararara111
Kolejny odcinek Trudnych spraw? :)

Gość Maciuś13lat
Widać co z ciebie za ojciec był. No sorry ale dziecko uważałeś za swoje i co oddałeś je. Czyli je nie kochałeś i byś nie kochał jak by było twoje. Co z ciebie za człowiek jest może dlatego żonka cię zdradzała i ćpała bo miała ciebie dość.

"Jej matka uderzyła mnie w twarz. Oddałem jej. Nie wytrzymałem nerwowo. Powiedziałem o tym matce. Również uderzyła moją teściową i zwyzywała ją od suk." (((:classic_cool:))) kontnuujemy: Jej pies żle potraktował moją nogawke. Oddałem mu. Nie wytrzymałem. Powiedziałęm o tym swojemu psu. On również ugryzł psa mojej eks i wyszczekał go od kundli...

Gość GretaBarbo
a może to kolejny odcinek "Nieprawdopodobne a jednak"

Gość Zwietter
a co? ma byc frajerem i wychowywac/utrzymywac nieswoje dziecko ze spierdolonymi genami? :D i tak ma szczescie, ze nie oddal go do domu dziecka

poza tym dzieciak ma rodziców mojej żony, ma rodziców tamtego typa. Niech oni się o nie martwią a nie ja o obcego dzieciaka będę na nie łożył ze swoich ciężko zarobionych pieniędzy.