Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadajędziwnepytania

Pytanie do Panów. Czy sądzicie, że moglibyście zwrócić uwagę na

Polecane posty

Gość zadajędziwnepytania
ależ ja wiem, jaka jest definicja prowokacji. zastanawiam się tylko, która część Twojej wypowiedzi stanowiła prowokację, bo wydaje mi się, że prowokacją był następujący wtręt: Nie "lecą na wszystkie", a nie przedkładają wyglądu zewnętrznego ponad wszystko inne. Sądzę, że Ty raczej przedkładasz ;]

Gość IMO12358
zadajędziwnepytania "(...)wydaje mi się(...)" Właśnie. ;)

Gość jakubczyk28
nie zainteresowałbym się kobietą z nadwagą nawet pomimo to ze sam troche za duzo ważę.Wolałbym nawet taką wychudzoną niz grubą. Swoj pierwszy raz mialem z grubszą laską ale tylko dlatego zeby nie byc prawiczkiem a ona była "pewniakiem" Lepiej wez sie za odchudzanie bo siedzenie na kafe nie sluzy urodzie.

Gość zrób coś z tym
Przykro mi ale nie...

Gość fderghjkil
wy pierdoleni jebani huuj e-ilu z was jest smukłych , z kaloryferem na brzuchu z e krytykujecie baby z nadwaga/

Gość jakubczyk28
sama poprosila o ocene swojej wartosci na rynku matrymonialnym to co mamy jej ściemniać że faceci marzą o słonicach? Tacy jak ja, panowie z piwnym brzuchem tez nie mają lekko tyle ze jak ktos na kafe mi wrzuca ze nie jestem Adonisem to olewam sprawę, wiem ze mam duzo innych cech lepszych od wymuskanych lalusi z żelem na głowie.

Gość alkinnnaaa
trzeba byc pierdolonym gownem zeby chlac piwo i wyhodowac se bandziacha-n a plazy jest pelno facetów z bebenami jka baba w 9 iechu ciązy- powinno sie zutylizowac takie skardzienstwo

Gość jakubczyk28
w tym miejscu nalezy przypomniec ze na tej samej plazy piękne kobiety stanowią może 5% wszystkich samic, tyle ze ja nie piszę ze trzeba resztę zutylizować, różnimy się trochę poziomem.

Gość juikol
baba ma prawo przytyc po ciązy a facet co se bandziocha wyhodował przez lenistwo i łakomstwo -jest pierdolonym gównem

Gość tynkarz z betoniarka
jezeli ma ladna buzie i pomimo kilogramow wciecie w talii to tak, podobaja mi sie nawet takie. Jednak jezeli po poznaniu nie bedzie miala nic do powiedzenia to nawet figura modelki nie pomozw. Ale ja staroswieci jestem, wiec nie bierz mojej opinii za wykladnie.

Gość jakubczyk28
nie wchodzcie w ten link powyzej, to wirus. Jak baba ma prawo przytyć po ciąży tak samo ja mam prawo przytyc od piwka ktore mi sie nalezy po ciezkiej pracy. Mam tez prawo wyrazic opinie o tej babie i ocenic ją w skali 1-10 i zapewniam ze gruba baba nawet 3 nie osiągnie.

Gość jakubczyk28
a jesli po ciąży to z przychówkiem.Mi osobiscie dziecko nie przeszkadza ale 90% facetów skreśla dzieciatą zanim jeszcze zobaczy jak wygląda.A jak ładna to tylko na sex i papa.

Gość gemikka
tycie po ciązy to niezalezne od baby jest -ale jesli pierdolony wieprz wpierdala tłuste rzeczy i chla piwsko -to jest ścierwem - dieta to cos co zalezy od czlowieka

Gość gemikka
gruby facet to gówno, zero nie warte splunięcia-powinien nosic burke

Gość lekarz z kafee
aleś ty mądra, a czemu kobiety nie chcą niskiego faceta? Przeciez wzrost nie zalezy od niego?

Gość nhyjki
wzrost nie zalezy od czlowieka ale waga tak

Gość gingiva
gruby facet to gówno

Pewnie tak. Ale musiała by być bardzo proporcjonalna, mieć ładną twarz i coś w oczach. No i być tylko odrobinę za duża. Generalnie wolę szczupłe (nie szkielety oczywiście).

Gość wawruszkowy wór
z maciorą to do chlewa, chociaż desperatów nie brakuje. Ozeni się taki z górą tłuszczu, a ta tylko siedzi przed telewizorem, żre, dalej tyje i narzeka, że ma złą przemianę materii.

Gość Onto25
A jakie to ma znaczenie czy jest grubsza? :/

Gość grubsze bardziej lubią seks
jak loszka nie jest maciorą, to zabawa może być fajna

"Jeśl zaś wygladałaby jak typowa grubaska t.j. duży brzuch i uda, zwisająca d**a i małe cycki, czy figura delmy" ­ skarbie, przecież prosiłam cię, żebyś nie opisywał mnie na forum aż tak szczegółowo! :classic_cool:

Gość Rotmistrz
Autorko, jest taka możliwość, jednak co do zasady wolimy szczupłe kobiety. No i jeszcze pozostaje sprawa tego co rozumiesz poprzez "zwrócić uwagę", bo np. na mieście idąc sobie albo w klubie to niekoniecznie, jednak jeżeli taka nieco puszysta kobieta byłaby wspaniałą osobą i by się człowiek o tym dowiedział/zauważył po jakimś czasie to naturalnie jest szansa na zwrócenie uwagi.

Gość mohoniaaa
brzuchatych facetów powinno sie rozpuszczac w kwasie solnym by nie oszpecali swiata

Gość grubsze bardziej lubią seks
bearsy mają branie

Gość kronios
tylko kretynki intersuja sie spoconymi załuszczonymi grubsami -dla myslacej kobiety facet ze sadłem to gówno