Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka999

moj maz nalega ba sex oralny

Polecane posty

Gość a co masz przeciwko
oralowi ? nie lubisz gdy on...

Gość elaolalallaa
masz meza i nigdy nie robilas mu loda> ?? szok jestem w mega szoku

Gość a co masz przeciwko
a on ciebie wycałował...?

Gość elaolalallaa
o ja tez nie łykam i nie zamierzam a moj maz wcale nie chce ) woli konczyc we mnie

Gość a czemu nie do końca?
mnie też generalnie sperma nie smakuje :) dlatego też nie połykam, a wypluwam ;)

No wlasnie ale on nalega zebym konczyl w buzi mowi ze wszyscy to robia to moj pierwszy i jedyny facet i nie wiem czy ze mna jest cos nie tak bo nie chce czy z nim ze od tylu lat nalega

Gość elaolalallaa
jakby moj nalegal to juz bym polknela ale on sam nie chce bo mowi ze szkoda mnie jemu :D

Gość ja się tak nie bawię
co? od tyłu mu też nie dajesz? :O nie no koleżanko, nie dość że do paszczu brać nie chcesz to jeszcze się kochacie tylko na misjonarza? biedny ten Twój facet :classic_cool:

Nie taki biedny a jak to jest na misjonarza ? Od tylu tak ale analny sex nie

Ne zmuszaj się do czegoś czego nie lubisz. ja osobiście nie toleruję takiego sexu. może jak będę mieć męża to spróbuję:) ale odpycha mnie to jak czytam i słyszę że kobiety robią to z byle kim i byle gdzie ble!

No wlasnie mi sie to kijazy z takimi dziewczynami wydaje mi sieto upokarzajace

Gość ujnhoiop
nie rób tego jak nie chcesz

jeżeli to twój maż to spróbujcie jak dasz radę,ja nie wiem czy dałabym radę:) ale spróbuję z moim mężem w dalekiej przyszłości pewnie :p jak rozmawiam z koleżankami na te tematy to mają mnie za zacofańca! już nawet nie całuję się z nimi na przywitanie hehe

Powiedzcie szczerze Czy powinnam sie zgodzic dla dobra zwiazku i czy moje przekonanie ze to jest upokarzajace nie jest przesadzone

Gość Asia z domku
Nigdy i pod żadnym pozorem nie należy się godzić w takich sprawach jeżeli się tego samemu nie chce. Nie jesteś rzeczą, tylko człowiekiem

Racja ale czy nie mowi sie ze dla milisci nalezy sie poswiecic Mi chodzi o to czy taki sex naprawde uprawia sie w malzenstwie . I czy to nie jest dziwne ze on chce tego odemnie .

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ANKA ja jestem 16 lat po slubie i nigdy nie łykałam i onie bede,mój mąż wie zemnie to obrzydza i na bank bym sie porzygała i nigdy nie nalegał.Nie rób czegos na siłę,wbrew sobie,sex ma byc przyjemny a nie wymuszony i stresujący

Gość dhffdhhfd
Faceci to są jednak nienormalni. Jaką im to sprawia przyjemność? Co to za różnica dla nich czy kobieta połknie czy nie? Nie rozumiem. Czy to aż tak podniecające? I wydaje im się, że nas to kręci i może jeszcze nam smakuje???

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bardzooo rzadko, raz na półroku moze,wolimy sie normalnie bzykac :)

Gość jamam
anka999- to powiedz mu zeby najpierw spuscił sie do kubeczka i sam to połknął a potem ty

No i wlasnie ostatnio spytalam sie go czy on probowal i czy mu smakowalo Ale odpowiedzial ze nie ale mi napewno bedzie No i wlasnie ja ywgo nie rozumie co to za roznica

Gość malamana
Dla mnie to mega podniecające, w ogóle to mam słabość do penisów, a penisa mojego ukochanego- uwielbiam i wszystko co z nim związane też :)

Gość gość
Może ktoś ma ochotę na wirtualny seks? Chcę być Twoją suczką. Tutaj zobaczysz moje fotki i kontakt: http://seksnumer.pl/sex-telefon-basia.html Wiem, że tylko jako uległa suka mogę osiągnąć orgazm. Chcesz by Twoja niewolnica nie marudziła tylko pokornie wykonywała nawet najbardziej wyuzdane zadania. Jestem gotowa! Wystarczy kilka mocnych lub wulgarnych słów a staję się suką. Gdy wejdę w ten stan możesz ze mną zrobić wszystko co zechcesz.

Gość gość
Może ktoś ma chętny na wirtualny seks? Tutaj znajdziesz moje fotki i kontakt: http://sextelefon.co.pl/12.html Mam 18 wiosenek, uwelbiam szpileczki i pończoszki, moge być w stringach lub bez. Masz ochotę na rozmowę ze mną? Zadzwoń!