Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niski prawiczek

Kto z was ma przeglądarke Opere ???

Polecane posty

wątpie by ktos mial ale moze jednak... cos zepsułem i wszystkie teksty mam kursywą, pochyloną czcionką...zmieniam w ustawieniach na Times roman i dupa :(

Gość użytkownik Opery
Kursywa to piękna czcionka :D

Gość IMO12358
od urodzenia?:p

1. Klikasz na znaczek OPERA. 2. Klikasz USTAWIENIA, PREFERENCJE, STRONY WWW i następnie wybierasz czcionki itd.

Gość zrób coś z tym
hmmmm to straszne :( pozostaje tylko chyba reinstalka przeglądarki, prawdopodobnie jakiś plik zapisujący ustawienia jest spieprzony zapisz "ulubione" i hasła do pliku wywal i zainstaluj jeszcze raz na czysto ja używam opery od 10 lat

Zmienilem wszystkie czcionki na Times News Roman i nic, żadna nie działa, strony mam normalną czcionką ale formularze jak ten tutaj i sformatowane strony kursywą :O dupa, reinstal, nie chce mi sie bawić... uzywam opery od 2001 roku i pierwszy raz tak mam :D

Gość po zmianie czcionki
przydaje się wyłączenie, poczekanie i powtórnie załączenie opery

Gość a którą masz wersję opery?
bo jak 12 to wesołej zabawy:D

Gość lililu
ja mam wersje 12.10 i jest ok

Gość 12 jest do dupy
za dużo ma niepotrzebnych bajerów i przez to wiele podstawowych funkcji się pieprzy

Gość lililu
narzędzia preferencje strony wwww klikasz na Time n roman - pojawia sie tabelka i tam masz na pewno zaznaczona kursywe odznacz ją po prostu!

Gość ten facet
zgadzam sie ze opery lepij nie aktualizować. Starsze wersje są lepsze.

Gość ten facet
mi w poprzedniej spam od razu lądował w śmietniku, teraz muszę najpierw odebrać :(

Jestem wkurwiony, cos musialem pomieszac w cache czcionek w windowsie bo mimo reinstalacji i instalacji innej wersji nadal mam to samo... poza tym znow pojawiają mi sie reklamy na stronach i fejsgówno, adblock nie dziala i blokada reklam przez plik hosts rowniez... instaluje Comodo Dragon, przegladarka oparta na chrome ale bez gowna od google

Miałem kiedyś opere przez bardzo długi okres czasu ale się skasztaniła. Dziś używam Maxthon3 i jest rewelacja. Bardzo podobna do Opery, ale dużo mniej błędów i jest szybsza

Gość nie dawaj się na stałe ruchać
każda przeglądarka bez zbędnych gówien i dodatków na początku jest szybka

Ta ktora teraz ma ...nie ma nic :) zadnego modułu wiadomosci , RSS, widzetow, opera niestety robi sie coraz gorsza od wersji 10.50 z 2010 roku :O Teraz Opera mini takze sie jebie, dodali jakies gowno strone startową ktora trzeba recznei wylaczyc

Gość o, kur......a
najlepiej pogrzebać sobie w d......................osie i mieć przeglądarki w........................nosie

Mówie Ci zainstaluj sobie Maxthona3. Wygląda prawie jak opera (ma nawet szybkie uruchamianie) ale jest pozbawiona tych wad. Jedyny minus Maxthona to brak poczty, ale dla mnie to akurat nie problem bo i tak nigdy nie używałem.

Juz wiem w czym tkwil problem, moze komus sie przyda :) brakowało mi jednej czcionki Arial Normal ttf ;) zainstalowalem i wszystko jest po staremu

Gość ghfghffd fgdfgd
mam opere jest super - niestety przy niektórych witrynach tak 1% nie wszystko poprawnie się otwiera mam też zapasowe Chrome i Firefoksa - nie odpowiadają mi interfejsy tych przeglądarek, zbyt ascetyczne, wszystko gdzieś głęboko pochowane a ja lubie mieć wszelkie ikonki i ulubione witryny na wierzchu by jednym kliknięciem otworzyć czy wybrać opcje.... straszne muły, powoli się wszystko otwiera, widać też że pamięć pożerają i komputer spowalniają (p4 i 1,5 GB RAM - troche już wiekowy ale do internetu w sam raz) Opera w porównaniu z nimi działa wyśmienicie, otwieram po włączeniu nawet 15 adresów na raz i wszystko szybko i bezproblemowo się ładuje oczywiście przy bardzo szybkim sprzęcie różnica się z pewn ością zatrze