Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 dlaczego? :D tak najlepiej możesz wyrywać dziewczyny :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 ja nie lubię tańczyć. Gangsterzy nie tańczą :) jak to robię to zawsze czuje ,że respect mi spada :) haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 no tak ,gangster ma chodzić i straszyć chudzielców :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 hehe z tym gangsterem żartowałem :) co nie zmienia faktu,że nie lubię tańczyć i nigdy raczej nie polubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 ja też żartowałam :D zaraz pijaczyna się obrazi za "chudzielca" haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 on na Ciebie się chyba nigdy nie obrazi :) już tyle gorzkich słów mu napisalaś a on wciąż wiernie trwa przy Tobie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 może i racja , nie rozumiem co On we mnie widzi :D szkoda ,że mnie znalazł tu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 też nie rozumiem...serce nie sługa hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 i dla Ciebie jest gotów się zmienić :) ćwiczy itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 "też nie rozumiem" o Ty! Twoja odpowiedz powinna brzmieć : nie dziwię się jesteś piękna , mądra i fajna :P żartuję rzecz jasna ,czekam z niecierpliwością na to aż mu przejdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 taa..pompki :D Jakoś nie wierze ,że istnieją tacy ludzie , ktoś sobie jaja robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 "jestem piękna,mądra i fajna" może dla mnie jesteś :) ale dla niego? Zdjęcia nie widział więc nie jest pewien Twojego piękna, a w dodatku cały czas go wyzywasz. To w stosunku do niego fajna nie jesteś :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 na początek popmki ,a od poniedziałku na siłke rusza :) ej jest w tym nutka romantyzmu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 "Twojego piękna" haha ale mnie to rozbawiło :D On jest dziwny , albo zakochany :P w każdym bądź razie -dziwnie się zachowuje i poglądy ma "ciekawe" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trochnol Napisano Listopad 17, 2012 czemu i po co czytam 1 strone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 ale romantyzm ... :D trochnol a ja wiem ?! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 może go urzekło to,że jako pierwsza kobieta w jego życiu,byłaś wstanie oprzeć się jego urokowi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 o mój Boże ,dlaczego ja zawszę spotykam dziwnych ludzi w swoim życiu :D nikogo normalnego :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 coż,taki już Twój los :) "całe życie z debilami" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 ja mówię "wariatami" :-) takie życie. Ej przypomiało mi się coś ...jak zobaczyłam twoje zdjęcie po raz pierwszy .. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 pewnie pomyślałaś"o kurwa! Kolejny debil" :) hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 hehe nie, na pierwszym zdjęciu jakie mi wysłałeś ,wyglądasz na 17 lat :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 hehe,z reguły ludzie uważają,że wyglądam starzej niż rówieśnicy,raz rozmawiałem dziewczyną 2 lata starszą to jak jej powiedziałem ile mam lat to nie wierzyła i chciała mój dowód zobaczyć bo myślała,że jestem starszy od niej :p trafiłaś jak kulą w płot :p hehe ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 mówię o pierwszym , na kolejnych wyglądasz już poważniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 na zdjęciach,na których się śmieję wyglądam poważniej haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 taki paradoks :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 czyli ogólnie z wyglądu ile lat mi dajesz? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 niech na Ciebie spojrzę :D yyyy ..23-24 na tych zdj. których się śmiejesz, rzecz jasna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koksiarz 0 Napisano Listopad 17, 2012 o kurwa! To staruszek ze mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szybka samochodowa! 0 Napisano Listopad 17, 2012 emeryt :P i co idziesz gdzieś, czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach